16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
20. 1. 2022
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 20. 1. 2022
16:07
20. 1. 2022
PSG Berani Zlín

Poslední Zlín se ještě snaží vylepšit svůj kádr pro závěrečné boje o udržení. Už podruhé v sezoně se na výměně dohodl s Mladou Boleslaví, odkud přichází obránce Petr Šidlík a francouzský útočník Valentin Claireaux, který už dres Beranů v minulosti úspěšně oblékal. Opačným směrem putuje bek Tomáš Hanousek a útočník Oscar Flynn, který byl součástí už říjnové výměny mezi oběma kluby. Nyní mu bylo předčasně ukončeno hostování ve Zlíně.

Zprávy ze dne 20. 1. 2022
15:06
20. 1. 2022
Motor České Budějovice

Vedení Českých Budějovic myslí na budoucnost, z prvoligových Litoměřic se jim povedlo získat talentovaného útočníka Josefa Koláčka. Devatenáctiletý reprezentant, který startoval i na posledním předčasně ukončeném mistrovství světa dvacítek, přichází do Motoru na hostování do konce sezony s opcí na přestup. Za Jihočechy by mohl nastoupit už v pátek na hřišti rodného Chomutova proti Kladnu.

Zprávy ze dne 20. 1. 2022
13:12
20. 1. 2022
Dynamo Pardubice

V Pardubicích si hodně ulevili. Kanadský útočník Anthony Camara se s vedením Dynama domluvil na nové dvouleté smlouvě. „Jsme moc rádi, že Anthony spojí svoji další kariéru s Dynamem. Nabídli jsme mu další smlouvu, protože hned od svého příchodu prokazoval přesně ty kvality, kvůli kterým jsme ho přivedli. Jsme přesvědčeni, že nám v dalším průběhu této sezony i v následujících dvou letech pomůže k co největšímu úspěchu. Za nás je to jeden z nejlepších extraligových hráčů,“ řekl sportovní ředitel Dušan Salfický pro klubový web. Osmadvacetiletý snajpr tak vlastně vyslyšel i přání fanoušků, kteří při posledních zápasech Východočechů přicházeli na stadion s transparenty s prosícími nápisy, aby "Tonda" zůstal. Nadšení z podpisu kontraktu vyjádřil na svém twitteru i majitel klubu Petr Dědek. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud