20. dubna 2018 • 09:39

Kladno přišlo o tvrďáka: Štich si nezahraje do konce baráže!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový obránce Kladna David Štich byl potrestán disciplinární komisí extraligy za faul kolenem na útočníka Dávida Grígera z Karlových Varů zákazem startu na dva zápasy a pokutou ve výši deseti procent základního měsíčního platu. Rytířům tím pádem už nepomůže ve zbytku baráže o účast v nejvyšší soutěži, chybět bude v dnešním domácím utkání 11. kola proti Jihlavě i v závěrečném nedělním duelu v Litvínově.



Štich fauloval Grígera ve 49. minutě úterního utkání 10. kola na ledě Karlových Varů, které Energie vyhrála 3:0. Rozhodčí René Hradil a Adam Kika jej za zákrok vyloučili na pět minut a do konce utkání.

"Atakoval protihráče, který před tím odehrál u hrazení kotouč. Zákrok nebyl veden ve vysoké nájezdové rychlosti, hráč (Štich) se však před střetem vzepřel na pravé noze a levé koleno vystrčil proti směru jízdy protihráče," uvedl v tiskové zprávě předseda disciplinární komise Karel Holý. Při rozhodování o výši trestu přihlédl k tomu, že byl Štich v uplynulých dvou letech disciplinárně trestán.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud