16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
3. 5. 2021
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 3. 5. 2021
21:01
3. 5. 2021
Oceláři Třinec

Útočník Matěj Stránský odchází z mistrovského Třince do Davosu. Český reprezentant a nejlepší střelec základní části uplynulé extraligové sezony podepsal ve Švýcarsku dvouletou smlouvu. Sedmadvacetiletý útočník opouští Oceláře po dvou sezonách. V roce 2019 přišel ze švédské Mory a hned se zařadil mezi klíčové hráče slezského klubu. V první sezoně, kterou předčasně ukončila pandemie koronaviru,nasbíral v 52 zápasech 45 bodů za 23 branek a 22 asistencí. Aktuální ročník vyšel Stránskému ještě lépe. V 50 utkáních základní části vstřelil 33 gólů a přidal 19 asistencí. Dalších pět branek a deset asistencí zaznamenal při cestě Třince za titulem v play off.

 

Třinecký kanonýr Matěj Stránský (vlevo) se s parťáky raduje z gólu
Zprávy ze dne 3. 5. 2021
13:03
3. 5. 2021
Litvínov

PŘÍCHOD – Verva doplňuje realizační tým. Druhým asistentem trenéra Vladimíra Országha se stal Martin Tvrzník, dosavadní trenér juniorského týmu, který nadále povede. „Martin už v uplynulé sezoně úzce spolupracoval s trenéry A týmu a tento krok je zoficiálněním jeho pozice v trenérském týmu. Je to další prohloubení spolupráce mezi A týmem a mládeží,“ řekl ke změně generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web. Na pozici kustoda pak do Litvínova přichází Roman Lauko. Otec útočníka Jakuba z organizace Bostonu dlouhé roky pracoval v Chomutově.

Zprávy ze dne 3. 5. 2021
11:57
3. 5. 2021
Motor České Budějovice

PŘESTUP – Další posilu hlásí na jihu Čech! Do Motoru míří zkušený obránce Jan Piskáček ze Sparty, kde strávil posledních osm sezon. V 31 letech si vyzkouší novou výzvu, v Českých Budějovicích už se zapojil do přípravy. V uplynulé sezoně naskočil odchovanec Kladna, se kterým byl při otevření trhu také spojován, do 24 duelů v základní části (0+3) a jednoho utkání v play off. Pro Motor jde už o osmou posilu.

Zprávy ze dne 3. 5. 2021
11:52
3. 5. 2021
Oceláři Třinec

ODCHOD – Citelná, ale očekávaná zpráva. Mistrovský Třinec přichází o jednoho z ofenzivních tahounů Michaela Špačka, který odchází do švédské Frölundy. O jeho přesunu na sever informoval web iSport.cz už v průběhu play off. „Je ofenzivně zručný a to jsme hledali. Chytrý a kreativní hráč, který bude přínosem v naší hře,“ pochvaluje si generální manažer Fredrik Sjöström. Špaček se aktuálně připravuje s reprezentací před mistrovstvím světa. Uplynulý ročník načal po návratu ze zámoří ve finské Tappaře, na konci ledna zamířil k Ocelářům, kterým k titulu pomohl 14 body (2+12) v 16 zápasech play off.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud