15. dubna 2024 • 15:30

Přestupy v extralize ONLINE: Španěl přesvědčil Tygry, má novou smlouvu

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
16. 7. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 7. 2019
09:56
16. 7. 2019
 
ÚTERÝ 16. ČERVENCE
Zprávy ze dne 16. 7. 2019
13:52
16. 7. 2019
 

SPEKULACESparta je po příchodu Adama Poláška na trhu stále aktivní. Blízko dohody je se slovenským útočníkem Martinem Réwayem, jak už iSport.cz dříve informoval. Čtyřiadvacetiletý hráč se snaží zastavit strmý pád své kariéry. V tomto týdnu by mohl podepsat zkušební kontrakt, během tréninků se pak pokusí oslovit trenéra Uweho Kruppa natolik, aby mu klub nabídl plnohodnotnou smlouvu. Před rokem v hradeckém Mountfieldu ji po try-outu nedostal. Podle informací iSport.cz Sparta ještě jedná o možnosti angažovat obránce Marka Hrbase, který skončil v Chabarovsku. O jeho služby se prý zajímají také Vítkovice.

Zprávy ze dne 16. 7. 2019
09:54
16. 7. 2019
 

SPEKULACE – Část podzimu by Kometa měla přijít o svého elitního útočníka. Už s předstihem je jasné, že pár zápasů bude Brňanům chybět Peter Mueller. Americký útočník očekává příchod potomka. „Jeho manželka je v jiném stavu, takže vynechá pár duelů. Odskočí si, aby byl své ženě oporou při porodu,“ uvedl nový hlavní kouč Petr Fiala pro Brněnský deník. Mueller v minulém ročníku naskočil za Kometu do 53 zápasů včetně play off a posbíral 54 bodů za 30 gólů a 24 asistencí.

Zprávy ze dne 16. 7. 2019
09:47
16. 7. 2019
 
PONDĚLÍ 15. ČERVENCE
Zprávy ze dne 16. 7. 2019
12:44
16. 7. 2019
 

PŘESTUP – Další velkou posilu oznámila Sparta, kam se vrací reprezentační obránce Adam Polášek. Obě strany se domluvily na roční smlouvě, která ale zahrnuje možnost případného odchodu do zahraničí. Polášek se do Prahy vrací po třech sezonách v KHL, kde nastupoval za Novosibirsk, Soči a naposledy Nižněkamsk. „Jsem šťastný, že se vracím do Sparty, která vyhověla mým podmínkám. Mám s klubem nadstandardní vztah, který se touto dohodou ještě více upevnil,“ uvedl pro klubový web. O jeho příchodu se mluvilo delší dobu, jednání protahovala možnost zahraničního angažmá. „Momentálně ale nemá na stole žádnou lákavou nabídku. Těžko můžeme konkurovat nabídkám z KHL, která je po NHL pro hráče finančně nejzajímavější,“ řekl sportovní manažer Jaroslav Hlinka s tím, že v případě adekvátní nabídky klub Poláška uvolní. Více čtěte ZDE >>>

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud