22. ledna 2021 • 20:21

SESTŘIHY: Sparta vrátila úder v Brně. Plzeň skolila Hradec, Lang 1+1

Autor: iSport.cz, kal, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Páteční 38. kolo hokejové Tipsport extraligy ovládl šlágr mezi Kometou a Spartou. Pražané vrátili porážku velkému rivalovi na jeho ledě, vyhráli 4:2 a znovu si upevnili první místo v tabulce. Plzeň si po čtyřech porážkách v řadě vychutnala duel s Hradcem Králové, který díky skvělému výkonu útočníka Martina Langa (1+1) přestřílela 5:3. Třinec po třech výhrách v řadě narazil v Mladé Boleslavi, kde prohrál 2:3. Liberec po dvou pádech se Zlínem porazil Berany 3:2 po nájezdech. Poslední České Budějovice nezvládly přestřelku s Litvínovem a prohrály 3:4. Vítkovice těsně přehrály Olomouc (2:1).



Senzační Lang předčil Smoleňáka

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, střelu Martina Langa z mezikruží ale gólman Mazanec vyrazil. Za chvíli se předvedl i jeho protějšek Frodl, jenž dokázal zlikvidovat průnik Smoleňáka. V 7. minutě vyslal Viktor Lang dlouhým pasem do sóla Kodýtka, který ranou zápěstím pod horní tyč otevřel skóre. Hosté následně ubránili oslabení a ve 14. minutě ve velké šanci na brankovišti neuspěl Smoleňák.

V závěru první třetiny nejprve po chytré přihrávce Kracíka neproměnil samostatný únik Malát a naopak v 19. minutě z přečíslení tří na dva vyrovnal po zadovce Cingela střelou k pravé tyči Smoleňák.

Na začátku prostřední části hosté nezužitkovali přesilovou hru a ve 24. minutě upravil tečí Stříteského nahození Přikryl na 2:1. Domácí sice kontrolovali hru, ale naráželi na pozorného Mazance, jehož po polovině utkání nepřekonal tváří v tvář Martin Lang. Až při vyloučení Nedomlela zvýšil ve 33. minutě po samostatné akci aktivního forvarda Langa ranou bez přípravy z levého kruhu Pour na 3:1.

Hradečtí dokázali ovšem o dvě minuty později odpovědět, když během náporu v početní výhodě dorazil do sítě střelu Filipa Pavlíka důrazný Smoleňák. Krátce před druhou sirénou ale Indiáni získali zpět dvoubrankové vedení díky pohotové dorážce Martina Langa. Gól do šatny neodvrátila ani trenérská výzva zástupců Mountfieldu.

Domácí pokračovali v ofenzivní aktivitě také v závěrečné třetině. Další individuální průnik Martina Langa sice zastavil Mazanec, ve 46. minutě už ale nemohl dosáhnout na střelu nekrytého Přikryla z prostoru mezi kruhy. Hosty vrátilo do hry vyloučení Maláta, kdy nejprve útočil na hattrick Smoleňák a v 50. minutě snížil na 3:5 pohotovou dorážkou Lev. Gólovou příležitost poté promarnil Růžička a kontaktní branku nepřinesla hostům ani hra bez brankáře.

Ohlasy trenérů

Jiří Hanzlík (Plzeň): „Čekali jsme dlouho na výhru. Podpořili jsme to velice dobrým výkonem a produktivitou. Rozhodující byly vstřelené branky, kterých jsme dali pět. Předchozí zápasy jsme tolik produktivní nebyli, přestože některé výkony úplně špatné nebyly. Jedním z klíčových momentů byl určitě gól na 4:2 na samém konci druhé třetiny. Na základě předchozích zápasů jsme přeskupili útoky. Je lepší, když se na hře podílí všechny lajny a ušetří se tím také síly. Možná jsme předtím některé hráče zbytečně utavili. Je skvělé, že dnes dali góly mladí hráči.“

David Kočí (Mountfield HK): „Chyběl nám dnes lepší pohyb s větší agresivitou, a proto jsme si šance moc nevytvářeli. Celý zápas jsme tahali za kratší konec a z toho vznikl výsledek. Únava se nějakým stylem kumuluje a teď pro nás po šesti dobře odehraných zápasech přišel útlum. Nešly nám nohy. Prosazovali se pouze zkušení hráči, kteří ví, kam se postavit.“

SESTŘIH: Plzeň - Mountfield HK, 5:3. Senzační Lang. Dvěma body ukončil sérii porážek
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 06:56. Kodýtek, 23:55. Přikryl, 32:41. Pour, 39:59. M. Lang, 46:00. Přikryl

Hosté: 18:41. Smoleňák, 34:52. Smoleňák, 49:50. Lev

Sestavy

Domácí: Frodl (Pavlát) – Budík, Čerešňák, V. Lang, Stříteský, L. Kaňák, Vráblík, Kvasnička – M. Lang, Kodýtek, Gulaš (C) – Stach, Suchý, Pour – Straka (A), Kracík (A), Malát – Rob, Přikryl, Eberle.

Hosté: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Blain, F. Pavlík (A), Šalda, Gaspar, R. Pilař, Čáp – Kevin Klíma, Koukal, Jergl – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Smoleňák (C), Cingel, Lev – M. Zachar, Morong, Kubík.

Rozhodčí

Šír, Úlehla – Gebauer, Ganger

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

hráno bez diváků

Skvělý vstup Kometě nestačil

Domácím se ideálně vydařil vstup do zápasu. Zámorský od mantinelu nahodil puk před branku, kde jej šikovně tečoval Holík a Kometa po 30 sekundách vedla. Brňané ale o svůj náskok mohli rychle přijít, Říčkova rána skončila na Vejmelkově tyči.

Sparta byla i nadále aktivní a vyrovnání se nakonec přece jen dočkala. V 9. minutě našel odražený kotouč na levém kruhu Pech a jeho přesná střela skončila v šibenice brněnské branky.

Druhá třetina nabídla pohledný hokej, který okořenily i góly. Nejprve měl solidně nakročeno ke změně stavu Freibergs po nabídce Krále, ale Machovský se stihl přesunout k bližší tyči.

Brňané si také zahráli krátkou devítivteřinovou přesilovku pět na tři, ale navrátilec z trestné lavice Kudrna ujel domácím obráncům a Sparta šla v oslabení do vedení. Početní výhoda domácích však pokračovala a za čtyřiadvacet sekund bylo srovnáno. Od modré napřáhl Mueller a jeho pokus tečoval Plášek.

V polovině utkání inkasoval čtyřminutový trest za hru vysokou holí brněnský útočník Dvořák a Sparta mohla hrát dlouhou přesilovku. Za její polovinou se dokázal prosadit Horák, který zůstal volný před Vejmelkovou brankou. Závěr třetiny ještě nabídla menší šarvátku mezi Králem a Sobotkou, oba kohouti inkasovali menší tresty.

Třetí část nabídla dvě různé pasáže. První polovina patřila Spartě, která ale nedokázala využít své šance. Největší měl pronikající Tomášek, ale Vejmelka jeho nájezd zastavil.

Kometa se vzchopila a začala bojovat o vyrovnání od zhruba 52. minuty. Vynutila obrovský tlak, který gradoval. Nejprve Klepiš napálil brankovou konstrukci, podobně následně dopadl i Kusko.

Brňané v závěru sahali po vyrovnání, měli velký tlak, ale ani při power play se jim to nepodařilo. Sparta výsledek nakonec udržela a ještě pojistila výsledek golem do prázdné branky. Skóre uzavřel kapitán Řepík.

Ohlasy trenérů

Jan Zachrla (Kometa): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme rychlou branku. V prostřední části si myslím, že naše hra byla oproti Spartě trochu horší a díky tomu šla Sparta do vedení. V závěru jsme tlačili, měli jsme blízko k vyrovnávací brance, ale bohužel jsme své šance nevyužili. Sparta zlomila zápas v prostřední části, my jsme mohli ten závěr zvládnout líp, ale bohužel nám nebylo přáno.“

Miloslav Hořava (Sparta): „Myslím si, že jsme viděli kvalitní utkání. Obraz hry se střídal ze strany na stranu, chvíli jsme byli lepší my a pak zase domácí. Bylo to vyrovnané až do konce, nám se poštěstilo, že jsme dali o gól víc a pak jsme výsledek potvrdili ještě do prázdné brány. Jsme rádi za tři body.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Sparta Praha 2:4. Šlágr kola pro lídra tabulky
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 00:30. P. Holík, 23:28. Plášek ml.

Hosté: 08:24. Pech, 23:04. Kudrna, 32:38. Horák, 59:34. Řepík

Sestavy

Domácí: Vejmelka (Schnattinger) – F. Král, Zámorský, Freibergs, Holland, O. Němec (A), Gulaši, Barinka – Mueller (A), P. Holík, Zaťovič (C) – Valský, Brabenec, Klepiš – Plášek ml., Kusko, Vincour – Bondra, F. Dvořák, Šoustal.

Hosté: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, Jurčina (A), Tomáš Dvořák, M. Jandus, Polášek, Kalina – Rousek, Sobotka, Řepík (C) – Kudrna, Horák, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Říčka – Vitouch, Sukeľ, Dvořáček.

Rozhodčí

Hejduk, Kika – Ondráček, Špůr

Stadion

DRFG arena

Kousal dvěma góly potrápil Oceláře, rozhodl Kotala

Domácí začali náporem a už po patnácti vteřinách musel hasit první velkou šanci Zbořila brankář Štěpánek. Celá třetina probíhala za mírného tlaku domácích Bruslařů, kteří Oceláře v prvním dějství přestříleli 17:6, ale stav zůstával bezbrankový.

Stejný obraz hry byl k vidění i ve druhé třetině. V její polovině se ocitl za zády domácích obránců Michal Kovařčík, ale beci mu ještě stihli zakončení znepříjemnit. Skóre se tak poprvé měnilo ve 36. minutě na druhé straně, to když Flynnovo nahození od modré šikovně tečoval mimo dosah třineckého brankáře Kousal.

Do přestávky se ještě děly věci. Nejprve byl blízko vyrovnání Třinec, ale puk poskakující po brankové čáře za ležícím Krošeljem nikdo z hostů do branky nedotlačil. Na druhé straně se pak podruhé prosadil Kousal. Gól ještě potvrzovalo video, neboť brankář Štěpánek při zákroku posunul branku.

Třinec se dočkal snížení při své první přesilovce, když Růžičkovu nabídku využil na brankovišti pohotový Marcinko. Vyrovnáno bylo o čtyři minuty později a bylo to opět v nestandardním počtu hráčů. Hosté se ale tentokrát trefili v oslabení, když Flynna obral na modré Marcinko, který vyslal Hrehorčáka. Ten si ještě stihl narazit o tyčku a následně srovnal.

Z vyrovnání se ale Oceláři neradovali dlouho, neboť v pokračující početní výhodě vrátil Boleslavi vedení Kotala. Těsný náskok poté domácí udrželi až do konce zápasu.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, první třetina byla v dobrém tempu, měli jsme i hodně šancí, ale bohužel to bylo bez vstřeleného gólu. Ve druhé třetině byl paradoxně lepší Třinec, ale my jsme dali dva nádherné góly. Ve třetí třetině jsme si to ještě zkomplikovali, ale bylo klíčové, že jsme dokázali hned odpovědět a pak už to byl obětavý výkon od celého týmu. Je to cenné vítězství s těžkým soupeřem.“

Marek Zadina (Třinec): „První dvě třetiny jsme hráli špatně. Vůbec jsme neplnili herní plán, se kterým jsme do zápasu šli. Jediná třetí třetina snese nějaké měřítko. Srovnali jsme na 2:2, ale bohužel jsme hned inkasovali, takže veškeré momentum, které jsme v tu chvíli měli, se zbortilo.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Třinec 3:2. Bruslaři ztratili dvougólový náskok, po brance Kotaly ale slavili
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 35:31. P. Kousal, 38:51. P. Kousal, 48:45. Kotala

Hosté: 43:47. Marcinko, 47:53. Hrehorčák

Sestavy

Domácí: Krošelj (J. Růžička) – Hrbas, Ševc (C), Bernad, Dlapa, Šidlík, Allen, Moravec – Lunter, A. Zbořil (A), Šťastný – Jääskeläinen, Cienciala, Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský.

Hosté: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Leier, M. Kovařčík, Hrňa – Hrehorčák, Marcinko, Dravecký (A) – Kofroň, Rodewald, Kurovský – Ramik.

Rozhodčí

Hodek, Lacina – Lhotský, Votrubec

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

Hráno bez diváků diváků

Bílí Tygři vyzráli nad Berany až v nájezdech

Liberečtí do utkání vstoupili lépe a velmi rychle se dostali do vedení. Ve 3. minutě stačilo do prudkého pasu od Rychlovského Najmanovi jen nastavit hůl k tomu, aby puk protečoval mimo dosah Hufa. Zlín se postupně dostal do tempa a ve 12. minutě Svoboda v přesilovce vyrovnal.

Šance si poté vypracovali hráči obou týmů, gól Beranů měli na hokejce Karafiát nebo Nosek, na druhé straně zase sám před domácím gólmanem neuspěl Pavlík. O změnu skóre se postaral až v 19. minutě v početní výhodě Lenc. Blízko vyrovnání byl Köhler, nedokázal však trefit odkrytou branku.

Na začátku druhé třetiny ale domácí již vyrovnali. Zasloužil se o tom Dobiáš po přečíslení s Kubišem. Berani byli aktivnější, vytvářeli si šance, libereckého gólmana se jim ale nedařilo překonat. Neuspěli Okál, Vopelka ani Dufek.

Třetí část moc akcí nenabídla, a když už nějakou, tak ve prospěch domácích. Okál i Köhler vyměnili své dobré pozice pro střelu za nahrávky, které ale ani v jednom případě nenašly adresáta. Zlomit nerozhodný stav mohl Lenc sedm minut před koncem, poprvé jeho teč těsně minula branku, podruhé jej vychytal Huf.

Hosty dostala na koně přesilová hra v 56. minutě. Tygři sevřeli Zlín a vytvořili si drtivý tlak, ve kterém mohl rozhodnout Jelínek. Hufa však nepřekonal. Kapitán Severočechů se mohl stát hrdinou zápasu, v poslední sekundě ale netrefil odkrytou branku.

Poté, co se nerozhodlo ani v prodloužení, přišly ke slovu nájezdy. Na straně domácích se dvakrát trefil Dufek, za hosty Gríger, Bulíř a v osmé sérii rozhodl Vlach.

Ohlasy trenérů

Martin Hamrlík (Zlín): „Musím pochválit mužstvo, kromě pěti až deseti minut na začátku, kdy jsme se do toho dostávali, to bylo dobré. Určitě to byl náš nejlepší zápas v sezoně, i když jsme prohráli v nájezdech. Mužstvo hrálo velmi dobře, vytvořili jsme si hodně šancí na to, abychom vyhráli. S výkonem jsme opravdu spokojeni. Kluci dohrávali souboje na obou stranách hřiště, hlavně v oslabení, tím pádem ubereme sílu druhému týmu. Tým jde poslední dobou nahoru, zlepšil se pohyb, oživil to Kuba Svoboda s Vopelkou. Je tam víc bruslení, beci podporují útok.“

Patrik Augusta (Liberec): „Utkání bylo výsledkově podobné tomu, co jsme tady hráli nedávno. Domácí byli houževnatí, my jsme udělali dost chyb. Díky dobrému výkonu brankáře jsme našli cestu až do nájezdů, ve kterých jsme byli šťastnější.“

SESTŘIH: Zlín - Liberec, 2:3sn. Opět rozhodovaly nájezdy. Nyní uspěli hosté
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 11:56. Svoboda, 22:59. Dobiáš

Hosté: 02:47. Najman, 18:42. Lenc, . J. Vlach

Sestavy

Domácí: Huf (Kořének) – Žižka (C), Řezníček, Ferenc, Suhrada, M. Novotný, Nosek (A), Gazda – Vopelka, Fořt, Kubiš (A) – Svoboda, Fryšara, Okál – Dufek, Karafiát, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Dobiáš.

Hosté: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Kolmann, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – Průžek, Gríger, A. Musil – J. Vlach, P. Jelínek (C), R. Pavlík – Rychlovský, Najman, Šír.

Rozhodčí

Hradil, Vrba – Bryška, Hlavatý

Stadion

Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín

Přestřelka pro Vervu, Jihočeši už srovnat nestihly

Kouč domácích Prospal po předešlých nezdarech výrazně pozměnil sestavu. Chyběli v ní zranění Venkrbec a Christov, kterým skončila sezona, i Prokeš, který zamířil do první ligy. Poprvé naopak nastoupil Alderson, jenž přišel z Mladé Boleslavi.

Zřejmě i díky změnám se Jihočeši dlouho hledali a k významnějším příležitostem se dopracovali až na konci první třetiny. Větší důraz v útoku vykazovali Severočeši, kteří mohli otevřít skóre již v 6. minutě, kdy se ocitl před Strmeněm osamocený Žejdl. Neuspěl však stejně jako později Helt, Jarůšek nebo Hübl.

Také ve druhé části byli nebezpečnější hosté. Neujala se však střela Lukeše z mezikruží, gólem neskončil ani závar Hüblovy formace. Teprve ve 27. minutě se dostali Zdráhal s Jarůškem do přečíslení dva na jednoho a Zdráhal otevřel skóre.

Domácí však rychle odpověděli, o tři minuty později vyrovnal střelou od modré čáry Slováček. Ve 32. minutě ale hosté opět vedli, zasloužil se o to lotyšský obránce Balinskis, který poslal kotouč po ledě od modré čáry k pravé tyčce. Druhé vyrovnání zařídil Martin Novák, jenž dobruslil k odraženému puku a bez přípravy překonal Godlu.

Vedení Litvínovu vrátil v úvodu třetí části Pospíšil, jenž prostřelil Strmeně po rychlého protiútoku, který založil Hübl. Litvínovský kapitán poté ve 45. minutě pojistil vedení trefou z pravého kruhu při vyloučení obránce Štencela.

Domácí ale nerezignovali a snažili se vrátit do utkání. Plášil ale zamířil pouze do horní tyčky a ve vyložené šanci neuspěl Voženílek. Hosté reagovali oddechovým časem. Potom Jihočeši nevyužili přesilovku a více než dvě minuty před sirénou zkusili power play, v níž tečí kontroval Forman. Host ze Sparty byl následně vyloučen a zkomplikoval Motoru snahu o vyrovnání. Přesto k němu byli domácí blízko, Slováček ale v oslabení nastřelil tyčku.

Ohlasy trenérů

Václav Prospal (České Budějovice): „Minimálně do poloviny zápasu jsme byli horším týmem, prvních třicet minut jsme nepředvedli skoro nic. Nehráli jsme zdaleka tak dobře, jak bychom mohli hrát. Potom honíme výsledek na poslední chvíli. Snažili jsme se, vytvořili si šance, ale stále nejsme schopní dávat góly z předbrankového prostoru. Kluci jsou mentálně unavení ze série porážek, je to pro ně těžké.“

Vladimír Országh (Litvínov): „Pro nás to byl těžký zápas, bojovný z obou stran, oba týmy si vzájemně nic nedarovaly. Většinu zápasu jsme odehráli solidně, ale zbytečně jsme si zkomplikovali závěr. Naštěstí nás podržel gólman.“

SESTŘIH: České Budějovice - Litvínov 3:4. Přestřelku pro Vervu rozhodl veterán Hübl
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 29:32. Slováček, 36:38. M. Novák, 58:41. Forman

Hosté: 27:00. P. Zdráhal, 31:16. Balinskis, 42:12. Pospíšil, 46:24. V. Hübl

Sestavy

Domácí: Strmeň (Čiliak) – Plášil, Pýcha, Kubíček, Vydarený, Slováček, Štencel – Alderson, R. Přikryl, M. Novák – Holec, Jonák, Karabáček – P. Novák, Toman, Beránek – Z. Doležal, D. Voženílek, Forman.

Hosté: Godla (Zajíček) – Ščotka, Irving, Cibulskis, Balinskis, Štich, Demel, D. Zeman – Jarůšek, M. Hanzl, P. Zdráhal – F. Lukeš, V. Hübl, Pospíšil – Látal, Žejdl, Petružálek – Zygmunt, Jícha, Helt.

Rozhodčí

Mrkva, Kubičík – Lederer, Rožánek

Stadion

Vítkovice přežily šest minut ve čtyřech

Už i s uzdraveným exvítkovickým kapitánem Oleszem byla Olomouc v úvodu utkání nebezpečnější. Domácí sice soupeře v první části dvojnásobně přestříleli, ale i tak větší hrozbou byly pokusy Hanáků. Burian však zblízka bekhendem minul branku a možná ze dvou kroků nepropasíroval puk za záda Svobody ani Ostřížek, který měl vzápětí po dobře sehraném přečíslení hostů i čas na zamíření, ale opět vynikl vítkovický gólman.

Ostřížek se dočkal až do třetice, ale gólovou akci parádní zpětnou přihrávkou zpoza branky vymyslel ve 22. minutě Kolouch. Ostřížek zblízka zavěsil i s tečí o Svobodovu ruku do odkryté klece.

Olomouc si náskok dlouho neužila. Ondrůšek šel vzápětí na trestnou lavici a přesilovku rychle svou sedmnáctou trefou sezony využil Lakatoš.

Jedinečnou šanci pak Hanákům nabídl Kalus, po jehož ostrém zákroku u mantinelu měli hosté šestiminutovou přesilovku pět na čtyři. Sehráli ji ovšem mizerně, aniž by soupeře přivedli do úzkých. Jen 15 sekund poté, co se Vítkovice vrátily do plného počtu, Valentovu ležérní rozehrávku vypíchl Fridrich a jeho výpad dokončil dorážkou Hruška.

Více gólů už nepadlo. V třetím dějství k nim bylo už jen minimum možností. Domácí se soustředili na ubránění výsledku a soupeř jejich defenzivu ničím neotevřel. Hosté se v závěru dostali ke krátké power play, ale vyjma jednoho závaru před Svobodou se k ničemu nebezpečnému nepropracovali.

Ohlasy trenérů

Miloš Holaň (Vítkovice): „Měl jsem trochu obavu za stavu 0:1, že se přes to nepřehoupneme. Ale tvrdou prací jsme si pro to šli. Ve speciálních formacích jsme udělali hodně práce. Zápasy s Olomoucí jsou skoro vždy o gól a je to především o dřině. Nepotěšila mě disciplína, ale oslabení jsme sehráli bezvadně. Mallet dnes nehrál z výkonnostních důvodů. Mluvili jsme s ním o tom, představuju si od něj zcela jiný výkon a on si toho je vědom. Věřím, že příště až nastoupí, to taky na ledě ukáže.“

Zdeněk Moták (Olomouc): „Musím bohužel konstatovat, že jsme hráli špatně. Pořád jsme ale byli i přesto na dostřel a zápas byl vyrovnaný. Domácí dobře bruslili, vyhrávali souboje, my nikoliv, proto jsme nemohli být úspěšní. Problém byla i dlouhá šestiminutová přesilovka, skoro jsme se tam nedostali, bylo to špatné. Oba góly jsme domácím nabídli. První sice v jejich přesilovce, tam jsme si je špatně rozebrali, na ten druhý jsme jim nahráli.“

SESTŘIH: Vítkovice - Olomouc, 2:1. Domácí přečkali šest minut v oslabení, pak rozhodl Hruška
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 22:51. Lakatoš, 30:31. Hruška

Hosté: 21:22. Ostřížek

Sestavy

Domácí: Mi. Svoboda (Dolejš) – Pyrochta, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, Koch, L. Kovář, L. Doudera – Svačina, Hruška (A), Lakatoš – L. Krenželok (A), Dej, Irgl – Fridrich, J. Mikyska, Schleiss – M. Kalus, Werbik, Dočekal.

Hosté: Konrád (Lukáš) – Švrček, Dujsík, Valenta, Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar, Vyrůbalík (C) – J. Káňa, Nahodil, Klimek – Ostřížek, Kolouch, Kucsera – Burian, J. Knotek (A), Bambula – Handl, Strapáč, Olesz.

Rozhodčí

Pešina, Sýkora – Pešek, Malý

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

00 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud