9. února 2021 • 10:43

Forma v extralize: žádná Euro hockey Pour, těžař Jarůšek a hradecký jet lag

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Richard Jarůšek (uprostřed) je ve skvělé střelecké forměRichard Jarůšek (uprostřed) je ve skvělé střelecké forměFOTO: ČTK / Petrášek Radek

    Hokejová bitva o první místo mezi Spartou a Třincem začala dříve, než padnul puk na led. Oceláři soupeři vyčítají reprezentační omluvenky Rouska s Řepíkem. V Plzni zase mohou být rádi, že v reprepauze nepřijdou o střelce Jakuba Poura. I Když by ho kouč Pešán rozhodně neměl dlouhodobě přehlížet. Úplně jiné starosti řeší třeba v Brně nebo ve Zlíně. Projděte si speciální power ranking deníku Sport a webu iSport.cz, ve kterém najdete nejen formu týmů za poslední týden. Vše je okomentované s lehkou nadsázkou.

  • 1. Třinec

    My posíláme tři klíčové borce na repre, Sparta dva a ne ty nejlepší. Zdraví je přednější! Jinotaji a diplomacií to u naštvaného manažera Peterka na klubovém webu jen kvete. Proč nepovíte naplno, jak to cítíte, šéfe?

    SESTŘIH: Třinec - Zlín 5:2. Sedmá výhra Ocelářů v řadě, Berani počtvrté za sebou bez bodu
    Video se připravuje ...

  • 2. Sparta

    Vše pro titul! Ten poslední rudí zažili v době, kdy Rouskovi bylo osm. Zrovna on měl s Řepíkem vyrazit na Švédské hry. Nejedou. Prý zranění. Může být. Ale hrají dál, takže… Jestli jsou na Spartě frajeři, proti Třinci nenastoupí.

    SESTŘIH: Sparta Praha - Pardubice 5:4sn. Lídr i přes špatný úvod přidal osmou výhru v řadě
    Video se připravuje ...

  • 3. Liberec

    Vyhlášená restaurace Bílý Mlýn hostí s otevřenou náručí libereckou smetánku. Samo sebou, že k ní patří i někteří členové Bílých Tygrů. Covid-necovid, zákaz-nezákaz. Gastro cech (jech) musí fungovat.

    SESTŘIH: Mladá Boleslav - Liberec 1:2p. Gólově chudé derby rozhodl v prodloužení Jelínek
    Video se připravuje ...

  • 4. Mladá Boleslav

    Pokud nesleví z tempa, zajistí si čtvrtfinále play off a pozici hned za giganty z Třince a Prahy. Otázkou je, zda se BK posunul natolik, aby účast ve špičce obhájil v bitvách o grál. Dorost, nebo Nedorost? Dorost!

    SESTŘIH: Kometa Brno - Mladá Boleslav 3:5. Pátá domácí porážka. Dvakrát se trefil Dlapa
    Video se připravuje ...

  • 5. Mountfield HK

    Zvláštní tlupa. Má větší potenciál, než ukazuje. Často nudí, z hry bolí oči. Přitom jí chybí jen šest bodů ke třetí figuře. Pak přijede do Liberce a třetinu chrápe, že to nechápe nikdo. Jet lag, vysvětlil kapitán. Aspoň je sranda.

    SESTŘIH: Mountfield HK - Olomouc 3:2. Hradečtí těsně zdolali soupeře z Hané
    Video se připravuje ...

  • 6. Plzeň

    Deset gólů v roce 2021 je skvělou vizitkou Jakuba Poura. V jednadvaceti má nastartováno, třeba zaplátuje díru po čekaném návratu Milana Gulaše na jih. Škoda že Filip Pešán nevzal kanonýra na Euro Hockey Pour.

    Plzeň - Litvínov: Uprchlík Pour ujel Demelovi v oslabení. Godla byl bez šance, 2:0
    Video se připravuje ...

  • 7. Pardubice

    Hokej v podání Zohornovy lajny natočte na Camaru a pouštějte jako instruktážní video. Poté, co jeden její člen špatně odbočil od benzinky, kdo by čekal, že tenhle útok spatří světlo světa. To trio má mandát jít do semifinále.

    Sparta - Pardubice: Hostující Camara se pohotově otočil za brankou a překonal Saláka, 3:4
    Video se připravuje ...

  • 8. Vítkovice

    Že stojíme za prd a nemáme právo hrdě nosit trikot Komety? Tak my vám ukážeme, zač je toho loket! Hruška, Svačina, Pyrochta, Mallet. Co jméno, to exbrněnský hráč a velký podílník na nedělní malině 4:0.

    Kometa - Vítkovice: Malletova střela z mezikruží propadla Vejmelkovou výstrojí, 0:4
    Video se připravuje ...

  • 9. Č. Budějovice

    Jako když jdete na první rande a pár sekund před setkáním vás zaměří holub a trefí se. A pak další. A ještě. A nakonec ještě jeden. Už se to Motoru stalo zase, teď v Plzni, v poslední minutě zahodil výhru.

    SESTŘIH: Karlovy Vary - České Budějovice 1:6. Domácí bez energie. Motor šlapal dle představ
    Video se připravuje ...

  • 10. Litvínov

    Richard Jarůšek připomíná těžbu v povrchovém dole kolem Litvínova. Na první pohled se to nezdá, ale ukrajuje ze svého limitu pravidelně a bez slitování. Teď je na šestnácti gólech, znovu se vyšroubuje nad dvacet.

    Litvínov - Karlovy Vary: Z mezikruží rozhodl domácí Jarůšek, 3:2
    Video se připravuje ...

  • 11. Karlovy Vary

    Titulek na jejich webu hlásá, že z poslední porážky je potřeba si vzít to pozitivní. Upřímně, tady může být pozitivní leda nález na covid. Z porážek už nemají náhrdelník, ale hodně pevný řetěz.

    SESTŘIH: Litvínov - Karlovy Vary 3:2p. Hosté prohráli počtvrté v řadě, v nastaveném čase rozhodl Jarůšek
    Video se připravuje ...

  • 12. Olomouc

    Kosticyna boss Fürst častoval oslovením „obtloustlý bolševik“. Svaz mu za to na znamení zvyšující se kultury v českém hokeji možná zašle letenku do Petrohradu. Ať omrkne křižník Aurora. Třeba ho nechají i vystřelit.

    Pardubice - Olomouc: Kosticyn mimo hru poslal k zemi Rutara a zamířil pod sprchu
    Video se připravuje ...

  • 13. Zlín

    Tady nám dochází humor. Snaha maximální, prostředky minimální, výsledky tristní. Motor má na zahradě zakopaný poklad, od jara do toho kopne, přivede posily. Vážně se začínáme o Zlín bát, je na cestě dolů.

    SESTŘIH: Zlín - Pardubice 1:3. Gól a asistence Zohorny. Dynamo dotahuje Hradec
    Video se připravuje ...

  • 14. Kometa

    V noci na neděli padal v Česku se sněhem i písek ze Sahary. V Brně jsou zase o něco vpředu. Tady mají písek z pouště rozsypaný po kabině už pár týdnů. Jiné vysvětlení, že hraje Kometa tak bídně, není.

    SESTŘIH: Kometa Brno - Vítkovice 0:4. Zábranského parta doma padla pošesté v řadě
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud