29. ledna 2018 • 11:22

Kometa zbrojí! Přichází Holík, do Boleslavi míří Nahodil a Němec

Autor: zuc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úřadující extraligový mistr hlásí krátce před uzávěrkou přestupního období výraznou posilu do útoku. Z Mladé Boleslavi přichází na hostování do konce sezony člen širšího reprezentačního kádru Petr Holík, pro něhož to bude již třetí angažmá v právě probíhající sezoně. Opačným směrem míří z Brna dvojice centrů Lukáš Nahodil, Vojtěch Němec. Informoval o tom oficiální web Komety.



25letý odchovanec zlínského hokeje zamířil po konci předchozí sezony do KHL, v dresu Čerepovce však odehrál pouze deset utkání s bilancí 1+2 a následně zamířil zpět do Česka. Zde stála o jeho služby řada týmů, drobný forvard nakonec kývnul na nabídku Mladé Boleslavi.

Angažmá v Kometě tak bude již jeho třetím v této sezoně. Brněnský šéf Libor Zábranský se netají tím, že rád skládá tým i v průběhu sezony. Po brankáři Marku Langhamerovi, obránci Michalu Barinkovi a útočníkovi Tomáši Vondráčkovi je to již čtvrtá posila Brňanů v právě rozběhnuté sezoně.

Opačným směrem míří do aktuálně dvanáctého celku extraligové tabulky útočníci Lukáš Nahodil a Vojtěch Němec, přičemž druhý jmenovaný působil v kádru Bruslařů již na přelomu listopadu a prosince, když jej sem Kometa poslala, aby nabral herní praxi a sebevědomí.

Sám Němec se tehdy nebránil dlouhodobějšímu setrvání ve středočeském celku, to však nastává až nyní. 32letý útočník skóroval po návratu do Brna v každém z úvodních tří utkání, z následujících deseti zápasů však vytěžil pouze dvě asistence.

Střeleckou formu nenašel po svém příchodu do Komety ani další centr Lukáš Nahodil, jenž si v 28 zápasech v dresu Brňanů připsal čtyři asistence. Pro 29letého forvarda půjde po angažmá v Pardubicích a dosavadní epizodě v Kometě již o třetí extraligové angažmá v kariéře.

Zlaté NAGANO: 20 let od zázraku ve Sport Speciálu. Právě v prodeji!
Video se připravuje ...

Podívejte se na nájezd Petra Holíka, kvůli kterému si hráči stěžovali na fanoušky
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Sparta: Gól v přesilovce vstřelil Holík, 2:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud