28. listopadu 2021 • 20:00

SESTŘIHY: Vítězný návrat Přibyla, Kometa stále u dna. Plzeň - Kladno 4:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po více než pěti letech se vrátil vítězně. Hokejový útočník Daniel Přibyl nastoupil ve 27. kole Tipsport extraligy v dresu Sparty, která doma porazila Liberec 4:1 a vyhrála podruhé v řadě. Olomouc bez Davida Krejčího padl 1:5 v Třinci. Vítkovice zvládly lépe přestřelku s Litvínovem a vyhrály 4:3 po nájezdech, trenér Vladimír Růžička tak doma poprvé prohrál. Mladá Boleslav skolila poslední Zlín 3:1. Plzeň v poklidu přehrála Kladno 4:1. Mountfield HK po výprasku (3:8 od Sparty) zabral v Brně, kde vyhrál 3:1. Kometa zůstává na 13. místě tabulky.



Řepík parádou osladil Přibylův návrat

Před začátkem utkání sklidil velké ovace vládními opatřeními omezeného počtu pouze tisícovky fanoušků domácí útočník Daniel Přibyl, který se v dresu Sparty objevil v soutěžním utkání po vleklých zdravotních potížích po více jak pěti letech.

Úvod byl opatrný z obou stran a hra se odehrávala především ve středním pásmu. První větší šanci měl Buchtele, Kváča ale jeho střelu z mezikruží vyrazil betonem. Na druhé straně zase prověřil Saláka Klapka. V osmé minutě šli Sparťané do vedení: po Sobotkově přihrávce překonal Kváču bekhendovým blafákem Dvořáček.

Pražané pokračovali v tlaku i nadále a další dobrou příležitost měl Moravčík, pálil ale těsně mimo. S pokusem Chlapíka si poté bez problémů poradil Kváča. V závěru první třetiny hráli sparťané přesilovou hru, sehrála ji ale špatně, navíc sama inkasovali. Po rychlém protiútoku a skvělé přihrávce Rosandiče vyrovnal 37 sekund před první přestávkou Ordoš.

Vyrovnávací trefa Bílé Tygry nabudila a druhou část začali náporem. Dobrou šanci měl Jelínek, Salák jeho ostrou ránu skvěle vyrazil. Poté se na sparťanského brankáře řítil osamocený Klepiš, ani on ale Saláka nepřekonal. Pak se ke slovu dostali také domácí a po Jandusově střele zvonila za Kváčovými zády levá tyč. Vzápětí však pomohla branková konstrukce také Salákovi po střele Vlacha.

Skóre se znovu měnilo ve 31. minutě. Krásnou individuální akcí se blýsknul sparťanský kapitán Řepík a střelou pod horní tyčku poslal domácí znovu do vedení. O chvíli později mohl přidat třetí branku navrátilec Přibyl, Kváča se ale proti jeho ráně bleskově přesunul. V závěru druhé části už se však Sparta radovala potřetí. Přesilovou hru využil po pěkné přihrávce Horáka nikým nehlídaný Chlapík.

Sparťanům vyšel rovněž vstup do třetího dějství a po rychlém přečíslení překonal Kváču počtvrté Sobotka. Liberečtí byli jako opaření a Pražané pokračovali ve velkém náporu, šance Chlapíka a Mikliše ale zlikvidoval Kváča.

Poté hráli domácí v početní převaze a pátou branku měl na hokejce Řepík, gólovou radost mu ale sebral fantastickým zákrokem Kváča. Přesilovku si zahráli také Severočeši a Salák měl plné ruce práce s dělovkou Vlacha. Na opačné straně byl blízko gólu Polášek, Kváčovi ale podruhé v zápase pomohla branková konstrukce.

Ohlasy trenérů

Jaroslav Hlinka (Sparta): „Podali jsme dobrý výkon a vyhráli jsme zaslouženě. Zápas se lámal ve druhé třetině, kde jsme nejdříve přežili velké šance Liberce, pak jsme šli sami do vedení o dvě branky. Ve třetí části už jsme si vedení pohlídali.“

Patrik Augusta (Liberec): „Sparta vyhrála naprosto zaslouženě. Od samého začátku byla aktivnějším týmem. My jsme bojovali, ještě za stavu 1:1 jsme měli samostatný nájezd a dali jsme tyčku. Pak jsme ale udělali dvě velké chyby a ty Sparta potrestala. Čtvrtý gól na začátku třetí třetiny pak dovršil vítězství domácích. Mrzí mě, že jsme po čtvrtém inkasovaném gólu úplně přestali válčit.“

SESTŘIH: Sparta Praha - Liberec 4:1. Řepík parádní trefou skolil Tygry
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:45. Dvořáček, 30:23. M. Řepík, 38:59. F. Chlapík, 42:53. Sobotka

Hosté: 19:23. Ordoš

Sestavy

Domácí: Salák (Machovský) – Matuškin, Moravčík, Radek Jeřábek, A. Polášek (A), Mikliš, T. Pavelka – D. Kaše, R. Horák, M. Řepík (C) – Buchtele, Sobotka (A), F. Chlapík – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček – J. Konečný, D. Přibyl, T. Jandus.

Hosté: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Štibingr, Derner, J. Šedivý, Aubrecht – Ordoš, Filippi, Gríger – A. Najman, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek, Jiruš – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka.

Rozhodčí

Šír, Šindel – Pešek, Malý.

Stadion

O2 arena, Praha 8–Libeň

Návštěva

1 000 diváků

Hanácí bez Krejčího schytali výprask na závěr

Krejčí scházel kvůli zdravotním komplikacím, a tak se do středu elitního útoku postavil místo něj Kusko. Třinec byl v úvodní třetině aktivnějším týmem a v 17. minutě otevřel skóre - obránce Adámek se po návratu z trestné lavice vydal dopředu, přihrál do druhé vlny Vránovi, který si puk potáhl do levého kruhu a střelou k bližší tyči překonal Lukáše. Jinak se hrálo bez výrazných gólových šancí, oba týmy nic extra nevymyslely ani ve svých dvou přesilových hrách.

První útok domácích mohl po přestávce přidat druhý gól. Růžička se proháčkoval až před Lukáše a ještě hledal Vránu, který by zakončoval do prázdné branky, Dujsík ale obětavým zákrokem přihrávku zachytil. Celé střídání zakončil faulem Daňo a při jeho vyloučení vyrovnal Nahodil, který střelou z levé strany přes obránce trefil místo mezi Kacetlovými betony. Na olomoucké střídačce mohlo být ještě veseleji, Kunc pronikl až před třineckou branku, ale bekhendem trefil jen tyčku.

Do závěrečné třetiny vstoupil lépe lídr tabulky a se štěstím se opět ujal vedení - Zahradníčkova střela od modré čáry se odrazila v čase 41:27 od Nestrašila do branky. Zanedlouho zvýšil v početní převaze obránce Doudera, který rozhodl začátkem října gólem v závěru první duel v Olomouci.

Třinec, který inkasoval v soutěži nejméně branek, si už vedení pohlídal. Nejtěžší chvíle přečkal v oslabení, kdy na Kacetla nevyzráli Káňa a Ondrušek. V posledních dvou minutách zpečetili výsledek Nestrašil, který trefil ze středního pásma prázdnou branku, a ze sóla ještě Michal Kovařčík, když blafákem přelstil Lukáše.

Ohlasy trenérů

Václav Varaďa (Třinec): „Výsledek 5:1 neodpovídá tomu utkání, jaké se hrálo. Jsme ale rádi za tři body a že nám to ve třetí třetině napadalo, i když se štěstím. Myslím, že jsme si mohli pomoct přesilovou hrou už v první třetině, kde jsme jich pár měli a nesehráli jsme je dobře. Olomouc nám to ztížila jako pokaždé. Bylo to o tom (za stavu 1:1), kdo dá branku. Malinko jsme se ve druhé třetině klepali, kdyby padl ještě jeden nějaký slabý gól, tak jsme to měli těžké. Našli jsme v sobě sílu, zredukovali jsme hru na tři útoky a šli jsme si za třemi body. Gratulace klukům do kabiny, že to nevzdali a odmakali, hlavně ve třetí třetině.“

Zdeněk Moták (Olomouc): „Z výsledku jsme zklamaní. Z předvedené hry ani tak ne, po minimálně čtyřicet minut jsme byli důstojným soupeřem. Vytvořili jsme si i nějakou šanci, nejen střeleckou ale i gólovou. Pak jsme udělali hrubou chybu. Kotouč jsme měli posunout do středního pásma, nestalo se tak a dostali jsme gól na 2:1, v oslabení na 3:1. To už se těžko otáčí. Výsledek 5:1 je poměrně dost, ale šli jsme do risku na power play a bohužel se nám to nepodařilo. Nutno však respektovat sílu domácích, která je obrovská ve všech směrech.“

SESTŘIH: Třinec - Olomouc 5:1. Hanáci bez Krejčího padli, v závěru řádil Nestrašil
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 16:48. P. Vrána, 41:27. A. Nestrašil, 47:43. M. Doudera, 58:58. A. Nestrašil, 59:26. M. Kovařčík

Hosté: 26:45. Nahodil

Sestavy

Domácí: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Zahradníček, M. Adámek – Daňo, P. Vrána, Martin Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Miloš Roman – O. Šedivý, R. Szturc, Hrňa – Dravecký.

Hosté: Lukáš (Špunar) – Ondrušek, T. Černý, Rašner, Škůrek, Řezníček, Dujsík, Švrček – J. Káňa, Kusko, Kucsera – Klimek, J. Knotek, Bambula – Olesz, P. Kolouch, Navrátil – Strapáč, Nahodil, Kunc.

Rozhodčí

Hradil, Mrkva – Lederer, Rožánek

Stadion

WERK ARENA, Třinec

Nájezdník Bukarts dokonal obrat

Domácí měli hned zkraje výhodu přesilové hry, faul Krenželoka však potrestat nedokázali. V páté minutě skončila Jarůškova teč na tyčce. O minutu později již Severočeši vedli. Stezka ještě dokázal zlikvidovat Lattovu šanci, pokračující závar zakončil Irving objetím branky, do které se již vítkovický gólman nestihl vrátit.

Verva byla výrazně střelecky aktivnější, gólově se však neprosadila ani při pětiminutové přesilovce na začátku druhé třetiny, kdy za faul na Strejčka putoval předčasně do kabiny Kalus. Ve 29. minutě ale již domácí radovali z navýšení náskoku, když se poprvé od poloviny října zapsal mezi střelce Lukeš.

Hosté se v útočném pásmu objevovali jen občas, přesto dokázali v rozmezí 93 sekund vyrovnat. Nejprve překonal promrzlého Godlu po rychlém protiútoku a přečíslení Marozs, poté jej prostřelil Fridrich. Litvínov však dokázal na ztrátu náskoku zareagovat - po krásné individuální akci se prosadil Svoboda.

V samotném závěru druhé třetiny byly Vítkovice blízko, aby opět srovnaly. Lakatošova střela skončila na tyčce, Stříteský následně v brankovišti zalehnul puk a hosté dostali výhodu trestného střílení. Lakatoš jej ale nevyužil.

Ve 43. minutě pomohla hostům opět branková konstrukce, kterou tentokráte trefil Straka. Severočeši následně nevyužili další přesilovou hru a v 55. minutě je hosté za slabou produktivitu potrestali, o vyrovnání se postaral Dej.

Zápas tak v základní hrací době skončil nerozhodně a musel se prodlužovat. Vítěze ale nakonec určily až samostatné nájezdy, ve kterých se více dařilo hostům. Godlu překonali Fridrich a Bukarts, Stezku jen Jarůšek. Vítkovičtí tak oplatili Litvínovu porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně.

Ohlasy trenérů

Vladimír Růžička (Litvínov): „První třetinu jsme měli vynikající, hráli jsme výborně, ale věděli jsme, že náskok 1:0 je hodně malý. Zápas se podle mého lámal v pětiminutové přesilovce, kterou jsme odehráli hodně špatně a místo, aby nás to nakoplo, tak nás to shodilo dolů. Vedli jsme pak 2:0, ale udělali jsme dvě hrubé chyby. Když poté dal Přéma Svoboda na 3:2, tak jsem myslel, že si to ve třetí třetině pohlídáme, ale udělali jsme hrubou chybu a soupeř vyrovnal. V prodloužení jsme nedali tutovou šanci do prázdné a penalty jsou kdo s koho.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Pro nás jsou to nesmírně důležité dva body. Dvě třetiny jsme nehráli dobře, naše akcie držel brankář Stezka. Za stavu 2:0 tomu asi nikdo moc nevěřil, ale mužstvo v sobě našlo vnitřní sílu a z minima jsme vytěžili maximum. Mrzí mě vyloučení, která jsme měli po faulech v útočném pásmu, ale oslabení jsme zvládli. Podařilo se nám vyrovnat na 3:3, v prodloužení měl hned na začátku Litvínov vyloženou šanci, ale opět nás podržel Stezka a v nájezdech jsme byli o gól lepší. Odvážíme si dva body, ale přijímáme je s velkou pokorou.“

SESTŘIH: Litvínov - Vítkovice 3:4sn. Hosté ani jednou nevedli, přesto zvítězili na nájezdy
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 05:44. Irving, 28:58. F. Lukeš, 37:11. P. Svoboda

Hosté: 34:22. Marosz, 35:55. Fridrich, 54:03. Dej, . Roberts Bukarts

Sestavy

Domácí: Godla (Zajíček) – Hrbas, Irving, Strejček, Balinskis, Demel, Stříteský, O. Baláž – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – M. Chalupa, Sukeľ, Jarůšek – Latta, Gerhát, P. Svoboda.

Hosté: Stezka (Dolejš) – Plášil, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, P. Koch, Jakub Stehlík, L. Kovář – L. Krenželok, J. Hruška, Lakatoš – R. Bondra, Lindberg, M. Kalus – Dej, Marosz, Roberts Bukarts – Lednický, Chlán, Fridrich.

Rozhodčí

Hejduk, Sýkora – Axman, Kajínek

Stadion

Návštěva

1000 diváků

Poklidnou výhru nad Berany trefil Jánošík

V první velké šanci se zjevil zlínský Flynn, který u Beranů hostuje právě z Mladé Boleslavi, ale z dobré pozice těsně minul branku střeženou Krošeljem. Na druhé straně byl nejblíže otevření skóre Kousal, jeho svižnou střelu však zastavila tyčka Kašíkovy branky. Právě Kousal měl ještě větší šanci 13 sekund po polovině první třetiny, ale trestné střílení po faulu na Najmana neproměnil.

Skóre se měnilo až o tři minuty později, když do branky doplachtilo Šidlíkovo nahození od modré čáry. Byla to opět čtvrtá formace Mladé Boleslavi, která zahrozila před Kašíkem, ale Bičevskis nedokázal zasunout puk pod ležícím brankářem Zlína. Výraznou střeleckou převahu korunovali domácí těsně po skončení své první přesilové hry, když to bylo opět nahození od modré čáry, které skončilo až v brance. Gól slavil Jánošík.

Ještě během druhé třetiny skončil zápas pro zlínského obránce Mamčicse po krosčeku do Bernadova obličeje. Pětiminutovou početní převahu domácí přetavili ve třetí gól 22 sekund před jejím koncem, když byl na konci pohledné kombinace úspěšný s bekhendovou střelou Najman.

Ve třetí třetině se sice hodně bruslilo, oba celky se snažily tlačit do zakončení, ale vyložené šance k vidění nebyly. Hosté se nevzdávali a čtyři minuty před koncem ještě zkusili odvolat brankáře. Za dvě minuty sklízeli ovoce po trefě Gazdy, ale na více už nedosáhli.

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Zlín 3:1. Bruslaři proti poslednímu nezaváhali
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 13:20. Šidlík, 30:50. Jánošík, 39:40. O. Najman

Hosté: 58:06. Gazda

Sestavy

Domácí: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Šidlík, Bernad, Pláněk (A), Jánošík (C), Lintuniemi, D. Moravec – Lunter, Fořt, Pospíšil – Kelemen, O. Najman, P. Kousal – Kotala, Claireaux, J. Dufek – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A).

Hosté: Kašík (Huf) – Suhrada, T. Hanousek, Žižka, O. Němec (A), Ferenc, Gazda, Mamčics – Karafiát, Hejcman, Fryšara – A. Zbořil, P. Sedláček (A), Kubiš (C) – Honejsek, O. Flynn, R. Veselý – Michasjonok, Zabusovs, Köhler.

Rozhodčí

Pešina, Micka – Frodl, Komárek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

689 diváků

Jágrova nahrávka na zvrat nestačila

V komorní atmosféře začali aktivněji domácí, po akci Mertla ale v úvodní šanci zblízka nepřekonal Dzierkals gólmana Bowa. Brzy se předvedl i jeho protějšek Svoboda, který zastavil dorážku před brankou nekrytého Melky. Hosté poté promarnili přesilovou hru a ve 13. minutě přesnou střelou z pravého kruhu otevřel skóre Bulíř. Následně tempo opadlo a hosté se směrem dopředu znovu pořádně osmělili až v prostřední části.

Po přečkaném oslabení však Jágr pokazil přečíslení dvou na jednoho a ve 28. minutě mezi kruhy nekrytý Kristo nepropálil ranou bez přípravy Svobodu. Udeřilo na druhé straně, když ve 30. minutě vyloučení Plekance potrestal střelou od modré čáry na 2:0 znovu kanonýr Bulíř.

Za chvíli Kodýtek po akci dvou na jednoho trefil jen pravou tyčku a vzápětí nejmenší extraligový hráč neuspěl ve vlastním oslabení ani střelou do odkryté branky. Rytíři nestíhali domácí hráče pohybem a ve 38. minutě si z druhé vlny najel na přihrávku Čerešňáka Kantner a ranou švihem přidal třetí gól.

Krátce po zahájení závěrečné dvacetiminutovky sice snížil po ideální přihrávce Jágra na 1:3 Wood, ale poté explzeňský Indrák inkasoval trest na pět minut a do konce utkání. Přesilovku sice zkrátil faul Schleisse, přesto udržel hosty ve hře po ráně Bulíře jen skvělý zákrok Bowa.

Rytíři následně zjednodušili hru a častěji zakončovali. Indiány mohl uklidnit v 52. minutě debutant Marcel, jeho dorážku však vleže akrobaticky vyrazil Bow. Hosté marně zkusili dlouhou power play, v níž na konečných 4:1 upravil Mertl.

Ohlasy trenérů

Václav Baďouček (Plzeň): „Měli jsme dobrý nástup, kdy nám nechyběl pohyb a tlačili jsme se do brány. Zbrzdila nás sice vyloučení, ale dali jsme jeden gól. Ve druhé třetině jsme na chvíli vypadli ze soustředění, ale přestáli jsme to. Pak jsme si pomohli využitou přesilovkou a v závěru třetiny jsme dali důležitý gól na 3:0. Kladno sice potom snížilo, ale přibrzdilo je vyloučení a zbytek zápasu jsme dohráli dobře. Po nepovedeném utkání v Liberci, kde jsme hráli hrozně nedůrazně, jsme rádi, že se kluci rychle vrátili na tu vlnu, kterou chceme. Výborně to odbojovali a za to jim děkuji.“

David Čermák (Kladno): „Jsme zklamaní z výsledku i našeho výkonu. V poslední době jsme neodehráli moc utkání a byli jsme čerství. Náš výkon tomu ale neodpovídal a nelíbil se nám. Chyběl nám pohyb a důraz v prostorech, odkud padají góly. V tom byla Plzeň lepší a zaslouženě vyhrála. Když jsme snížili na 1:3, tak jsme udělali zbytečný faul a tím se definitivně rozhodlo o osudu zápasu.“

SESTŘIH: Plzeň - Kladno: Cestu Indiánů za výhrou odstartoval dvěma góly Bulíř
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:01. Bulíř, 29:56. Bulíř, 37:44. Kantner, 57:26. Mertl

Hosté: 40:35. K. Wood

Sestavy

Domácí: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Kremláček, Jiříček, Kvasnička, Budík, Graňák – Dzierkals, Mertl (A), M. Lang – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – F. Suchý, Kodýtek (A), Schleiss – Kantner, F. Přikryl, M. Marcel.

Hosté: Bow (Stahl) – Kehar, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, J. Suchánek (A), Baránek, Donaghey – Zikmund, Plekanec (C), Jágr – A. Kubík, M. Beran, Kristo – Račuk, Melka, Machala – Filip, M. Indrák.

Rozhodčí

Jeřábek, Horák – Gebauer, Hlavatý.

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

1000 diváků

Hradečtí beci uzemnili Kometu

V brněnské brance se poprvé po svém příchodu z Olomouce představil Jakub Sedláček a v prvním dějství musel čelit tlaku při hradeckých přesilovkách a několika ošemetných střelách, s nimiž si v klidu poradil.

Čisté konto držel na druhé straně držel finský gólman Kiviaho i proto, že Kometě chyběla vedle přesnosti v zakončení i lepší kombinace, kterou by si střelecké příležitosti připravila. Do šance se tak dostal při nájezdu pouze obránce Ďaloga a při dorážce u brankoviště Rákos.

Jako první se prosadili Královéhradečtí, když pěknou kombinaci zakončoval do odkryté branky McCormack. Hosté si pak vytvořili herní převahu a v přesilové hře ji korunoval gólem od modré čáry obránce Blaine.

Brno i v téhle fázi zápasu těžko hledalo souvislou herní tvář, jedinou šanci druhého dějství měl na hokejce Horký, ale po nájezdu trefil jen tyč. Domácí se dočkali až na konci přesilovky, kdy v nepřehledné situaci dotlačil Horký puk za záda Kiviaha.

Místo snahy o vyrovnání vyrobili domácí hráči v úvodu třetí třetiny několik chyb, jednu z nich využil při vlastním oslabení střelou z mezikruží Jank a získal pro Východočechy dvoubrankové vedení. To pro ně bylo signálem k ještě většímu zpevnění obrany, na což Kometa těžko hledala recept a prohrála tak s týmem Mountfieldu i podruhé v sezoně.

Ohlasy trenérů

Jiří Kalous (Kometa): „Nás tato ztráta mrzí, pro nás má každý bod v situaci, v jaké jsme, cenu zlata. Nepovedlo se nám vyhrát, jsem hodně naštvaný a zklamaný za to, co jsme dnes předvedli. Místo toho, abychom rozdávali radost těm fanouškům, co mohli přijít, tak si to komplikujeme. Na pozici, na které jsme, musíme bojovat jinak. To jsem postrádal, už jsme s Liborem Zábranským hned po utkání důrazně mluvili k hráčům, že jsme nedělali věci, které se mají dělat. Doufám, že si to všichni uvědomí co nejdříve.“

Ladislav Čihák (Mountfield HK): „My jsme rádi, že jsme odčinili ostudnou prohru se Spartou, obzvlášť cenné je to, že to bylo na Kometě. Polepšili jsme se ve věcech, které jsme si vytýkali. První třetina byla z naší strany dobrá, ve druhé jsme šli do vedení, ale na jejím konci jsme udělali hloupý faul a dostali jsme v oslabení gól. Ve třetí třetině jsme to prostřelili a získali jsme tři body. Do ideálního zápasu to mělo daleko, ale pro mě je cennější, že jsme se zlepšili ve věcech, které jsme nedělali dobře v minulých utkáních, to byly osobní souboje a černá práce pro tým. To tam dnes bylo.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Mountfield HK 1:3. Domácí dál tápou. Hradec odčinil nepovedený duel se Spartou
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 37:46. L. Horký

Hosté: 22:24. McCormack, 27:51. Blain, 44:42. Jank

Sestavy

Domácí: J. Sedláček (Tomek) – R. Holland, Ďaloga, Roth, Kučeřík, Bartejs, Gulaši, L. Forman – P. Mueller, Krištof, Zaťovič – L. Horký, Ostřížek, R. Pavlík – Vincour, Rákos, Mallet – Dočekal, Süss, Meluzín.

Hosté: Kiviaho (Š. Lukeš) – Blain, Nedomlel, F. Pavlík, Šalda, McCormack, Jank, Gaspar – Oksanen, Lev, Smoleňák – Jergl, Kevin Klíma, Perret – Kelly Klíma, Lalancette, R. Pilař – Orsava, Koukal, Lamper.

Rozhodčí

Pražák, Úlehla – Lhotský, Svoboda

Stadion

Winning Group Arena

Z V VP PP P Skóre B
1. Mountfield 56 31 9 5 11 182:115 116
2. Třinec 56 31 6 7 12 174:118 112
3. Sparta 56 27 6 6 17 203:153 99
4. Č. Budějovice 56 26 5 5 20 166:151 93
5. Pardubice 56 22 11 5 18 173:152 93
6. Plzeň 56 24 5 9 18 167:154 91
7. Liberec 56 25 3 8 20 146:147 89
8. Vítkovice 56 22 8 5 21 142:149 87
9. Olomouc 56 20 8 4 24 133:152 80
10. Brno 56 17 10 5 24 145:163 76
11. M. Boleslav 56 21 3 7 25 128:148 76
12. K. Vary 56 19 4 7 26 160:176 72
13. Litvínov 56 18 4 8 26 152:173 70
14. Kladno 56 14 6 8 28 142:183 62
15. Zlín 56 9 6 5 36 108:187 44
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud