24. listopadu 2020 • 11:00

Forma v extralize: loutkové divadlo v Kometě, šviháci se začínají rozpínat

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Kometa proházela role trenérů jako v loutkovém divadleKometa proházela role trenérů jako v loutkovém divadleFOTO: Koláž iSport.cz

    Sezona se znovu rozjela do divokého tempa, extraligoví hokejisté hrají zápasy prakticky obden. Proto se vrací i speciální power ranking deníku Sport a webu iSport.cz „Jde to, dře to“. Znovu tady najdete formu týmů za poslední období, teď je měřítkem posledních pět utkání, a vše je komentované s lehkou nadsázkou. Našli jste váš oblíbený tým dole? Žádný strach, za týden může být všechno zase úplně opačně.

  • 14. ZLÍN

    V logu mají drsného berana s pohledem, který udělá díru do každé salaše. Ale za poslední dva zápasy navrhujeme úpravu. Co takhle mazlivá koala? Ta je v obraně svého území taky tak silná jako zlínská defenziva.

    SESTŘIH: Zlín - Mladá Boleslav 3:7. Demolice Beranů, sedm různých střelců hostů
    Video se připravuje ...

  • 13. OLOMOUC

    Postupně výkon z bídy rostl. Porážka v prodloužení s Plzní, pak sestřelení Sparty. Jenže hned sedmička v pražské odvetě? Jako když zasadíte krokusy, ale zapomenete a v trávě je přejedete sekačkou. Tak znova.

    SESTŘIH: Sparta - Olomouc 7:1. Pražská pomsta Hanákům, Buchtele se blýskl dvěma góly
    Video se připravuje ...

  • 12. ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Konečně! Podřízněte na oslavu kapra Pepu, přetřete Černou věž na duhové barvy. Motor po deseti porážkách konečně vyhrál. Parta od pumpy, jak si jednou rýpl kouč Prospal, natankovala plnou.

    SESTŘIH: Vítkovice - České Budějovice 0:7. Motor slaví první výhru od postupu, zářil kapitán Pýcha
    Video se připravuje ...

  • 11. MLADÁ BOLESLAV

    Letní posilu Aldersona poslali rozehrát do Trenčína, který je bez peněz. Takže ho čeká spánek na posteli s vylezlými péry, místo sprchy vědro, k jídlu zbytky z loňska. A na zápasy pěšky. Tak hezkou zábavu.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Vítkovice 2:4. Lakatoš dvěma góly vyloupil hřiště Středočechů
    Video se připravuje ...

  • 10. PARDUBICE

    Co s trenérem? Brzy ho vyRazým! Takhle vypadá pardubická koncepce v praxi. Schválně, kdo si vsadíte, že Richard Král bude dárky na Vánoce v roce 2021 rozbalovat pořád ještě ve svetru s velkým „D“ na hrudi?

    SESTŘIH: Pardubice - Třinec 7:6p. Famózní obrat Dynama zrušil neporazitelnost Ocelářů
    Video se připravuje ...

  • 9. LITVÍNOV

    „Máme dost rozdílových hráčů, kteří ale nejsou rozdíloví,“ zahřímal trenér Országh. Otázka je, jestli rozdíloví hráči ale vědí, že rozdíloví jsou. Třeba se jdou jen na pohodu sklouznout, ne? Takhle to tady přece stačilo.

    SESTŘIH: Mountfield HK - Litvínov 4:1. Skvělá první třetina Hradce rozhodla o výhře domácích
    Video se připravuje ...

  • 8. PLZEŇ

    Soubojem titánů v Třinci začalo něco ošklivě nepěkného. První porážka v základní části, pak hned druhá. Tahle bilance u rozjetého týmu vypadá zhruba stejně jako Milan Gulaš bez vousů. Divně. PS: Za co by se vlastně oholil?

    SESTŘIH: Třinec - Plzeň 3:1. Souboj titánů pro Oceláře. Triumf vystřelil Jašek
    Video se připravuje ...

  • 7. LIBEREC

    Vládne tady střelecké období sucha. Ale je tu jedno varování pro Tygry. Jestli někdo zkusí strčit hokejku do záchodu a tím přivolat štěstí, musí tisíckrát napsat do sešitu větu: Analytika je víc než kanalizace.

    SESTŘIH: Liberec - Litvínov 1:2sn. Vyrovnané derby strhnul na stranu hostů v nájezdech Ščotka
    Video se připravuje ...

  • 6. KOMETA

    Asistent z tribuny k juniorům, od juniorů na lavičku áčka, z lavičky áčka na tribunu. Změny, jako když v loutkovém divadle prohodíte kašpárky. Místo tří rolniček má čtyři. Ale hlavní je, čí ruce všechny vodí, ne?

    SESTŘIH: Kometa Brno - Zlín 5:3. Mohutný finiš hostů domácí ustáli
    Video se připravuje ...

  • 5. VÍTKOVICE

    Porazí Spartu, prohrají s Kometou v ne úplně nejlepším rozpoložení, sejmou Liberec, jsou první, koho porazí Motor, ale sestřelí Boleslav. Jistá pravidelnost tam vidět je. Jen si nejsme jisti, že kouč Trličík vrní jak spokojený kocour.

    SESTŘIH: Liberec - Vítkovice 0:3. Bývalí Tygři Krenželok a Lakatoš loupili pod Ještědem
    Video se připravuje ...

  • 4. MOUNTFIELD HK

    Na startu minulé extraligové sezony kouč Růžička vyhlížel práci. Liga se ho asi i bála. Hradec trochu taky, nedal mu práci naplno. Teď ano a takhle to dopadá. Zabafejte z doutníku jako boss Schön, tohle vyšlo.

    SESTŘIH: Pardubice - Mountfield HK 2:5. Růžička pomohl třemi body porazit v derby rivala
    Video se připravuje ...

  • 3. SPARTA

    Sparta se prohání v O2 areně, teď si navíc vzala Vladimíra Sobotku a máte pocit, že hokej v Praze hraje už jenom ona. Co na to fanoušek Slavie? Prolítne kroniku, že taky bylo dobře. A utře slzy, aby mu v Edenu nepřimrzly ke tváři.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta Praha 2:3p. Hosté zatím bez Sobotky, druhý bod trefil Dvořák
    Video se připravuje ...

  • 2. TŘINEC

    Tank se valil extraligou, až narazil v Pardubicích. Na rovinu, že ho přestřílí Dynamo? To byste spíš čekali, že se Václav Varaďa postaví před halu, usměje se, nasadí slamák, vezme ukulele a zazpívá Slavíky z Madridu.

    SESTŘIH: Třinec - České Budějovice 6:3. Oceláři dál válí. Motor stále čeká na první výhru
    Video se připravuje ...

  • 1. KARLOVY VARY

    Mění se pořádky. Dřív jste se prošli po kolonádě, dali si oplatku, vyklepali Energii z trika, odvezli si tři body. Teď se sem jezdí pro nářez. A dávejte pozor, šviháci lázeňstí se začínají po extralize docela rozpínat.

    SESTŘIH: Karlovy Vary - Plzeň 1:0. Vondráček rozhodl derby, série výher Energie pokračuje
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud