28. února 2020 • 20:45

SESTŘIHY: Pardubice srazily Plzeň 3:1 a odskočily dnu, Brno - Liberec 3:2

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN| Poslední týden základní části Tipsport extraligy začal. Ve 49. kole brněnská Kometa porazila Liberec 3:2 a upevnila si šesté místo zaručující účast ve čtvrtfinále. Hokejisté Karlových Varů se vytáhli na Hradec Králové, který porazili 4:3 po nájezdech. Litvínov prohrál důležitý zápas v boji o záchranu 3:4 v prodloužení se Zlínem. Mladá Boleslav přehrála Vítkovice 3:2 po nájezdech. Třinec vyloupil Olomouc těsně 2:1. Na závěr programu ovládly Pardubice veledůležitou bitvu o holý extraligový život proti Plzni, nad kterou vyhrály 3:1.



Z V VP PP P Skóre B
1. Liberec 52 30 5 2 15 179:131 102
2. Třinec 52 27 4 4 17 163:125 93
3. Sparta 52 21 14 1 16 174:145 92
4. M. Boleslav 52 22 10 6 14 155:124 92
5. Plzeň 52 27 2 7 16 162:142 92
6. Brno 52 21 5 6 20 143:156 79
7. Olomouc 52 20 5 7 20 123:129 77
8. Mountfield 52 19 5 7 21 130:136 74
9. K. Vary 52 16 9 5 22 174:168 71
10. Zlín 52 19 4 5 24 151:151 70
11. Pardubice 52 16 3 10 23 121:160 64
12. Vítkovice 52 14 8 5 25 134:175 63
13. Litvínov 52 16 3 9 24 153:173 63
14. Kladno 52 16 3 6 27 130:177 60
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Přestřelku rozhodl v nájezdech veterán Skuhravý

Po úvodním oťukávání a první nebezpečné střele Dragouna otevřel v 5. minutě skóre hostující Filip Pavlík, který do odkryté domácí branky uklidil od horní tyčky odraženou Cingelovu střelu.

O tři minuty později potrestal vyloučení Eklunda domácí Rachůnek, který si tak připsal již 24. branku v sezoně. I Mountfield poté využil přesilovou hru. Emingerův faul potrestal Žejdl.

Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za jednobrankového vedení hostů, prošla v 19. minutě Polákova střela z úhlu nad levým ramenem Mazance a bylo opět srovnáno.

Ve druhé třetině byl na ledě dlouho vidět hlavně boj bez výraznějších šancí. Výjimku tvořila šance Radovana Pavlíka, který si však při samostatném úniku s Novotným neporadil. Podobně dopadl na druhé straně Gríger. Ve 36. minutě už udeřilo, po ideální přihrávce agilního Poláka se prosadil Kohout.

Hned na začátku třetí části se hostům podařilo vyrovnat. Po sérii šťastných odrazů proklouzl Jergl mezi domácí obranou a procedil puk mezi Novotného betony. Hráči Energie ještě v základní hrací době mohli vrátit vedení na svou stranu, ale Černocha z bezprostřední blízkosti vychytal Mazanec a Šenkeřík v 57. minutě nastřelil jen tyč.

Oba celky mohly zápas rozhodnout v prodloužení, vítěze ale nakonec určily samostatné nájezdy. Druhý bod získali domácí, Mazance překonali Skuhravý a Koblasa, Novotného hosté překonat nedokázali. Hradec Králové si tak připsal pátou porážku v posledních šesti zápasech, třikrát prohrál po nájezdech.

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): "Bylo to vyrovnané utkání. Myslím, že obě mužstva dnes předvedla velmi dobrý výkon. Hrálo se ve vysokém tempu a s velkým nasazením. Já jsem rád za naše mužstvo, na kterém bylo dnes extrémně vidět, jak moc hráči chtěli před domácím publikem uhrát body a posunout se do předkola. Jsem hrozně rád, jak to kluci zvládli a odpracovali, a že konečně tu jistotu předkola máme. Jeden bod jsme sice ztratili, ale ten druhý bod beru jako bod bonusový."

Tomáš Martinec (Mountfield HK): "Měli jsme výborný vstup do zápasu a dali jsme vedoucí gól. Myslím, že první dvě třetiny jsme byli aktivnější, měli jsme výborný pohyb, vytvářeli jsme si šance. Přestože domácí hráli hodně obětavě, spoustu střel zblokovali, tak jsme měli vytěžit víc než dvě branky. Paradoxně ve třetí třetině, kdy jsme chtěli ještě jít do tlaku a soupeře přitlačit, tak domácí byli lepší a oni si vytvářeli šance a byli daleko nebezpečnější. Myslím, že remíza po základní hrací době je spravedlivá. V prodloužení to bylo nahoru dolů, šance byly na obou stranách. V nájezdech potom byli domácí jednoznačně šikovnější."

SESTŘIH: Karlovy Vary - Mountfield HK 4:3sn. Veterán Skuhravý zařídil Energii dva body
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:17. T. Rachůnek, 18:23. V. Polák, 35:45. Kohout, . Skuhravý

Hosté: 04:45. F. Pavlík, 15:46. Žejdl, 43:25. Jergl

Sestavy

Domácí: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger – Šafář, T. Rachůnek (A), Gríger – Flek, T. Mikúš, Vildumetz – O. Beránek, V. Polák, Černoch – Kohout, Koblasa, Skuhravý (C) – Šik.

Hosté: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – M. Chalupa, Lev, Dragoun – R. Pavlík, Cingel, Smoleňák (C) – Miškář, Koukal, Žejdl.

Rozhodčí

Hejduk, Sýkora – Kajínek, Axman

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

3952 diváků

HC Energie Karlovy Vary Vše o klubu ZDE

Mountfield HK Vše o klubu ZDE

Dva góly Šťastného na tři body nestačily, rozhodl až bek Bernad

Svižná úvodní dvacetiminutovka nabídla řadu šancí na obou stranách. Hned v úvodu trefil tyčku hostující Kašpar. Pak dostal vítkovický útočník Veselý ideální přihrávku na útočnou modrou a ujížděl sám na Krošelje, jenže svůj únik nezakončil přesně. Na druhé straně pálil v přesilovce od modré bek Ševc, jenže také on zazvonil na tyčku.

A do třetice brankovou konstrukci nastřelil v závěru první třetiny Radim Zohorna. V pádu pak vítkovickou klec těsně minul Jeglič.

Úvodní gól utkání přišel v čase 33:46, kdy Trškovu střelu od modré před brankou tečoval Bukarts, a Vítkovice vedly. Ovšem pouze krátce. Neuběhly ani čtyři minuty a skóre bylo opět vyrovnané.

Nejprve Luntera vychytal domácí brankář Svoboda, vzápětí ale do střílené přihrávky Radima Zohorny vložil svou hůl Šťastný a usměrnil puk za záda vítkovického gólmana.

Zkraje třetí třetiny Lakatoš obral o puk Ševce a uháněl na Krošelje, jenže ten střelu vítkovického útočníka zlikvidoval. A tak udeřilo na opačné straně. Hrbas v početní výhodě nabil Šťastnému, který střelou bez přípravy podruhé skóroval.

Ostravané si ovšem pomohli v přesilovce pět na tři. Přesně v době, kdy vypršel Bernadův trest, zakončil rychlou kombinaci prudkou ranou pod horní tyčku Lakatoš.

Krátce nato se vítkovický gólman Svoboda blýskl parádním zákrokem, kdy svou holí na poslední chvíli zastavil střelu Zbořila do poloprázdné branky. V prodloužení trefil Dej horní tyčku mladoboleslavské branky, a tak vítěze duelu musely určit nájezdy.

V nich byl úspěšný jediný střelec - hostující bek Bernad, jenž tak Bruslařům vystřelil šesté vítězství z posledních sedmi utkání. Vítkovice naposledy porazily Mladou Boleslav v listopadu roku 2018.

Ohlasy trenérů

Rostislav Klesla (Vítkovice): "Nezačali jsme dobře a měli jsme štěstí, že jsme z první třetiny unikli za remízového stavu. Pak se ale hra vyrovnala. Věděli jsme, že Mladá Boleslav bude aktivní. Hrozila takřka z každého druhého útoku, přesto jsme i my měli šance zápas zvrátit a vyhrát. Nakonec bereme cenný bod, ale nic nekončí. Jdeme dál, čekají nás ještě tři zápasy, ve kterých chceme bodovat."

Pavel Patera (Mladá Boleslav): "Do zápasu jsme vstoupili dobře a měli jsme i dost šancí. V první třetině jsme třikrát trefili tyč. Je škoda, že nám moc nepřálo štěstí, protože aspoň o gól jsme vést mohli. Naopak ve druhé části byly lepší Vítkovice, kdežto my jsme tahali za kratší konec. Po třech třetinách byla remíza asi zasloužená, nájezdy už jsou loterie."

SESTŘIH: Vítkovice - Mladá Boleslav 2:3sn. Zápas rozhodl jediným proměněným nájezdem bek Bernad
Video se připravuje ...

Vítkovice - Mladá Boleslav: Svoboda předvedl perfektní zákrok proti Zbořilovi
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Góly

Domácí: 33:49. Roberts Bukarts, 50:27. Lakatoš

Hosté: 37:40. Šťastný, 46:09. Šťastný, . Bernad

Sestavy

Domácí: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, Trška, L. Kovář, Dudas, Výtisk (C), R. Černý, Gregorc – Šišovský, Hruška, Schleiss – Roberts Bukarts, O. Roman, Lakatoš (A) – Dej (A), R. Veselý, Mallet – Dočekal, Werbik, T. Kubalík.

Hosté: Krošelj (Peters) – Hrbas (A), Ševc (C), Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický (A), Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman.

Rozhodčí

Jeřábek, Mrkva – Bryška, Rožánek

Stadion

Ostravar aréna

HC VÍTKOVICE RIDERA Vše o klubu ZDE

BK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Skvělý výkon Jánského stačil Vervě na bod

Do první výraznější šance utkání se dostal domácí Claireaux, brankář Janus si však s jeho tečí poradil. Skóre otevřeli v sedmé minutě hosté. Na Válkovu přihrávku od zadního mantinelu si najel Jánský a prostřelil Kašíka. Odpovědět se pokoušel Řezníček, bekhendem ale zblízka neuspěl.

Litvínovský náskok mohl zvýšit Ščotka, jeho nahození zastavila tyč. Brankovou konstrukci trefil na druhé straně i Okál, jenž poté neproměnil velkou šanci v přesilovce.

Skórovat se domácím podařilo až ve 24. minutě. Heltův faul potrestal po nabídce Šlahaře z hranice brankoviště Ferenc. Další přesilovkovou trefu mohl přidat Honejsek, Janus ale jeho pokus z pravé strany zneškodnil.

Při dalším oslabení Vervy slovenský gólman vychytal Claireauxe. Proti Hermanovi však už zasáhnout nedokázal, domácí útočník dorážel do odkryté branky. Zlínští se před druhou přestávkou prosadili ještě jednou, Köhlerův gól z protiútoku musel ještě potvrdit videorozhodčí.

Hosté byli blízko snížení na začátku třetí třetiny. Ščotkovu střelu Kašík vykopl koncem betonu. O mnohem větší vzrušení se postarali Novotný s Pospíšilem, kteří se pustili do pěstního souboje.

V dobré pozici se poté před Janusem zjevil Sedláček, čtvrtou branku Beranů ovšem nezařídil. Udeřil naopak Litvínov. O zdramatizování zápasu se v 52. minutě postaral Kudla. Chvíli nato se Severočechům povedlo vyrovnat, početní převahu využil tvrdou ranou Jánský.

O vítězi nakonec rozhodlo prodloužení. V 62. minutě vystřelil Zlínu druhý bod Honejsek.

Ohlasy trenérů

Robert Svoboda (Zlín): "Nepovedl se nám začátek zápasu. Po prvním inkasovaném gólu jsme zbytečně podlehli stresu, že musíme rychle vyrovnat. Ve druhé třetině jsme se zlepšili. Stav 3:1 deset minut před koncem bychom asi měli zvládnout. Na druhou stranu, Litvínov jeho enormní snaha přivedla k úspěchu. Dva body jsou pro nás nakonec dobré."

Jindřich Kotrla (Litvínov): "Do utkání jsme vstoupili dobře. V první třetině jsme si vytvořili šance a vyhráli ji. Ve druhé části jsme se dostali pod tlak a začali zbytečně faulovat. Soupeř nám odskočil na rozdíl dvou gólů. Po zjednodušení hry se nám povedlo dorovnat výsledek. V prodloužení jsme neproměnili své možnosti a Zlín z protiútoku rozhodl."

SESTŘIH: Zlín - Litvínov 4:3p. O plusovém bodu pro Berany rozhodl Honejsek
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 23:13. Ferenc, 38:19. Herman, 39:14. Köhler, 61:19. Honejsek

Hosté: 06:48. Jánský, 51:34. Kudla, 53:49. Jánský

Sestavy

Domácí: Kašík (Huf) – Nosek (A), M. Novotný, Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček, Gazda – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).

Hosté: Janus (Honzík) – Moravčík, J. Říha, Ščotka (A), Štich, Kudla, L. Doudera – Jarůšek, Mahbod, Hedberg – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Trávníček (A), Jurčík, Helt – Válek, Gerhát, Jánský.

Rozhodčí

Hradil, Svoboda – Brejcha, Jelínek

Stadion

ZS Luďka Čajky, Zlín

Návštěva

4 647 diváků

PSG Berani Zlín Vše o klubu ZDE

HC VERVA Litvínov Vše o klubu ZDE

Důležitou výhru Komety vystřelil po parádě Němec

Kometa měla po předchozím nepovedeném zápase co napravovat. A pustila se do držitele Prezidentského poháru s kuráží a vervou. Dobře bruslila, snažila se o častou střelbu, ale efekt jí tato hra nepřinesla. Největší šanci měl Červený, ale na Hrachovinu nevyzrál.

Liberec dobře bránil, z jeho hry čišela pohoda a klid. Bílí Tygři ubránili bez potíží i dvě brněnské přesilovky, ale stejný počet také nevyužili. Jejich kombinační hra s minimem střel sice vedla k několika přečíslením před Čiliakem, ale nikoliv ke gólové situaci.

Ve druhé části oba týmy ukázaly, jak se mají hrát přesilové hry. Nejprve Zaťovič po šestnácti vteřinách a po vzorné kombinaci elitní formace otevřel skóre. Ale o pět minut později stačilo libereckému Bulířovi jen sedm vteřin, aby v početní výhodě srovnal.

Brno si ale za svoji aktivitu vzalo vedení zaslouženě zpět. Po levém křídle ujel Šimon Stránský a střelou z úhlu nachytal v nedbalkách Hrachovinu. Při hře čtyřech proti čtyřem se do přečíslení dostali dva hráči Komety a obránce Němec z bezprostřední blízkosti navýšil vedení domácích.

Kometa si situaci zkomplikovala dvěma vyloučeními ve třetí třetině, druhé potrestal střelou do odkryté Čiliakovy branky Birner. Na hráčích Komety ale byla v závěru cítit větší touha po bodech, Liberec nevyužil ještě jednu přesilovku a domácí tým už bez větších problémů cennou výhru udržel.

SESTŘIH: Kometa Brno - Liberec 3:2. Brňané si výhrou nad lídrem pojistili šesté místo
Video se připravuje ...

Pokorný chválil Kometu: Přiblížili jsme se hře play off
Video se připravuje ...

Augusta o prohře s Kometou: Rozhodla chyba u gólu na 3:1
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 24:17. Zaťovič, 31:38. Š. Stránský, 36:01. O. Němec

Hosté: 29:29. Bulíř, 47:10. Birner

Sestavy

Domácí: Čiliak (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Pyrochta, Bartejs, Gulaši, Svozil, Mlčák – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Červený, Plekanec (A), M. Erat – Š. Stránský, Rákos, Vincour – Kusko, Střondala, L. Horký.

Hosté: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Havlín – Lenc, L. Hudáček, Birner (A) – A. Musil, Bulíř, Marosz – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, J. Vlach, Valský.

Rozhodčí

Stano (SVK), Úlehla – Hlavatý, Tošenovjan

Stadion

DRFG arena

Návštěva

7353 diváků

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Bílí Tygři Liberec Vše o klubu ZDE

Růžička překonal hranici 500 bodů

Třinečtí do utkání vstoupili aktivněji a už v šesté minutě otevřeli skóre. Gernát v útočném pásmu našel Růžičku, ten mu puk vrátil a slovenský obránce z úhlu prostřelil domácího brankaře Mokrého. Asistence na úvodním gólu byla pro Růžičku 500. bodem v Tipsport extralize.

Další trefu mohli hosté přidat v přesilovce, osmnáctiletý gólman Hanáků svůj tým podržel. Na druhé straně se do šance dostal Olesz, jeho střela proletěla pouze brankovištěm. Burian sám proti Štěpánkovi zvolil bekhendový blafák, ale neuspěl.

V 15. minutě se domácím podařilo dotlačit puk za Štěpánkova záda, po trenérské výzvě Třince však rozhodčí gól Olesze neuznali.

V přesilové hře byl blízko vyrovnání Knotek, nedokázal však trefit odkrytou branku. Olomoučtí hokejisté ve druhé třetině zlepšili hru a dostali soupeře pod tlak, skórovat však nedokázali.

Naopak se prosadili hosté. Gernát při střele od modré čáry zlomil hůl, ale puk se dostal k Vránovi, který jej posunul na Růžičku a elitní střelec Ocelářů se nemýlil.

Olomouc poté měla několik příležitostí snížit, podařilo se to ale až Klimkovi třináct sekund po skončení přesilové hry ve 42. minutě. Vyrovnat mohl Tomeček, Štěpánek ale jeho střelu vyrazil. Hanáci ucítili šanci a začali Třinec tlačit. Vyrovnat se jim však nepodařilo ani v závěrečné power play.

Ohlasy trenérů

Jan Tomajko (Olomouc): "Myslím si, že jsme dneska odehráli dobrý zápas. Jen škoda neproměněných šancí, které jsme si vytvořili. Třinec v tom byl lepší. Jeden gól na tolik šancí je málo. Musím říct, že jsme si udrželi nějaký level výkonnosti z minulých zápasů. S Třincem je těžké vyhrát, Oceláři hráli výborně hlavně do obrany a my jsme se těžko prosazovali."

Václav Varaďa (Třinec): "V počátku utkání nám pomohl možná takový lacinější gól, dodal nám trochu sebedůvěry proti soupeři, který poslední dobou hraje velmi dobře. Očekávali jsme tuhý boj. Nebylo to o hokejové kráse, bylo to podobné, jako budou zápasy v play off. Pro nás to jsou skvělé tři body, vybojovaný, odmakaný zápas. Velmi dobrý byl Kuba Štěpánek, hodně nás podržel."

SESTŘIH: Olomouc - Třinec 1:2. Oceláři vezou z Hané tři body, Růžička si připsal 500. bod v extralize
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 41:26. Klimek

Hosté: 05:12. Gernát, 27:51. Martin Růžička

Sestavy

Domácí: Mokrý (Lukáš) – Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), Dujsík, Vyrůbalík (C), Jaroměřský, A. Rutar – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Káňa, Irgl – Ostřížek, J. Knotek (A), Olesz – V. Tomeček, Kolouch, Skladaný.

Hosté: Štěpánek (Kváča) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Kundrátek, Roth, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný, Dravecký (A).

Rozhodčí

Pavel Hodek, Adam Kika – Ladislav Lučan, Milan Kis

Stadion

Zimní stadion Olomouc

HC Olomouc Vše o klubu ZDE

HC Oceláři Třinec Vše o klubu ZDE

Obrat za 34 vteřin dokonal Machala

Zápas nabízel od samotného začátku spoustu šancí. Čerešňákova střela prošla Kantorovi mezi betony, ale kotouč těsně minul tyčku, Při následném přečíslení a střele Straky si už domácí gólman připsal jistý zákrok. Na opačné straně měl Frodl hodně práce s Tyborovou střelu a puk se chvíli povaloval v brankovišti. Sérii šancí zakončil Kantner ranou do tyče.

V 11. minutě dostala Plzeň k dispozici přesilovku a Zdráhal šikovnou tečí otevřel skóre. Spustu pokusů v dalším průběhu zlikvidovali oba brankáři. Jedinou slabší chvíli si plzeňský Frodl vybral v závěru první třetiny, kdy jeho riskantní rozehrávku nezužitkoval Poulíček. Škodovka tak mohla rozšířit jednobrankové vedení při přesilovce pět na tři, jenže k pořádnému zakončení se nedostala, a tak přišel trest.

Ve 28. minutě se z rohu hezky uvolnil Mandát a stihl i přesně zakončit. Za 34 vteřin do útočného pásmu vtrhl čtvrtý pardubický útok a z hranice brankoviště se prosadil Machala. Změnu stavu nezvrátila ani trenérská výzva. Plzeň po gólu výrazně přidala na důrazu, další možnost ale zahodil Svačina, kterému do čisté šance přihrál plzeňský Kaňák. Srovnat stav mohl Straka, ale přímý souboj s Kantorem znovu prohrál. Stejně dopadl před druhou sirénou osamocený Poulíček.

Dynamo se s jednobrankovým vedením v zádech zatáhlo, ale Plzeň k očekávanému náporu nedostávala a jedinou těžší střelu vyslal při přesilovce Kodýtek. Domácímu týmu tak stačil jediný úprk Vondrky a po jeho střele pod horní tyč vedl o dva góly. Náskok mohl vzápětí navýšit Svačina a hlavně Dynamo nezužitkovalo dvouminutovou přesilovku pět na tři.

Klasickou početní výhodu poté neproměnila ani Škodovka a její šance na bodový zisk výrazně poklesly. Definitivně rozhodnout mohl v oslabení Vondrka po chybě Frodla, ale nestihl zasunout puk do prázdné branky.

Ohlasy trenérů

Milan Razým (Pardubice): "Zápas se nám vydařil a po kvalitním výkonu celého týmu jsme získali cenné tři body. Soupeř se dostal do vedení a ještě měl k dispozici přesilovku pět na tři, ale tu jsme ubránili a v ten moment se zápas lámal. Podařilo se nám otočit stav, i když jsme bohužel nevyužili dvojnásobnou přesilovku. Nabídli jsme hostům poměrně dost početních výhod, ale oslabení jsme sehráli výborně."

Jiří Hanzlík (Plzeň): "V posledním zápase v Liberci jsme se herně zlepšili, a tak jsme si bláhově mysleli, že naše venkovní výkony půjdou nahoru. Opak byl pravdou. Dneska to na ledě vypadalo, jako kdyby postavení týmů v tabulce bylo obrácené. Hráli jsme s nervozitou a podali hanebný výkon. Přál bych hráčům, aby si ty zápasy chodili hodnotit sami, protože nevím, co k tomu říct víc. Pardubice zaslouženě vyhrály."

SESTŘIH: Pardubice - Plzeň 3:1. Dynamo udělalo velký krok k záchraně
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 27:23. Mandát, 27:57. Machala, 46:20. Vondrka

Hosté: 10:01. P. Zdráhal

Sestavy

Domácí: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Blažej – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Machala, Rolinek (A), Paulovič.

Hosté: Frodl (Tomáš Král) – Pulpán (A), Čerešňák, Vráblík, L. Kaňák, Jánošík, Jiříček, Houdek – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Heřman, Malát.

Rozhodčí

Pražák, Veselý – Komárek, Špringl

Stadion

enteria arena

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

HC Škoda Plzeň Vše o klubu ZDE

Kanadské bodování
Hráč Tým G A KB Z +/- TM S
1. Milan Gulaš 35 41 76 52 1 38 231
2. Michal Birner 20 41 61 41 12 12 138
3. Libor Hudáček 31 29 60 50 22 24 162
4. Tomáš Rachůnek 25 27 52 51 -8 12 113
5. Martin Zaťovič 29 21 50 51 1 24 125
6. Pavol Skalický 18 27 45 51 25 50 95
7. Matěj Stránský 23 22 45 52 13 46 120
8. Brady Austin 18 25 43 52 -12 26 145
9. Roberts Bukarts 16 26 42 47 -8 42 141
10. Tomáš Mertl 16 24 40 48 -4 42 114

SE SIMONOU: Hříšník Skuhravý promluvil o svých trestech. A proč musí uklidňovat Pešouta?
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud