18. dubna 2024 • 16:12

Přestupy v extralize ONLINE: Zachar bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
16. 4. 2020
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 16. 4. 2020
18:17
16. 4. 2020
 

PODPIS - Obránce Martin Novotný si vybojoval roční smlouvu v extralize se Zlínem, který si zajistil jeho služby do 30. dubna příštího roku. V týmu Beranů bude jednatřicetiletý Novotný hostovat z mateřského Šumperku. V uplynulých třech sezonách Zlínu vypomáhal z prvoligových celků Přerova a Prostějova. "Martin navázal na předloňskou sezonu, kdy se prezentoval velmi dobrými výkony a potvrdil, že má parametry hrát stabilně extraligu. Slibujeme si od něho, že naváže na nadstandardní výkony v uplynulém ročníku a stane se důležitým článkem v obranných řadách," uvedl v tiskové zprávě hlavní trenér a sportovní manažer Zlína Robert Svoboda.

Zprávy ze dne 16. 4. 2020
13:30
16. 4. 2020
 

PODPIS - Reprezentační obránce David Musil zůstane nadále věrný Třinci. S vedením Ocelářů, se kterými získal za tři roky stříbro a zlato, podepsal účastník mistrovství světa v Bratislavě novou smlouvu. „Líbí se mi, jak pracuje celá organizace a jaké máme zázemí. Vyhovuje mi také, že je Třinec menším městem a že je obklopen horami. Mám rád přírodu. Jsem tu celkově velmi spokojený, proto jsem se rozhodl zůstat," řekl syn bývalého zadáka Františka Musila a vnuk hokejové legendy Jaroslava Holíka pro klubový web. 

Zprávy ze dne 16. 4. 2020
11:00
16. 4. 2020
 

SPEKULACE - V Tipsport extralize zřejmě bude hrát od nové sezony další hráč ze země javorového listu. Do české nejvyšší soutěže má údajně namířeno kanadský útočník Brandon Alderson. Robustní forvard se zdravou agresivní hrou do těla zazářil minulý ročník ve slovenské elitní soutěži v dresu Trenčína, kde si připsal 26 gólů a 16 asistencí. Podle Tomáše Krejčího, hráčova zástupce začal po vydařené sezoně jednat s týmy z Česka a Německa. "Osobně si myslím, že klapne dohoda v Tipsport extralize, odkud registrujeme zájem již delší dobu," prozradil agent ze společnosti Unlimited Sports Management pro hokej.cz. Pro hokejového buldoka z Kanady by extraliga byla již čtvrtou soutěží v Evropě, vedle Slovenska si zahrál také EBEL a druhou německou ligu.    

Zprávy ze dne 16. 4. 2020
9:45
16. 4. 2020
 

PODPIS - V Baťově městě si udrželi hráče pro budoucnost. Vedení Zlína se dohodlo na nové víceleté smlouvě s dvaadvacetiletým obráncem Danielem Gazdou. Odchovanec Beranů, který začal nastupovat v extralize před třemi roky, je příslibem pro tým do dalších let. „Dan je velmi mladý hokejista, který získává v extralize velké zkušenosti a má v sobě značný potenciál. Pokud bude nadále poctivě pracovat, může se z něho brzy stát renomovaný extraligový obránce,“ řekl Robert Svoboda, trenér a sportovní manažer Zlína pro klubový web. 

 

Zprávy ze dne 16. 4. 2020
9:30
16. 4. 2020
 

PODPIS - Legenda lázeňského města ještě nekončí. Velezkušený útočník Václav Skuhravý bude i v příští extraligové sezoně pokračovat v dresu Karlových Varů. Jednačtyřicetiletý kapitán Energie má pořád chuť do hokeje, v září by tak měl nastoupit do bezpochyby unikátní 23. sezony v nejvyšší soutěži. „Hokej mě pořád baví a ještě nechci končit. S tímhle týmem bych rád ještě něco dokázal. Když jsem od klubu dostal nabídku na pokračování, bez váhání jsem ji přijal,“ řekl rodák ze Slaného pro klubový web. Ve zkrácené minulé sezoně si Skuhravý připsal celkem 23 kanadských bodů za 6 gólů a 17 asistencí.

 

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud