19. dubna 2024 • 21:30

Přestupy v extralize ONLINE: ztráta pro Vary, opora nebude pokračovat

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
24. 1. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 24. 1. 2023
12:25
24. 1. 2023
Kometa Brno

Dres Komety oblékne další hráč s bohatou minulostí ze Zlína. Po Jiřím Ondráčkovi vypomůže brněnskému týmu také útočník Zdeněk Okál. Zkušený střelec, který v nynější sezoně působí v Přerově, má v klubu bosse Libora Zábranského vyřízené střídavé starty. Do akce by měl mistr extraligy 2014 naskočit již v úterním zápase proti Českým Budějovicím, ve kterém momentálně předposlední Brno bude hrát o veledůležité body.

Zprávy ze dne 24. 1. 2023
11:54
24. 1. 2023
Mountfield HK

Vedení Hradce Králové reaguje na početnou marodku mezi útočníky. Mountfieldu se podařilo upéct dohodu s Litvínovem, který na východ Čech posílá na hostování do konce sezony útočníka Matěje Chalupu. Čtyřiadvacetiletý rodák z Prahy se tak vrací do klubu, ze kterého před více než dvěma lety vyrazil do zámoří. „Když se objevila možnost získat Matěje bez hráčské náhrady, dohodli jsme se s Litvínovem na jeho hostování. Matěj neprožívá dobrou sezonu, ale jde do známého prostředí, kde prožil své prozatím nejpovedenější hokejové období, a my doufáme, že se mu zde povede restart. Na dalším doplnění kádru zároveň intenzivně pracujeme," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček pro klubový web.

Zprávy ze dne 24. 1. 2023
10:02
24. 1. 2023
Mladá Boleslav

Mladé Boleslavi provedli další pohyb v kádru. Před závěrečnou částí sezony se u Středočechů loučí útočník Matyáš Kantner. Čtyřiadvacetiletý rodák z Plzně, který byl v průběhu minulého ročníku vyměněn z mateřského klubu do týmu z města automobilů, odchází do Finska, kde bude do konce sezony oblékat dres mužstva KalPa Kuopio. U Bruslařů se někdejší mládežnický reprezentant trápil. Z 32 odehraných zápasů nasbíral pouze osm bodů (6+2). Podle Mladé Boleslavi ale ještě není vše plně dojednáno.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud