13. listopadu 2018 • 16:29

Kašík se po konci v Rusku upsal Kometě: Tak silný klub se neodmítá!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minulý týden se dohodl na předčasném konci v ruské KHL, teď už má nové působiště v české extralize. Brankář Libor Kašík posílil Kometu Brno, kde v úterý podepsal smlouvu. „Byla to nejlepší nabídka po hokejové stránce,“ hlásí zlínský odchovanec.



Libor Kašík strávil většinu své extraligové kariéry ve Zlíně, se kterým získal v sezoně 2013/2014 mistrovský titul, před touto sezonou ale podlehl mámení z Ruska a zamířil do Chabarovsku. Tam ale odchytal jen pár zápasů, s vedením se dohodl na konci smlouvy a vrací se do Česka.

„Když jsem přemýšlel kam jít, objevil se zájem z Komety. Byla to nejlepší nabídka po hokejové stránce. Kometa je dvě sezóny po sobě nejlepší tým v České republice a taková nabídka se do tak silného klubu neodmítá," uvedl pro klubový web.

„Pokud se naskystla příležitost přivést zkušeného brankáře s podpisem delší smlouvy, tak jsme ji okamžitě využili. Máme mladé brankáře, o které je zájem v Americe i v zahraničí. Jsem rád, že se dnes podařilo dotáhnout jednání do konce, že se Libor rozhodl pro Kometu. Je to vynikající brankář s velkými zkušenostmi ze zápasů play-off," těší majitele a hlavního kouče Komety Libora Zábranského.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud