15. února 2019 • 20:40

SESTŘIHY: Sparta porazila Boleslav 1:0, Plzeň padla s Chomutovem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Třince, kteří ještě nedávno vévodili extralize, v dnešním 44. kole prohráli se čtvrtým Hradcem Králové 1:5 a v tabulce si vyměnili pozice. Rozjetá Mladá Boleslav narazila na Spartu, se kterou prohrála 0:1 gólem ze 60. minuty. Vedoucí Liberec nestačil na Zlín, Chomutov zabral a porazil po nájezdech Plzeň, Kometa vyhrála v prodloužení nad Pardubicemi a Karlovy Vary po nájezdech padly v Litvínově.



Hradec udělil Třince nejvyšší porážku v sezoně

Třinecký trenér Václav Varaďa proházel po minulé prohře s Libercem složení všech formací a první polovinu úvodní třetiny se hrál svižný hokej. Diváci viděli hlavně boj bez šancí, přesto padl gól. Domácí nechali na chvíli mezi kruhy volného Koukala, jenž se trefil nad vyrážečku Hrubce.

Třinec za 45 sekund vyrovnal. Obránce Galvinš podpořil útok a z levého kruhu se trefil přesně do horního rohu. Hradec udeřil v závěru první třetiny z další nenápadné akce. Na modré čáře si vyměnili puk obránci Rosandič s Graňákem, jehož přízemní střela skončila v brance. Hosté mohli do šaten odcházet ještě veselejší, ale Hrubec zneškodnil sólo Pavlíka.

Královéhradečtí na začátku prostřední třetiny dvakrát zahrozili v přesilové hře, pokusy Cingela i Rákose z předbrankového prostoru ale se skóre nepohnuly. Třinec několikrát přečíslil obranu soupeře bez efektu - Růžička minul branku, Hrňu vychytal Pavelka, Roth prováhal ideální moment k zakončení a vracející se obránci ho obrali o "gólovku". Hosté se po srážce domácích hráčů Novotného s Douderou dostali dokonce do brejku čtyři na jednoho, ale v závěru akce ani nevystřelili.

Domácí trenér Varaďa před závěrečným dějstvím opět zamíchal se všemi útoky, ale už ve 42. minutě zvýšil zblízka osamocený extřinecký Rákos. Další ránu zasadil domácím Rosandič, jehož střelu od levého hrazení Hrubec přes klubko hráčů neviděl. Pověstný hřebíček přibil v početní výhodě Paulovič. Sám dal ještě i šestý gól, ale krátce po závěrečném klaksonu.

SESTŘIH: Třinec - Mountfield HK 1:5. Oceláři schytali debakl před vlastními fanoušky
Video se připravuje ...

Václav Varaďa (Třinec): "Po minulém utkání s Libercem, které nám nevyšlo, začali kluci bojovně. A myslím si, že jsme měli v první třetině malinkou převahu. Ale trápíme se, nedáváme branky a hrozně lacině inkasujeme. I když jsme po dvou třetinách o gól prohrávali, tak byl zápas vyrovnaný, urputný. Ve třetí jsme chtěli všechno házet do brankoviště, abychom si vytvářeli ošemetné situace, ze kterých padají branky. Hradečtí nám ale dali dva góly. Potom už kontrolovali hru a nepouštěli nás do vážnějších situací. Porážku je o to těžší přijmout, že se jednalo o přímého konkurenta v tabulce."

Tomáš Martinec (Hradec Králově): "Jsme rádi, že se nám po reprezentační pauze zatím daří. Věděli jsme, že Třinec má velkou ofenzivní sílu, proto jsme chtěli hrát aktivní hokej a nenechat ho hrát s pukem. Má také výborné přesilové hry, takže jsme se chtěli vyvarovat faulům, a to se nám také dařilo. Celkově výsledek až tak neodpovídá a je zavádějící, protože to byl vyrovnaný zápas. Chci mužstvo pochválit, jakým způsobem se prezentovalo. Kluci hráli soudržně, obětavě, disciplinovaně a jako jeden tým."

Góly

Domácí: 11:21. Galvinš

Hosté: 10:36. Koukal, 18:54. Graňák, 41:40. Rákos, 45:09. Rosandić, 47:45. Paulovič

Sestavy

Domácí: Hrubec (Kantor) – Roth, Galvinš, Matyáš, Gernát, D. Musil, M. Doudera, M. Adámek – Martin Růžička (A), Polanský, Chmielewski – Hrňa, Marcinko (C), Werek – Svačina, P. Vrána, M. Kovařčík – O. Kovařčík, Novotný, Dravecký (A).

Hosté: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Graňák (C) – Paulovič, Koukal, M. Chalupa – Dragoun, Cingel, R. Pavlík – Smoleňák, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Rákos (A), Lessio.

Rozhodčí

Hradil, Úlehla – Gebauer, Tošenovjan

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400)

Návštěva

4 593 diváků

Chomutov díky vítěznému nájezdu Stránského veze dva body z Plzně

Domácí vstoupili do utkání aktivněji, Pour s Kodýtkem ale v dobrých pozicích minuli branku a v páté minutě udeřilo na druhé straně, když Raškovu střelu z otočky dorazil do sítě Stránský. O pouhých 17 vteřin později se navíc přes statickou plzeňskou defenzivu protáhl do úniku Vantuch a povedeným zakončením zvýšil na 2:0. Indiáni se poté probrali a během náporu v útočném pásmu po ideální přihrávce Nedorosta zblízka pohodlně skóroval Indrák. V deváté minutě mohl vyrovnat Moravčík, jeho nahození od modré čáry však zastavila levá tyčka Petersovy branky.

Kanadský gólman zlikvidoval samostatný únik Němce, jenž nepotrestal zaváhání Knota. Plzeňští převzali iniciativu, Piráti však dobře bránili a krátce před první sirénou zahrozil ve vlastním oslabení nebezpečným průnikem Růžička.

Po pauze pokračovala početní výhoda domácích, navíc po faulu Dietze na unikajícího Němce hráli dokonce pět na tři. Hosté však těžké chvíle i díky nedovolenému zákroku Němce přečkali a při sílícím plzeňském tlaku a přesilovkách neuspěli v gólových pozicích Gulaš s Pulpánem. Piráti se připomněli přečíslením dvou na jednoho, při jehož zakončení Raškovi sebral radost povedeným zákrokem Frodl.

Ve 34. minutě dokázal přesnou střelou švihem srovnat z levého kruhu Gulaš, o 13 sekund později ovšem po akci agilního Rašky vrátil Chomutovu vedení střelou do odkryté branky Trefný a půl druhé minuty na to další nedoraz obrany Indiánů potrestal po přihrávce Svobody z akce dvou na jednoho Sklenář. Domácí zjednodušili hru a po vyloučení Peterse za posunutí branky dokázal sedm vteřin před druhou přestávkou snížit v pádu z otočky na 3:4 Němec.

Od začátku závěrečné dvacetiminutovky se Piráti soustředili na držení hubeného náskoku. Indiáni ve snaze o vyrovnání otevřeli hru. Pozorný Peters si poradil s pokusem nekrytého Němce a v 50. minutě ho po střele Jan Kováře zachránila horní tyč. Až o pět minut později srovnal svým prvním gólem po návratu ze zámoří Moravčík. Šanci Straky zastavil Peters a utkání přes vyloučení Stránského dospělo do prodloužení.

Pokračující přesilovku Indiáni nezužitkovali a v penaltovém rozstřelu rozhodl jediný úspěšný střelec, jímž byl právě explzeňský Stránský.

SESTŘIH: Plzeň - Chomutov 4:5sn. Škoda přišla o sérii čtyř vítězství
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 06:22. Indrák, 33:56. Gulaš, 39:53. V. Němec, 54:12. Moravčík

Hosté: 04:35. J. Stránský, 04:52. Vantuch, 34:09. Trefný, 35:34. Sklenář, . J. Stránský

Sestavy

Domácí: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Vráblík, Allen, Jones, Moravčík, L. Kaňák – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Preisinger, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák (A) – Roubal.

Hosté: Peters (Stezka) – Jank, Knot, L. Kovář, Buchtela, Dietz, D. Zeman, Trefný – Sklenář, V. Růžička (A), T. Svoboda – Marjamäki, Vantuch, Duda – Tomica (C), Raška, J. Stránský – Koblasa, Chlouba, Klhůfek.

Rozhodčí

Hribik, Lacina – Lhotský, Klouček

Stadion

Home Monitoring Aréna

Návštěva

6335 diváků

Litvínov porazil díky Mikúšovi Karlovy Vary 5:4 v prodloužení

První šance přišla ve třetí minutě. Balán křížnou přihrávkou našel před brankou Skuhravého, ten ovšem nezasáhl kotouč dobře a místo odkryté branky poslal puk vysoko nad. Na druhé straně se obránce Piché prokličkoval až před gólmana Filipa Novotného, zakončení jednou rukou ale nebylo důrazné.

Úvodní trefa přišla v deváté minutě. Piché nahodil puk od modré čáry a Trávníček ho tečoval mimo dosah hostujícího brankáře. Karlovarští mohli vyrovnat v dvojnásobné početní výhodě, ovšem za bezmála dvě minuty nebyli schopni pořádně ohrozit domácího brankáře. V 16. minutě nabil Trončinský Lukešovi, před nímž byla odkrytá branka, litvínovský kanonýr měl k jeho smůle špatně seřízená mířidla.

Úvod druhé třetiny patřil hostům. V 22. minutě se o vyrovnání postaral Gorčík a jen o 49 vteřin později přidal druhou branku tečující Flek. Litvínovští se z dvou inkasovaných branek dokázali rychle oklepat. V 25. minutě napřáhl na modré čáře Piché a puk prošel houští těl až za Novotného záda. Další šanci měl Kašpar, ale nedokázal u tyče zasunout puk do branky.

V 33. minutě se hosté dostali opět do vedení: Gríger přesnou přihrávkou našel Fleka a ten usměrnil zblízka puk mimo Petráskův dosah. V závěru druhé třetiny však domácí dokázali opět vyrovnat, když Mikúš se štěstím prostřelil Novotného.

Stejně tak jako úvod prostředního dějství, tak i úvod závěrečné třetiny vyšel lépe hostujícímu týmu. V 44. minutě po Emingrově akci vstřelil čtvrtou branku Karlových Varů Kverka. Litvínovští byli opět jako opaření a z inkasované branky se nemohli dlouho probrat. První vážnější šanci si vypracovali až v 48. minutě: Hüblova střela skončila v Novotného lapačce.

I v další šanci byl litvínovský matador, i tentokrát ovšem Hübla zastavil výtečně chytající brankář hostí. Až v 54. minutě se z ničeho nic domácí radovali z vyrovnávací branky - Trončinský nahodil puk na branku, kde ho tečoval Jurčík. V závěrečných minutách nevyužili velké šance Hübl s Lukešem a tak utkání dospělo do prodloužení.

To skončilo velmi záhy. V 62. minutě rozhodl o vítězi duelu ranou z mezikruží přesně do horního rohu Mikúš.

SESTŘIH: Litvínov - Karlovy Vary 5:4pp. Utkání bohaté na góly rozhodl Mikúš
Video se připravuje ...

Radim Skuhrovec (Litvínov): "První třetina od nás byla dobrá. Poté už to bylo horší. Se štěstím jsme vyrovnali na 4:4, v prodloužení se nám povedlo rozhodnout. Jsme šťastní za dva body."

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "Neměli jsme dobrý vstup do utkání. Od druhé třetiny se náš výkon zvednul a dostali jsme se do vedení. Mrzí mě, že jsme třikrát vedli a pokaždé jsme o vedení přišli. Body potřebujeme, takže nás mrzí to, že jsme nezískali více jak jeden bod."

Góly

Domácí: 08:36. Trávníček, 24:06. Piché, 37:04. J. Mikúš, 53:20. Jurčík, 61:05. J. Mikúš

Hosté: 21:51. Gorčík, 22:40. Flek, 32:37. Flek, 43:44. Kverka

Sestavy

Domácí: Petrásek (Janus) – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Piché, Hunkes, L. Doudera, Šesták – Petružálek (A), Gerhát, Trávníček (C) – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Helt – Jurčík, M. Hanzl, M. Havelka.

Hosté: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, Kohout – Balán (A), Skuhravý (C), Gorčík – Stloukal, Kverka, Šik.

Rozhodčí

Bejček, Hejduk – Lučan, Hlavatý

Stadion

ZS I.Hlinky Litvínov

Návštěva

4 456 diváků

Smejkal rozhodl v poslední minutě o výhře Sparty v Boleslavi

Kouč hostů Krupp po středeční porážce na ledě posledních Pardubic změnil složení všech útoků a centr druhé formace Klimek se dostal do první šance utkání. Svůj brejk po minutě hry ale úspěšně nezakončil, brankář Růžička si poradil i s dorážkou.

Domácí byli poté nebezpečnější, výraznější tlak si ale vytvořit nedokázali. Machovský ustál závar ve čtvrté minutě, později si poradil s tečovanou střelou Bernada i šancí Zohorny po skončení úvodní přesilové hry.

Náboj druhé třetiny zvedly početní výhody. Při Dlapově vyloučení měli velkou šanci otevřít skóre Rousek a Jarůšek, Růžičku ale nepřekonali. Při Formanově trestu se do slibných šancí dostali Žejdl a Musil, ani oni ale ukazatelem skóre nepohnuli.

Střelecky aktivní byl zejména domácí Musil, většinou však mířil vedle branky. I díky tomu si Růžička ve druhé části připsal 13 zákroků, zatímco Machovský jen tři.

Bezbrankový stav nedokázali změnit ani domácí Bernad a hostující Jarůšek. Ve 48. minutě dělily Středočechy od vedení milimetry, na brankové čáře poskakující puk po Latálově střele a Machovského zákroku dokázal Košťálek včas odehrát. Rozhodující moment duelu nakonec přišel v samotném závěru, kdy Smejkal v pádu dorazil Piskáčkovu střelu a zápas rozhodl.

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 0:1. Smejkal vystřelil hostům tři body
Video se připravuje ...

Pavel Patera (Mladá Boleslav): "Byl to velmi dobrý hokej. Hrálo se rychle, v maximálním tempu, což se nám líbilo. Samozřejmě, kdyby k tomu byly nějaké góly, byl by to excelentní hokej. Bohužel jsme prohráli po gólu v poslední minutě, štěstí se k nám nepřiklonilo, což nás mrzí. S takovým výkonem ale můžeme pomýšlet vysoko."

Uwe Krupp (Sparta): "Pro fanoušky to byl vzrušující zápas, oba týmy makaly, bruslily. V první třetině jsme měli několik brejkových šancí, ale Boleslav měla také příležitosti. To platilo v celém zápase. Jen nepadaly góly. Na konci rozhodla jedna střela, v takových zápasech to tak bývá. Je to o štěstí. Máme tři body a jsem hrdý na kluky, jak tvrdě pracovali."

Góly

Domácí:

Hosté: 59:14. Smejkal

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Krošelj) – Bernad, Pláněk, Kotvan, Kurka, Dlapa, Kovačevič, Němeček – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Najman – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.

Hosté: Machovský (J. Sedláček) – Tomáš Dvořák, Košťálek, Piskáček (C), T. Voráček, Kalina, Blain, de la Rose – Beran, Sill, Smejkal – Jarůšek, Klimek, Roberts Bukarts – Buchtele, Pech (A), Forman (A) – Kudrna, Klíma, Rousek.

Rozhodčí

Šír, Horák – Brejcha, Jelínek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

3 837 diváků

Zlín zvítězil v Liberci 3:2 a přiblížil se na bod desítce

Oba týmy vstoupily do utkání poměrně vlažně a hra se přelévala ze strany na stranu. Žádné větší šance však v úvodních minutách k vidění nebyly. Ty přišly až v první přesilovce domácích. Nejprve v ideální pozici netrefil branku Redenbach, poté však Hudáček přesně nabil Jelínkovi a liberecký kapitán poslal Severočechy do vedení.

To mohli Bílí Tygři navýšit v další početní výhodě, Hudáčka ale tentokrát vychytal Kašík. Zlín byl směrem dopředu neškodný, a tak byl Will bez práce. Naopak domácí hrozili i nadále, proti Ordošovi a Kolmannovi se ale blýsknul Kašík. V závěru první části pak hráli přesilovou hru také Berani a blízko vyrovnání byl Freibergs. Jeho střelu ale zastavila pouze pravá tyč Willovy branky.

Ihned po začátku druhé třetiny se na Willa řítil osamocený Fořt, mířil však těsně vedle. Na druhé straně nebezpečně pálil Vlach, Kašík proti jeho střele skvěle máchnul lapačkou. Na rozdíl dvou branek mohl v přesilovce Liberce zvýšit opět Jelínek, z mezikruží však trefil horní tyč.

A domácí to mohlo mrzet o to víc, jelikož hned vzápětí po rychlém brejku Zlína inkasovali vyrovnávací branku. Ondráčkovu střílenou přihrávku umístil za Willova záda Fořt. Hosty vyrovnání nakoplo a mohli jít dokonce do vedení. Willovi ale proti střelám Honejska a Hermana pomohla hned dvakrát horní tyč. Liberečtí poté kontrovali šancemi Valského a Lakatoše, Kašík se blýsknul výbornými zákroky.

Závěrečnou část začali Berani početní výhodou, největší šanci měl ale domácí Lakatoš. Po dalších faulech Krenželoka a Lence pak měli Zlínští k dispozici dokonce více než minutovou přesilovku pěti proti třem, liberecká trojice se ale výborně ubránila. Lídr tabulky poté ukázal svou sílu, když krátce po ubráněném oslabení sám skóroval. Do vedení ho poslal dorážkou Šmídovy střely důrazný Lenc.

Rychlou odpověď měl na hokejce Kulda, Will ale svůj tým podržel. Liberecký brankář měl plné ruce práce také se střelou Noska a tečí Fořta. V 55. minutě už se ale Zlín dočkal vyrovnání, když po Honejskově přihrávce propálil Willa Herman. V závěru třetí třetiny navíc fauloval Derner a v přesilovce vystřelil Beranům tři body Kubiš.

SESTŘIH: Liberec - Zlín 2:3. Cenný skalp! Hosté otočili v posledních pěti minutách zápasu
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 08:15. P. Jelínek, 46:40. Lenc

Hosté: 28:04. Fořt, 54:59. Herman, 58:26. Kubiš

Sestavy

Domácí: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Kolmann – Lenc, Lakatoš, Birner – Valský, L. Hudáček, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.

Hosté: Kašík (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Ferenc, Valenta, Gazda – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – E. Kulda, P. Sedláček, Fryšara – Václavek, Popelka, Werbik.

Rozhodčí

Pražák, Kika – Ondráček, Špůr

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Návštěva

6 989 diváků

Kometa se trápila s Pardubicemi, až v prodloužení rozhodl Mueller

Kometa od prvních minut svého soupeře pořádně zmáčkla a nedala mu prakticky v celé první třetině vydechnout. Lépe kombinovala, rychleji přecházela přes střední pásmo do útočné třetiny, ale za svoji aktivitu byla do první pauzy odměněna jen jedním gólem.

Pardubice, které přijely do Brna vlakem a do haly dorazil celý tým pěšky patnáctiminutovou procházkou z nádraží, měly první šanci v úvodu po chybě Bartejse, ale Machala nezamířil přesně.

Skóre otevřeli domácí ve vlastním oslabení, když puk vybojoval Erat a zkušeně vybídl k jednoduchému doražení v přečíslení Orsavu. Kometa pak svého soka ještě více sevřela, ale v závěru při druhé přesilovce Dynama mohlo být vyrovnáno - Marosz však netrefil prázdnou branku.

Tlak Brna neustával ani po první přestávce. Na Kacetla se valil útok za útokem a šance za šancí. Jen Orsava měl během jednoho střídání na hokejce dvakrát zvýšení náskoku, ale ani jednou nedal. Totéž platilo pro Čermáka, Hrušku i Zaťoviče.

Jak to v takových případech bývá, přišel trest. Pardubice se v závěru druhého dějství vymanily z brněnského sevření, nevyužily sice přesilovku, ale po ní chytrou kombinací vyšachovaly brněnskou obranu tak, že Petr Sýkora mohl puk pohodlně zasunout za Čiliakova záda.

Nečekané vyrovnání přineslo na brněnské hokejky nervozitu, která se projevovala ve třetí části. Nápor Komety byl rozmělněn ještě pečlivější obranou Pardubic a tak se duel odvíjel čekáním buď na chybu v defenzívě, nebo na střelecké procitnutí některého hráče mistrovského celku.

To nepřišlo ani při dvou brněnských přesilovkách a Pardubičtí vycítili šanci na další nečekané body po skalpu Sparty. Ještě více uzavřeli vlastní obranné pásmo a v přesilovce dokonce byli blízko tříbodovému vítězství.

Utkání ale došlo do prodloužení, v němž ujel pardubické obraně nejlepší střelec ligy Mueller a zajistil tak svému týmu alespoň druhý bod navíc.

SESTŘIH: Kometa Brno - Pardubice 2:1pp. Kometa zvýšila náskok na 6. místě na tři body
Video se připravuje ...

Kamil Pokorný (Brno): "V první třetině jsme dominovali a hráli jsme, co jsme si řekli a co jsme chtěli. Byli jsme plní energie, dobře jsme kombinovali, ale bohužel nás provází to, že nedokážeme z tlaku odskočit soupeři na vyšší brankový rozdíl. Tím by se naše hra zklidnila a mohli bychom hrát v pohodě. Po naší chybě soupeř vyrovnal, vývoj se srovnal, nám začaly odskakovat puky. Kdyby daly Pardubice v závěru gól, bylo by to hodně kruté, ale jsme rádi, že jsme to v prodloužení strhli na svoji stranu. Soutěž je strašně vyrovnaná a tyhle dva body pro nás mají cenu."

Ladislav Lubina (Pardubice): "Odehráli jsme tragickou první třetinu, jediným jejím pozitivem bylo to, že jsme na vhazování vyhráli 12:5. Byli jsme pod neustálým tlakem Komety a bylo štěstí, že domácí vedli jen o gól. Po přestávce jsme se trošku zvedli, slušně jsme zahráli přesilovky a podařilo se nám srovnat. Paradoxně jsme v závěru utkání sahali po třech bodech, ale nedosáhli. V prodloužení se hra přelévala ze strany na stranu, my jsme šanci nedali a inkasovali, takže gratuluji k výhře Kometě."

Góly

Domácí: 08:19. Orsava, 62:27. Mueller

Hosté: 34:09. P. Sýkora

Sestavy

Domácí: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, O. Němec, Gulaši, Z. Michálek, Malec, Bartejs, D. Mikyska – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Orsava, Hruška, M. Erat – Dočekal, L. Čermák (C), Vondráček – Süss, Kusko, Köhler.

Hosté: Kacetl (Klouček) – Eklund, Holland, Mikuš, Schaus, J. Zdráhal, Cardwell, Porseland – Dušek, Bubela, Hovorka – Marosz (A), Ihnačák, P. Sýkora (C) – Machala, Mandát, L. Horký – Poulíček (A), J. Kloz, Machač.

Rozhodčí

Mrkva, Sýkora – Bryška, Pešek

Stadion

DRFG arena

Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 3 5 14 170:125 101
2. Třinec 52 30 3 3 16 153:117 99
3. Plzeň 52 26 7 6 13 178:116 98
4. Mountfield 52 25 6 6 15 147:125 93
5. Brno 52 23 7 5 17 149:133 88
6. Olomouc 52 24 3 7 18 127:136 85
7. Vítkovice 52 24 4 3 21 142:131 83
8. M. Boleslav 52 25 3 1 23 128:118 82
9. Zlín 52 22 3 5 22 143:144 77
10. Sparta 52 20 7 2 23 140:140 76
11. Litvínov 52 20 5 1 26 128:147 71
12. K. Vary 52 13 4 6 29 125:155 53
13. Chomutov 52 13 3 5 31 116:174 50
14. Pardubice 52 9 2 5 36 102:187 36
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Sparťanský trenér Uwe Krupp v utkání s Mladou Boleslaví
Sparťanský trenér Uwe Krupp v utkání s Mladou Boleslaví

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud