16. dubna 2024 • 13:25

Přestupy v extralize ONLINE: Vítkovice oznámily nové kouče. Odchod z Brna

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
27. 6. 2019
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 27. 6. 2019
17:40
27. 6. 2019
 

ODCHODY - Po přilákání hvězdných útočných es přišly na řadu první škrty. V dresu hokejové Sparty nebude v příští sezoně Tipsport extraligy pokračovat kanadský obránce Steve Delisle a jeho krajan v útoku Zach Sill. „Chtěl bych oběma hráčům poděkovat za dobré reprezentování jména Sparty v uplynulé sezoně. Bohužel v aktuálně posíleném kádru bychom pro ně těžko hledali uplatnění. Přeji jim v jejich budoucí kariéře jen to nejlepší,“ řekl k odchodům Petr Ton, sportovní ředitel Pražanů. Spekuluje se rovněž, že blízko podpisu se Spartou je zkušený obránce Adam Polášek. Účastník olympiády 2018 v rudém dresu působil již tři sezony. Z javorových listů zůstává ve Spartě pouze ofenzivně laděný obránce Jeremie Blain, který již dříve prodloužil kontrakt.

Zprávy ze dne 27. 6. 2019
17:30
27. 6. 2019
 

PŘESTUP - Dobří holubi se vracejí na východ Čech. Po příchodu obránce Jana Koláře získali hokejisté Pardubic do svých řad další dobře známé jméno. Kádr Dynama posílí útočník Robert Kousal po pěti a půl letech strávených v zahraničí. Bývalý hráč Davosu vyslyšel volání mateřského klubu, má však možnost během sezony odejít do zahraničí. "Vnímám to i jako další signál pro kluky, kteří v Dynamu vyrostli, působí v zahraničí a uvažují o návratu do extraligy. Robert je v ideálním hokejovém věku, rád by ještě hrál v zahraničí, i proto byla jednání složitá a dlouhá. Výsledkem je roční kontrakt s možností odchodu do ciziny,“ komentoval druhý velký nákup generální ředitel klubu Martin Sýkora.

 

Zprávy ze dne 27. 6. 2019
17:23
27. 6. 2019
 

PŘESTUP - Po získání navrátilce Řepíka přišlo vedení Sparty s dalším luxusním kaufem! Do útočných se Pražanům povedlo získat extraligového tahouna Marka Kvapila. Bývalý útočník Liberce či Komety chtěl po předčasném konci u Bílých Tygrů ještě jednou získat angažmá v zahraničí. Žádná z nabídek však čtyřiatřicetiletého forvarda nezaujala a tak přijal nabídku na víceletý kontrakt od intenzivně posilující Sparty. „Se Spartou jsem koketoval už v minulosti. Ať už jako junior, tak i rok a půl zpátky, když jsem se vracel z Ruska. Přiznávám, že mě to do klubu táhlo už dřív. Oblékat dres Sparty vnímám jako obrovskou výzvu ve své kariéře. Moc se na působení v Praze těším, stejně jako na zápasy před tradičně zaplněným hledištěm domácí O2 areny,“ řekl šampion extraligy z roku 2017. 

Zprávy ze dne 27. 6. 2019
17:16
27. 6. 2019
 

PŘESTUP - Po roce a půl se vrátil do mateřského klubu. Reprezentační útočník Michal Řepík dával po konci minulé sezony, kterou strávil ve Slovanu Bratislava a Viťazu Podolsk, přednost k setrvání v zahraničí, nakonec se však vrací do extraligy, kde bude hrát za Spartu. "Těšíme se spolu s rodinou zpátky domů. Jsem připravený na to, že mám být jedním z lídrů týmu, a věřím, že společně dosáhneme v nové sezoně úspěchu," uvedl Řepík, účastník posledních čtyř mistrovství světa po svém comebacku do týmu, ve kterém hokejově vyrostl.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud