12. ledna 2018 • 20:30

VIDEO: Pardubice ovládly derby, Zlín obral Plzeň. Litvínov padl pod Šlégrem

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řadu překvapení přineslo 39. kolo základní části Tipsport extraligy. Východočeské derby podruhé v řadě ovládli hokejisté Pardubic, výhru 3:2 vystřelil Antonín Dušek. Teprve pátou prohru v základní hrací době hlásí Plzeň, kterou překvapil Zlín. Premiéra jako šéfa realizačního týmu Litvínova nevyšla Jiřímu Šlégrovi, jeho Litvínov prohrál s Kometou Brno 1:4. Třinec si smlsnul na Mladé Boleslavi, které nasázel pět gólů. Další vítězství zapsaly Vítkovice, které obraly Liberec. Olomouc pak v prodloužení nestačila na Jihlavu.



VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinec slaví čtvrtou výhru v řadě

Hokejisté Třince zvítězili v 39. kole extraligy nad Mladou Boleslaví 5:1 a zaznamenali čtvrtou výhru v řadě. Svěřenci bývalého třineckého kouče Vladimíra Kýhose na ledě Ocelářů sice rychle vedli gólem Tomáše Urbana v oslabení, domácí však zápas pěti góly obrátili. Vítězný gól si připsal Ondřej Kovařčík, pro kterého to byla teprve druhá trefa v sezoně. Tři asistence zapsal obránce Tomáš Linhart.

Hostům se povedlo soupeře překvapit aktivním nástupem. Středočeši začali svižně a s otevřeným hledím a Hrubec takřka zázračně bruslí zhatil gól extřineckému Orsavovi. Boleslav nezastavilo ani oslabení. I ve čtyřech vyrazili do brejku a Urban ve třetí minutě doklepl do sítě vyraženou střelu Klepiše.

Boleslavští měli i další příležitosti, které stály za to. Hrubec ještě v první desetiminutovce zlikvidoval gólové situace Žejdla a Valského. Domácí začínali otěže přebírat v závěru první části. Z tlaku Polanského formace mohl srovnat její lídr, ale zblízka minul odkrytou branku.

Třinec - Mladá Boleslav: Frustrovaný Maxwell rozmlátil hokejku, na 5:1 se trefil Dravecký
Video se připravuje ...

Třinec i ve druhé třetině hladově kroužil okolo boleslavské branky. Před Maxwellem přihořívalo, ale hostující brankář zneškodnil i sólový výpad střelce Růžičky. Místo vyložené šance tak gól padl skoro "z ničeho". Vlach jemně hokejkou změnil směr Linhartovy střely od modré čáry a puk proklouzl Maxwelllovi po ledě za záda.

Třinec udával tempo hry, ale velké možnosti byly na obou stranách. Svačinu vychytal Maxwell, Orsava uháněl sám na Hrubce, který ale jeho bekhendový pokus vykryl. Maxwell však v 35. minutě za vlastní brankou nepřesně rozehrál. Chmielewski mu sebral kotouč a Kovařčík po jeho příhře zblízka zavěsil.

Okamžitou odpověď mohl zosnovat opět Orsava, ale ani jeho druhé sólo s bekhendovým zakončením nemělo úspěch. Svačina naopak vzápětí zády ke gólmanovi tečoval Linhartovo nahození tak šťastně a přesně, že puk po odrazu o obě tyčky zapadl do branky.

Hosté se přesto v závěru ještě nadechli. Celou třetí část měli blízko ke kontaktnímu gólu, jenže Lenc v největší šanci orazítkoval jen tyč. Boleslavské snaze dal ránu z milosti v 54. minutě po rychlém protiútoku Růžička a byl to už jeho 23. gól sezony. Výhru pátým gólem ze sóla přizdobil ještě Dravecký a hostům připravil pátou porážku z posledních šesti utkání.

Ohlasy trenérů:

Václav Varaďa (Třinec): „Vítězství se nerodilo lehce. Nalomil nás úvodní gól, který padl v naší přesilové hře. Malinko ztlumil náš nástup. I tak hráči k tomu přistoupili parádně a vytvořili si spoustu šancí. Gólman je držel dlouho. Nalomila to druhá třetina, kdy jsme po teči vyrovnali a vytvořili jsme si spoustu šancí. Ale musím říct, že Boleslav taky měla spoustu šancí a mohlo to být i naopak. Klukům ale chci poděkovat za taktický zvládnutý výkon ve druhé třetině. Ale opakuji, že Boleslav si vypracovala spoustu šancí, při kterých nás podržel Hrubec.“
Viktor Ujčík (Mladá Boleslav): „Výsledek je pro nás hodně krutý. Chtěli jsme navázat na výkon z posledního vyhraného zápasu v Třinci a povedlo se nám i jít do vedení. Třinecký tým měl ale spoustu šancí, nás podržel gólman Maxwell. První třetina pro nás tak byla parádní. Tam jsme měli nějaké další šance, bohužel na 2:0 jsme nedali. Pak jsme dostali takové zbytečné góly po individuálních chybách, kdy máme obsazené hráče, ale necháme je tečovat. Pak tam byla i chyba gólmana, ale může se stát, jinak nás hodně podržel. My jsme naopak z některých situací nedokázali dát gól do prázdné branky. Třinec pak už ukázal svoji sílu a byl produktivnější.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Pardubice ovládly derby, rozhodl Dušek

Hokejisté Pardubic vyhráli ve 39. kole extraligy v Hradci Králové 3:2 a po sedmi prohrách tak v derby uspěli na ledě Mountfieldu. Domácí sice dokázali ve třetí třetině zásluhou Jaroslava Bednáře smazat dvoubrankové manko, v 54. minutě však o výhře Dynama rozhodl prvním gólem v sezoně Antonín Dušek.

V první třetině se rozjel urputný boj bez šancí. Gólmani měli volno, první zákrok si připsal až v 11. minutě domácí Rybár. Musel se však vytáhnout, protože Tomáš Svoboda dorážel do zdánlivě odkryté branky. Rybár se rychle přesunul k levé tyči a zasáhl. Hradec po chvíli zareagoval, jenže nejprve Bednář a po něm Cingel puk za Kacetla neprotlačili.

Do nejvýraznější možnosti první třetiny se dostal v 16. minutě domácí Koukal, který vyřešil přečíslení dvou proti jednomu individuálně. Jeho střelu však lapačkou zastavil Kacetl, který ještě v minulé sezoně oblékal hradecký dres.

Mountfield HK - Pardubice: Antonín Dušek vrátil vedení hostům, po třiceti šesti utkáních si připsal přesnou trefu, 2:3
Video se připravuje ...

Druhá část byla mnohem rušnější - a to především na šance. Dál se totiž hrál silový hokej plný osobních střetů. Do vedení se mohli nejprve dostat Hradečtí, když Džerinš poslal přihrávku na teč Cingelovi, ale ten zblízka Kacetla nepřelstil. Poté se do tlaku dostaly Pardubice. Pomohla jim hned první přesilovka, již sehrály mnohem lépe než Hradec na přelomu první a druhé třetiny. Během početní výhody Dynamo dvakrát trefilo brankovou konstrukci, nejprve Petr Sýkora a poté Tomášek.

Velmi dobře sehraná přesilovka předznamenala první branku utkání. Dynamo se totiž dostalo k další výhodě a ve 37. minutě se prosadil nejlepší střelec týmu Petr Sýkora. Kanonýr pokořil Rybára ranou od modré čáry.

Třetí třetinu ovlivnily hradecké přesilovky v prvních minutách. Domácí měli možnost hrát i třiapadesát vteřin v pěti proti třem, gól však nedali. Kacetl chytal výborně.

I díky tomu se hosté dostali ve 46. minutě do dvougólového vedení. Výbornou akci celého prvního útoku zakončil střelou nad Rybárovo rameno Marosz.

V tu chvíli byli hosté nahoře, ale poté se do hlavní role obsadil domácí kapitán Bednář. Jedenačtyřicetiletý veterán dvakrát skóroval během 82 vteřin - nejprve dorazil puk do prázdné brány, poté se trefil chytrou střelou švihem. Role se naprosto obrátily. Mountfield tlačil, chtěl tři body.

Jenže udeřilo Dynamo. V 54. minutě prostřelil Rybára Dušek, jenž si připsal první zásah v sezoně a zápas rozhodl. Domácí se snažili vyrovnat, nepodařilo se jim to ale ani v power play.

Ohlasy trenérů:

Tomáš Martinec (Hradec Králové): „Derby s Pardubicemi je speciální zápas, skvělí fanoušci, vyprodaná hala. Bohužel, tentokrát to nebyl náš nejlepší večer. První dvě třetiny jsme neměli potřebnou energii, nedařilo se nám hrát naši hru, jakou jsme chtěli. Ceníme si toho, že se hráči i přes herní nepohodu vrátili do zápasu a dvěma góly utkání vyrovnali. Ale třetí gól rozhodl a já můžu Pardubicím jen pogratulovat.“
Miloš Holaň (Pardubice): „Viděli jsme vynikající utkání, mělo vysoké tempo, náboj play off. Mělo všechny atributy vrcholného hokeje. Musím hráče pochválit, do kabiny míří vysoký kredit. A to včetně gólmana Kacetla, který nás podržel, když už tam byla nějaká šance. Úvod jsme měli parádní, hráli jsme výbornou obranu středního pásma. Klíčem bylo nedostat první gól a také, že jsme ubránili přesilovku pět na tři, což je parádní výkon. Soupeři jsme pak dovolili po našich individuálních chybách vyrovnat, ale hned vzápětí jsme ukázali obrovskou vůli po vítězství a rozhodli. Troufnu si říct, že jsme byli lepší a vyhráli zaslouženě.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Obnovená premiéra Šlégrovi nevyšla

Novému realizačnímu týmu Litvínova pod vedením Jiřího Šlégra premiéra u mužstva po odvolání Radima Rulíka nevyšla. Verva prohrála ve 39. extraligovém kole s Brnem 1:4. Kometa dosáhla již sedmé výhry za sebou, Litvínov naopak ztratil pátý duel v řadě. Hlavní podíl na úspěchu obhájce titulu měl útočník Martin Nečas, který si připsal tři body za gól a dvě nahrávky.

V domácí brance dostal přednost Petrásek, zatímco do hostující sestavy se po návratu z juniorského mistrovství světa vrátil Nečas. A právě mladý brněnský forvard byl na ledě hodně vidět.

Litvínov hrál hned v úvodu dvakrát po sobě v oslabení, ale statečně odolal. I když při obrovské šanci Jana Hrušky, který už se chystal zakončit za Petráskovým betonem do prázdné branky, přišel Baránkův obranný zákrok opravdu až v hodině dvanácté. V osmé minutě si hru v početní výhodě zkusili i domácí a měli rovněž obrovskou příležitost jít do vedení, když měl v dobré pozici nabito Hunkes, zakončil ale jen do gólmana Čiliaka.

Litvínov - Kometa Brno: Nečas poslal puk za záda Petráska a přidal třetí gól hostů, 0:3
Video se připravuje ...

Polovina úvodního dějství byla z pohledu domácích kritická pro celý zápas. Na trestnou lavici totiž zamířili společně Kubát a Sörvik. K využití přesilovky pět na tři stačilo Kometě jen 17 vteřin: Nečas přihrál za brankou puk Eratovi, jenž našel na kruhu pro vhazování Krejčíka, ten si srovnal puk a otevřel skóre.

Severočechům se nedala upřít snaha a odhodlání prát se s osudem, jenže těžko hledali cesty, kudy zaskočit dobře pracující zadní řady Brna. V 19. minutě si navíc vybruslil do pozice k zakončení Nečas, Petrásek kotouč vyrazil pouze před sebe, kde byl u dorážky nejrychleji Mallet a svým dvanáctým gólem v sezoně zvýšil vedení hostů.

Jestliže v domácí kabině padala během první pauzy slova o disciplíně, chyběl u toho patrně kapitán Trávníček, jenž poslal svůj tým už po 27 sekundách po návratu z kabin zbytečně do čtyřech. Verva měla ale štěstí, že Jan Hruška ani Mallet jeho prohřešek nepotrestali. Vrátit Litvínov do hry mohl na druhé straně ve 27. minutě Hunkes, po jehož útočném výpadu vypadl puk Čiliakovi a proklouzal těsně vedle pravé tyčky.

Nečas si pak vylámal zuby na Petráskovi a i proto se stav znovu měnil až v začínající 50. minutě, když si právě Nečas spravil chuť trefou bez přípravy v přesilové hře. Už po 58 sekundách kontroval Havlíček po parádní zadovce Martina Hanzla. V 53. minutě mělo Brno opět k dispozici přesilovku pět na tři, tentokrát 68 vteřin, skóre do konečné podoby ale upravil až při power play domácích Dočekal.

Ohlasy trenérů:

Jiří Šlégr (Litvínov): „Jsme samozřejmě v těžké situaci, nicméně jsme nezačali vůbec špatně. Až pak přišla vyloučení, po nichž jsme hráli dvě minuty ve třech, což proti tak kvalitnímu soupeři rozhodně není ideální. Myslím, že dnes rozhodla naše nedisciplinovanost. Zároveň jsme hráli proti opravdu velké kvalitě, takže jsme bohužel prohráli.“
Jiří Horáček (Brno): „Dobře jsme do utkání vstoupili a drželi se, čeho jsme měli a na čem jsme se domluvili. Dodržovali jsme to přesně do puntíku. Měli jsme dobrý pohyb i přesilové hry, využili jsme pět na tři i pět na čtyři potom ve třetí třetině. Dobře nám zachytal i gólman, takže jsme zápas dotáhli do vítězného konce.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Zlín zaskočil Plzeň rychlým úvodem

Hokejisté Zlína porazili ve 39. kole extraligy Plzeň 4:1 a udrželi se na sedmém místě tabulky. Domácí o zisku tří bodů rozhodli v sedmi minutách první třetiny, kdy si vypracovali tříbrankové vedení. Dvěma góly se na výhře Zlína nad lídrem soutěže podílel lotyšský útočník Roberts Bukarts.

Zápas začal slavnostně, domácí klub ocenil své bývalé hráče, kteří v sezóně 1959/1960 vybojovali historicky první postup do nejvyšší soutěže. A pak už se šlo na věc. Berani v retro dresech oslavující padesátý ročník v nejvyšší soutěži v prvních minutách svým fanouškům připomínali právě onu zmíněnou sezónu, kdy tehdejší Gottwaldov při cestě za postupem válcoval soupeře.

Hned v první minutě tečoval za záda brankáře Svobody střelu Valenty kapitán Veselý, na něhož mohl krátce na to navázat Popelka. Zblízka ale ve velké šanci nezvedl puk nad beton plzeňského gólmana. Mrzet to ale Zlín nemuselo. V čase 5:56 rozjásal domácí fandy podruhé střelou z mezikruží Řezníček. Škodovka reagovala oddechovým časem, ani to ale nepomohlo.

Zlín - Plzeň: Bukarts byl důrazný před bránou a třetím gólem vyhnal Hyláka z brány, 3:0
Video se připravuje ...

Již za půl minuty zvýšil na 3:0 Roberts Bukarts a Svoboda poprvé v sezoně předčasně střídal. Do branky se postavil Hylák. Za Indiány do pauzy stihl ještě zahrozit Schleiss, zblízka ale přestřelil branku Kašíka. Silně oslabení Západočeši, kterým v sestavě chyběli obránci Kadlec, Pulpán, Čerešňák a útočníci Hollweg, Preisinger a Kodýtek na tom byli zle.

Domácí vedení v prostřední třetině tuze bránili, převaha Plzně sice byla znát, snížit se však hostům nepodařilo. Naopak šanci zvýšit měl Bukarts, svůj únik v oslabení ale nezakončil ideálně. Na druhé straně byl blízko brance Gulaš, ani nejproduktivnější hráč soutěže se ale neprosadil.

Až ve třetí části se hosté rozjeli, při vyloučení Ference trefil tyčku Kracík, následně Mertl s Rubnerem nezakončili do prázdné branky. Poté už Škoda zřejmě rezignovala. Zbytečné fauly ji připravily o veškerou naději na zdramatizování zápasu, při hře pět na tři navíc čtvrtou branku Beranů přidal Bukarts. O čisté konto přišel Kašík v závěru. Taktéž při dvojnásobné početní výhodě se trefil Kratěna.

Ohlasy trenérů:

Martin Hamrlík (Zlín): „Pro nás to byl perfektní zápas, z každé šance jsme dali gól. Rozhodla druhá třetina, ve které Plzeň nedala gól na 3:1. Mužstvo si stále více věřilo, jak ubíhal čas. Přidali jsme čtvrtý gól a bylo hotovo. Diváci si slavnostní zápas užili a jsme rádi za tři body. Škoda, že nemáme v sezoně více výročních zápasů.“
Jiří Hanzlík (Plzeň): „Rozhodlo prvních sedm minut, to je jasné. Zlín měl výborný nástup a pohyb, zatímco my jsme byli ještě na cestě v autobuse. Hra se poté opticky vyrovnala, otázkou ale je, jestli tím, že jsme se zlepšili, nebo Zlín polevil. Každopádně své šance jsme neproměnili a Zlín po zásluze vyhrál.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Trápící se Liberec nestačil na Vítkovice

Hokejisté Vítkovic vyhráli ve 39. kole extraligy v Liberci 4:1 a posunuli se na druhé místo tabulky. Ostravané uspěli na severu Čech poprvé od března 2014, ukončili tak sérii sedmi porážek. Velkou zásluhu na výhře hostů měl brankář Patrik Bartošák, který si připsal 38 úspěšných zákroků.

Úvod zápasu se nesl v oboustranně opatrném duchu. Tygři ale velmi brzy přidali a první třetinu jasně ovládli. I díky výbornému Bartošákovi se však do vedení nedostali, neprosadili se aktivní Bakoš, Derner ani Jelínek.

Ve druhé třetině pokračoval tlak Liberce, ale Bartošák čaroval. Neuspěl Vantuch, tváří v tvář pak Bakoš. Hosté se z tlaku vymanili až v polovině utkání a hned se dostali do vedení. Pohotový Olesz dorazil v přesilovce Květoňovu střelu.

Liberec - Vítkovice: Zdráhal zametl odražený kotouč do odkryté brány, 1:2
Video se připravuje ...

Domácí se ale rychle oklepali. O tři minuty později stál na konci přesilovkové kombinace Kvapil a vyrovnal. Nerozhodný stav však netrval dlouho, již o minutu později neudržel Will Kucserovu střelu a Zdráhal zajistil hostům opět vedení.

V závěru třetiny se hosté dvakrát provinili hrou vysokou holí a Tygři dostali dlouhou výhodu přesilovky pět na tři. Nejblíže k vyrovnání byl po skvělé individuální akci Bakoš, ale trefil jen tyč.

Domácí si část přesilovky přenesli do třetí třetiny, ani po přestávce ale Bartošáka pokořit nedokázali. Domácí byli i nadále aktivnější, ale na jejich hokejky se postupně vkrádala nervozita a křeč. Při Vantuchově vyloučení ještě udržel Severočechy ve hře Will, který zlikvidoval Trškovu střelu.

V 54. minutě se obranou hostí protáhl Ordoš a po jeho akci zakončoval Jašek, opět jen do tyče. V následné přesilovce se několikrát zaskvěl Bartošák. Zmar domácích podtrhl v 57. minutě Dej, který z brejku překonal Willa potřetí.

Trenér Pešán, který se poprvé od návratu z juniorského mistrovství světa postavil na libereckou střídačku, pak sáhl k dlouhé power play, kterou ještě umocnilo vyloučení na straně Vítkovic. Domácí se ale neprosadili, naopak do prázdné branky pečetil výhru hostů Květoň.

Ohlasy trenérů:

Filip Pešán (Liberec): „Dnes to byl z mého pohledu souboj našeho týmu proti Patriku Bartošákovi a jeho brankové konstrukci, který jsme prohráli. V závěru pak soupeř ujel z jednoho brejku, který jsme špatně sehráli. Doufám, že si schováváme šťastnější chvíle na úplný závěr sezóny.“
Pavel Trnka (Vítkovice): „Od první přesilovky, respektive našeho oslabení, jsme se dostali pod enormní tlak. Domácí si vytvářeli mraky šancí. Musím pochválit kluky za obětavost, zejména v oslabení. Samozřejmě musím vyzdvihnout výkon Patrika Bartošáka. Se třemi body jsme samozřejmě spokojeni.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Výhru Jihlavy v prodloužení vystřelil Žálčík

Hokejisté Jihlavy vyhráli ve 39. kole extraligy v Olomouci 3:2 v prodloužení a poprvé od poloviny listopadu vyhráli venku. Sedmizápasovou sérii nezdarů ukončil v 62. minutě útočník Lukáš Žálčík.

První šanci duelu měl po Jerglově vybídnutí domácí Holec, puk ale skončil v náručí brankáře Voldena. Přečíslení dva na jednoho poté zakončil obětavým zákrokem obránce Dukly Suchánek.

V oslabení pak jel úplně sám na Voldena útočník Laš, blafák však nezakončil dobře. Jihlava zahrála výborně druhou polovinu přesilovky, ránu Bryhnisveena viděl Konrád na poslední chvíli, vyražený puk pak těsně vedle branky dorážel osamocený Jiránek.

Olomouc - Jihlava: Důrazný Žálčík získal v prodloužení druhý bod pro Duklu, 2:3
Video se připravuje ...

Ve 13. minutě už Jihlava početní převahu využila, když Hamill zpoza branky nahodil puk na Konrádův beton, od kterého se puk odrazil za brankovou čáru. Hanáci se snažili srovnat také v přesilovce, Volden řadu střel pochytal, v 17. minutě jej ale po Irglově přihrávce překonal Burian.

Ve druhé třetině se střelecky probudil Holec, který se poprvé od 4. kola zapsal mezi střelce. Hosté zahrozili o chvíli později, sám před Konrádem zůstal Žálčík, slovenský reprezentant puk do branky nepustil. Ve 38. minutě hostující první formace zatlačila tu olomouckou, Zeman střelou na lapačku překonal Konráda a vyrovnal.

Olomouc vstoupila do třetí části aktivně, Voldena zkoušeli překonat Holec a Jergl, ale z brejku byl blíže ke gólu agilní Zeman. Hosté pak neodehráli dobrou přesilovku, v závěru mohli dokonce inkasovat, když si volný puk dojel Knotek, Volden ještě zasáhl.

Další možnost domácích měl Strapáč, jeho střela tečovaná lapačkou brankáře hostí skákala těsně vedle tyčky. Dukla následně hrála další početní převahu, Rabitt byl sám před Konrádem, ten ale situaci zvládl. Když se poté neujala Knotkova teč a neprosadil se ani Diviš, zápas se prodlužoval.

Druhý bod nakonec získali hosté. V čase 61:51 duel ukončil Žálčík. Poslední Jihlava se tak přiblížila třináctému Litvínovu na čtyři body. Olomouc je i nadále šestá.

Ohlasy trenérů:

Zdeněk Venera (Olomouc): „Hráli jsme dobře do stavu 2:1. I když Dukla vedla, tak jsme zápas otočili. Měli jsme dát určitě více než dvě branky. Od vyrovnávací branky na 2:2 se hra srovnala. My jsme stáhli sestavu na tři pětky, chtěli jsme rozhodnout, bohužel přišla zase dvě oslabení a ztráta sil. V prodloužení pak dala gól Jihlava. Bod je pro nás doma málo, dělba bodů v základní hrací době je ale spravedlivá.“
Petr Vlk (Jihlava): „Bylo to vyrovnané utkání. První třetina byla od nás odehraná docela slušně, druhá už trochu platonicky a soupeř zaslouženě vedl. Pak se to srovnalo, bylo tam oboustranné přelévání hry a šance na obou stranách. Druhý gól nás nakopnul, ale i soupeř měl šance. Ve finále jsme rádi za dva body, vyhrál šťastnější.“

MATCH OVERVIEW LEGACY


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud