3. srpna 2017 • 17:01

Bednář griloval, rybařil. Na člunu ho pak překvapila policejní kontrola

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dal si kšilt dozadu, aby mu čepice neuletěla. Věděl dobře, co dělá. Rukou přidal plyn, špička člunu se zvedla. A byl to fofr. „A to ještě jedeme jenom půlku toho, co to umí,“ zakřičel Jaroslav Bednář. Sport Magazín strávil s hokejovou hvězdou den na Slapech, nechyběla grilovačka, kuchání kapra. Nebo i policejní přepadovka! Útočník hradeckého Mountfieldu měl ale všechny doklady v pořádku.



„Je to pro mě super relax. Odpočinu si tady, vyčistím hlavu. A o to víc se potom těším na trénink,“ vykládal 40letý útočník, když už plyn ubral. Přiblížili jsme se totiž ke břehu, kde je rychlost omezená.

Během sobotního odpoledne na Slapech ukázal i to, jak rybaří. Nejdřív přišla malá čudla, potom až kapr. „Nejvíc je jich tady v zátoce,“ ukázal na svoje oblíbené místo.

Snil jsem o chatě u vody! Teď Bednáře na lodi chytla kontrola
Video se připravuje ...

Reportéry Sport Magazínu vzal i do chaty, která byla skromně zařízená, přesně zapadala do tamní krajiny. Ve sklepě byli dva vykuchaní kanci. Za chvíli se jelo do kempu, kde čtyřnásobný ligový šampion ze tří zemí nachystal skvělou pochoutku. Grilovaná kančí žebírka…

„Jarda je zlatý člověk!“ vychválil ho Míla, dobrosrdečný chlapík, u něhož grilovačka před karavanem probíhala. Byl to prostě pohodový den… Ale pro hokejovou hvězdu spíše výjimečný. Pro Bednáře pořád zůstává hokej na prvním místě. I když je skálopevně přesvědčený, že má před sebou skutečně poslední sezonu.

Titulka pátečního Sport magazínu z 4. srpnaFoto Sport magazín

Více se dočtete v zítřejším vydání Sport Magazínu.

Co dalšího najdete v pátečním Sport Magazínu

Uniklo z Facebooku: Václav Kadlec

Světový fotbal: Romelu Lukaku vypráví o své gigantické tržní ceně

Můj první gól: Pavel Horváth

Servis před MS v rychlostní kanoistice v Račicích: rozhovor s kajakářem Josefem Dostálem, zpověď kanoisty Martina Fuksy. A chcete vědět, kdo je kdo ve čtyřkajaku? Přinášíme popis další medailové naděje

Auto: Fiat 124 Spider

Vysoká hra Zdeňka Haníka: tentokrát o kráse i nástrahách volejbalových letních turnajů v Česku

Sportovní tipy: podrobný televizní program

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud