18. listopadu 2017 • 16:06

Hradečtí třikrát filmovali, myslí si v Boleslavi. Žádají přezkoumání

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na svazové půdě se bude šetřit údajné simulování hradeckých hráčů. Rovnou tři podněty zaslal jejich páteční soupeř z Mladé Boleslavi. Vedení BK se po prozkoumání videozáznamu domnívá, že ani jedno vyloučení v posledních deseti minutách nebylo správné, resp., že k němu hosté pomohli. A kvůli tomu přišli o tříbodový zisk, brali totiž jeden za porážku 1:2 po nájezdech.



Ve velkých emocích končil páteční extraligový duel mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové. Domácí bažili po tříbodovém triumfu, byli k němu blízko, brzy vedli 1:0 a náskok hájili až do 51. minuty. Plán se začal bortit poté, co domácí útočník Petr Holík odešel na trestnou lavici za podražení. Východočeši díky Rudolfu Červenému srovnali.

Posléze v 55. minutě byl vyloučen David Štich za nedovolené bránění, v 57. pak Jiří Hanzlík za vysokou hůl. Ten se s verdiktem arbitrů dlouho nemohl smířit. Domácí tým šel v závěru bitvy do tří.

Hradečtí hráči třikrát filmovali, myslí si v Boleslavi. Dávají podnět k přezkoumání
Video se připravuje ...

A podle soudu boleslavských šéfů neprávem, po mylných rozhodnutích sudích. Tým vedený Viktorem Ujčíkem a Borisem Žabkou se v oslabení ubránil, ovšem křivda v klubu zůstala. A dnes dopoledne šla ven.

„Podle nás hrubé chyby, které ovlivnily průběh vyrovnaného utkání. Opět poslední třetina s Hradcem Králové,“ deptá Jana Tůmu, generálního manažera boleslavského BK s připomenutím předchozího vzájemného duelu pod Bílou věží, kde měli Středočeši také kupu připomínek vůči sudím.

SESTŘIH: HC Mountfield HK - BK Mladá Boleslav 2:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud