16. dubna 2024 • 12:35

Přestupy v extralize ONLINE: Najman skončil v Liberci, jde do Finska

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
31. 3. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 31. 3. 2021
19:58
31. 3. 2021
Mountfield HK

NOVÉ SMLOUVY – Vedení extraligového Hradce Králové si pro příští sezony pojistilo služby hned osmi hráčů současného kádru. V dresu Mountfieldu budou pokračovat obránci Zdeněk Čáp, Michael Gaspar, Miroslav Kukla, René Piegl, útočníci Aleš Jergl, Kelly Klíma, Jan Veselý a univerzál Radek Pilař. Na východě Čech naopak končí brankář Marek Mazanec, obránce Dominik Graňák a útočníci Jakub Sklenář s Markem Zacharem. Klub o tom informoval na oficiálním webu.

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
19:51
31. 3. 2021
Bílí Tygři Liberec

NOVÉ SMLOUVY – Hned osm hráčů ze současného kádru si krátce před startem semifinále play off extraligy pojistil hokejový Liberec. V dresu Bílých Tygrů budou pokračovat brankář Jaroslav Pavelka, obránci Lukáš Derner, Mislav Rosandič, Ronald Knot a útočníci Michal Birner, Jaroslav Vlach, Adam Najman a Jan Šír.

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
14:00
31. 3. 2021
Litvínov

NOVÁ SMLOUVA - Útočník Viktor Hübl se dohodl na nové roční smlouvě s Litvínovem.Dvaačtyřicetiletý centr tak může zaútočit na další rekordy v domácí nejvyšší soutěži. Hüblovi chybí 30 startů k vyrovnání maxima obránce Petra Kadlece a 31 bodů k dostižení nejproduktivnějšího hráče Petra Lešky. „Jsme rádi, že se Viktor rozhodl pokračovat ve své bohaté kariéře. Bavili jsme se o jeho budoucnosti už v průběhu sezony. Rozhodnutí bylo především na něm. Je to pro nás skvělá zpráva, že naše klubová legenda přidá další sezonu v našem dresu,“ uvedl generální ředitel litvínovské Vervy Pavel Hynek.

 

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
13:17
31. 3. 2021
Mladá Boleslav

Klub BK Mladá Boleslav si před víkendovým startem semifinále extraligy pojistil služby kapitána Martina Ševce a útočníků Valentina Claireauxe a Jakuba Kotaly. Čtyřicetiletá opora zadních řad Bruslařského klubu si i v nadcházející sezoně protáhne svou bohatou kariéru, v které Ševc vybojoval čtyři mistrovské tituly ve Švédsku s Färjestadem a Skellefteou a jeden v extralize v roce 2016 s Libercem. „O Martinovo pokračování v našem klubu jsme moc stáli. Jeho přínos na ledě je stále obrovský, ale snad ještě důležitější je jeho vliv a působení v kabině a také předávání zkušeností našemu relativně mladému týmu,“ říká klubovému webu sportovní ředitel Mladé Boleslavi Václav Nedorost.

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
13:04
31. 3. 2021
Vítkovice

Vítkovice přicházejí o několik hráčů. Alexander Mallet odchází v rámci extraligy, podle informací Sportu by se měl vrátit do brněnské Komety. Klub opouští i Jan Schleiss, Lukáš Doudera, brankářská jednička Miroslav Svoboda, a útočník Dominik Lakatoš, který podle informací Sportu posílí finský Ilves Tampere. Poněkud nečekaně odchází i zadák Filip Pyrochta, se kterým Vítkovice počítaly do základní sestavy. Do hráčových plánů na setrvání ale hodila vidle nabídka ze zahraničí, kterou se rozhodl využít. Více o jeho odchodu čtěte ZDE<<<.

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
12:09
31. 3. 2021
HC Olomouc

KONEC V KLUBU - V Olomouci končí dlouholetá opora a kapitán Martin Vyrůbalík. Čtyřicetiletý obránce se rozhodl, že nebude v klubu pokračovat, ale kariéru zatím definitivně neuzavřel. „Nejsem ještě rozhodnutý, že určitě budu někde hrát – může se stát, že opravdu ukončím i profesionální kariéru a přesunu se do hodonínského hokeje,“ dodal v reakci pro klubový web. Za Olomouc odehrál 595 zápasů, ve kterých posbíral 191 kanadských bodů za 53 gólů a 138 asistencí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud