Pavel Ryšavý
27. února 2019 • 04:40

Pardubická klička. Boural opilý, měl skončit. Svoboda je ale zpátky!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední celek extraligy od pondělí trénuje za zavřenými dveřmi. Nemáte šanci spatřit, co se v pardubické kuchyni peče. Neuvidíte tak ani Adama Svobodu, který opět připravuje brankáře. Po lednové vážné dopravní nehodě, kdy nadýchal 1,8 promile, ho klub odvolal jen od A týmu, dál ale zůstal u mládeže. Na tuhle práci podle oficiální verze pak sám rezignoval. Návrat do práce? Jak klub vysvětluje jeho další angažmá a jak na to reagují zástupci města, které má v klubu majoritní podíl?



Dynamo se ke skandálu trenéra gólmanů, kdy boural pod vlivem alkoholu a způsobil zranění řidiči protijedoucího vozidla, od začátku stavělo zvláštně. Nejdřív pardubický klub vydal ostré prohlášení, že Adam Svoboda končí ve funkci trenéra brankářů. Bylo v něm ovšem ukryto, že dál pokračuje jako trenér akademie u mládeže. Tam podle oficiálního vyjádření klubu skončil na vlastní žádost, když se celá věc provalila.

Nyní je zpátky. Opět chystá brankáře prvního týmu pro konec extraligy. „Hokejový klub Dynamo Pardubice nedávno ukončil smluvní spolupráci s Adamem Svobodou.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud