25. listopadu 2022 • 21:00

SESTŘIHY: Sparta - Liberec 3:1. Kladno v ráži! Pardubice vyrovnaly rekord

Autor: ČTK, iSport.cz, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pardubice uspěly ve 22. kole hokejové extraligy na ledě Karlových Varů 3:1 a dvanáctou výhrou v řadě vyrovnaly klubový rekord. Třinec vydoloval vítězství v Litvínově až v prodloužení, rozhodl Tomáš Marcinko. Vítkovice přestřílely České Budějovice 4:3. Kladno doma přejelo Olomouc 5:2, dvakrát se trefili Jakub Klepiš a Adam Kubík. Kometa se sice ujala vedení proti Mladé Boleslavi, ale hosté třemi góly skóre otočili. Hradec Králové nestačil na Plzeň, které podlehl 1:4. V posledním utkání pátečního programu Sparta hostí Liberec. ONLINE z utkání sledujte na iSport.cz.



Pardubice vyrovnaly klubový rekord

Pardubie vyhrály v zápase 22. kola extraligy na ledě Karlových Varů 3:1 a dvanáctým vítězstvím v řadě vyrovnaly klubový rekord. Dvěma asistencemi se na tom podílel útočník Lukáš Radil. Dynamo tak Západočechům oplatilo porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně. Zápas byl speciální pro trenéra Východočechů Radima Rulíka, v dresu domácích totiž nastoupil jeho syn Adam.

V první třetině se diváci v KV areně branky nedočkali. Do výraznějších šanci se dostali pouze hostující Radil a domácí Redlich, který prudkou ranou do ramene ohrozil Frodla v brance Pardubic.

Pětadvacet sekund před koncem úvodní části byl vyloučen domácí Koblasa a Pardubice přesilovou hru na jejím samotném konci využili. Habala překonal Tomáš Zohorna, který dotlačil za brankovou čáru puk ztlumený Dlapou v předbrankovém prostoru.

Povzbuzený lídr soutěže se více dostával do útočného pásma a domácí hasili jejich výpady jen za cenu nedovolených zákroků. Při další přesilovce sice hosté branku nevstřelili, ale prosadili se sekundu po návratu Pulpána na led. Po další Radilově přihrávce se tvrdou střelou mezi betony karlovarského gólmana prosadil Říčka.

Poté, co v závěrečné části nevyužily Pardubice další z přesilových her, se dostali ke slovu i domácí. Po faulu Frodla, který svým vyjetím podrazil ujíždějícího Bernada, hráči Energie v přesilovce snížili na 1:2. Jedenáctý gól v sezoně si připsal Koblasa.

Karlovarští povzbuzeni kontaktní brankou podnikali až do konce základní hrací doby nebezpečné výpady, když zejména druhá formace byla blízko vyrovnání. Už v 57. minutě se Karlovy Vary odhodlaly k power play, vyrovnat se jim ale nepodařilo. Naopak v čase 59:36 pojistil výhru hostů Košťálek.

SESTŘIH: Karlovy Vary - Pardubice 1:3. Dynamo vyrovnalo dvanáctým vítězstvím v řadě klubový rekord
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 45:54. Koblasa

Hosté: 21:35. Zohorna, 30:03. Říčka, 59:37. Košťálek

Sestavy

Domácí: Habal (Lukeš) – Huttula, Plutnar, Dlapa, Pulpán (A), Havlín, Bernad – Rachůnek (A), Gríger, Chalupa – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek – Redlich, Jiskra, Kohout – Rulík, Osmík, Kružík.

Hosté: Frodl (Will) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Bučko, Hrádek – R. Kousal (A), Zohorna (A), Radil – Říčka, Cienciala, Matýs – Paulovič, Poulíček (C), Koffer – Rouha, Rákos, Urban.

Rozhodčí

Horák, Kika – Brejcha, Malý

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

2805 diváků

Třinec zdolal Litvínov pošesté v řadě

Třinec zvítězil ve 22. extraligovém kole v Litvínově 2:1 v prodloužení a svého soupeře zdolal pošesté v řadě. Oceláři vyhráli šestý z posledních sedmi zápasů a upevnili si čtvrté místo. Gólem a nahrávkou se na tom v přesilovkách podíleli útočníci Martin Růžička a Tomáš Marcinko, který po 31 vteřinách rozhodl prodloužení. Verva doma prohrála po čtyřech výhrách a zůstala dvanáctá.

V úvodu utkání třinecký útočník Roman zamířil vedle. Jeho spoluhráč Marcinko v deváté minutě nepřekonal forhendem domácího brankáře Godlu. Šance si vytvořila i Verva. Gólman Mazanec si však poradil s Kudrnovým zakončením a Wesley vypálil vedle.

Zatímco v první části byl poměr střel téměř vyrovnaný, ve druhé Litvínov obhájce titulu přestřílel. Přesto oba celky vstřelily po jedné brance. Abdul s Gutem jeli sami na Mazance, ale prvního jmenovaného fauloval při střele Hrehorčák a domácí dostali možnost trestného střílení. Zodpovědnost na sebe vzal Estephan, jenž střelou k tyči v čase 26:00 otevřel skóre. Kanadský útočník vstřelil sedmý gól v sezoně a zaokrouhlil počet bodů na dvacet.

Za Oceláře odpověděl v 36. minutě v početní výhodě rovněž jejich nejproduktivnější hráč. Hrňa nabil na střelu z kruhu Růžičkovi a třinecký kapitán dvanáctým zásahem v ročníku vyrovnal. Litvínovským mohl vrátit vedení v dalším oslabení Straka, jenže sám před Mazancem neuspěl.

Ve třetí třetině naopak měli více ze hry Slezané, gól však nevstřelili. Ve 47. minutě mohl dokonat obrat Chmielewski, jenže z dorážky do poloodkryté branky zamířil vedle.

V závěru poslední dvacetiminutovky byl ale vyloučen domácí kapitán Sukeľ a hosté si přenesli přesilovou hru do prodloužení. V něm Růžička našel u tyče Marcinka a slovenský útočník pátou trefou v sezoně vyzrál na krajana Godlu. Oceláři venku bodovali i v osmém zápase tohoto extraligového ročníku.

SESTŘIH: Litvínov - Třinec 1:2p. Hosté zlomili odpor Vervy až v prodloužení
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 26:00. Estephan

Hosté: 35:53. M. Růžička, 60:31. Marcinko

Sestavy

Domácí: Godla (Zajíček) – Zile, Zeman, Strejček, Jaks, Demel (A), Wesley, Freibergs – Kudrna, Sukeľ (C), Abdul – Š. Stránský, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Gut, Hlava – Zygmunt, Berka, Havelka.

Hosté: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, Mar. Adámek, Zahradníček – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Daňo, Hudáček, Kurovský – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Buček, Dravecký (A), Hrňa.

Rozhodčí

Jeřábek, Úlehla – Ondráček, Hynek.

Stadion

Vítkovice se proti Motoru na body nadřely

Vítkovice zvítězily ve 22. kole extraligy nad Českými Budějovicemi 4:3. O desáté domácí výhře Ostravanů v sezoně v jedenáctém utkání rozhodl ve 48. minutě obránce Petr Gewiese. Jihočeši potřetí za sebou bodově vyšli naprázdno.

Vítkovice po dlouhé době nastoupily v kompletní sestavě a jeden z uzdravených navrátilců Mueller hned v šesté minutě nabil na rychlý vedoucí gól Bukartsovi, který zaznamenal už dvanáctou trefu sezony.

Nástup se nesl v režii domácích, jejichž náskok i přes další nevyužité šance zdvojnásobil za 88 sekund po průniku kolem mantinelu Fridrich, u jehož branky si připsal asistenci i rozehrávající gólman Stezka.

Ani za stavu 0:2 se ale Jihočechům nepodlomily nohy. Stezka vychytal Čachotského, pak hostům po střele Lakatoše pomohla tyč, ale v 15. minutě je vrátil do zápasu Strnad, který v přečíslení prostřelil Stezku.

Zanedlouho mohl Hovorka i vyrovnat, ale Stezka byl proti. A tak hosty potrestal Chlán, který se podobně jako Fridrich protáhl kolem hrazení a zblízka překonal uzdraveného Hrachovinu, který se do sestavy Motoru vrátil po více než měsíci.

Budějovičtí přesto dále se soupeřem drželi krok a na ledě to moc nevypadalo, že proti sobě hrají nejlepší tým na domácím ledě proti tomu nejhoršímu venku. Ve 25. minutě Motor také snížil, když Stezkovi proklouzla za záda Šenkeříkova střela. Hostující bek tak mohl proti svému někdejšímu klubu oslavit svůj první gól v ročníku.

Bukarts pak promarnil šanci na čtvrtý gól, což Vítkovice přišlo draho. V 37. minutě ztratily kotouč za vlastní brankou, Strnadovu ránu Stezka navíc smolně vyrazil přímo na Pechovu hůl, která zblízka vyrovnala.

Domácí však do třetí části vstoupili opět o něco aktivněji a ke třem bodům je přiblížil Gewiese, který bombou od modré čáry překonal Hrachovinu. Protože pak vítězství nepojistili, museli se v závěru bránit proti šesti hráčům soupeře, který si však vyloženou šanci nevytvořil.

SESTŘIH: Vítkovice - České Budějovice 4:3. Motor dotáhl dvoubrankové manko. Nakonec přesto padl
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:50. Bukarts, 06:18. Fridrich, 17:25. Chlán, 47:53. Gewiese

Hosté: 14:15. Strnad, 24:58. Šenkeřík, 36:44. Pech

Sestavy

Domácí: Stezka (Klimeš) – Koch, Raskob, Mikuš, Grman, L. Kovář, Gewiese, J. Stehlík – Fridrich, Chlán, Lakatoš (A) – Bukarts, Krieger, Mueller (A) – Dej, Lindberg, Kalus – L. Krenželok (C), Marosz, Lednický.

Hosté: Hrachovina (Strmeň) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Gazda, Šenkeřík, Hovorka – Strnad, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Tomeček, Vopelka, Karabáček – Koláček.

Rozhodčí

Šír, Mrkva – Lederer, Rožánek

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

5 045 diváků

Kladno se odpoutalo ze dna tabulky

Kladno porazilo ve 22. kole extraligy doma třetí Olomouc 5:2 a posunulo se z posledního na 13. místo před České Budějovice. Rytíři bodovali v pátém z posledních šesti utkání a potřetí z toho vyhráli. Po dvou gólech dali Jakub Klepiš a Adam Kubík, tři body za gól a dvě asistence si připsal Adam Brodecki.

Za Rytíře jako první zahrozil Kubík a v 5. minutě otevřel skóre Klepiš, který z levého kruhu překonal Sedláčka po kombinaci Indráka a Brodeckého. Za tři minuty a 43 sekund se Klepiš zapsal mezi střelce podruhé. Zpoza branky jej našel před brankovištěm Brodecki a gólman Hanáku opět kapituloval. Podržel svůj tým ale vzápětí při šanci Ondřeje Bláhy.

Ve 13. minutě Olomouc snížila. Slováček odvrátil puk jen ke Knotkovi, který našel bekhendem volného Olesze a ten oslavil v 15. utkání sezony svou premiérovou branku. Za 29 sekund opět vedlo Kladno o dva góly. Sotnieksovo vyhození dojel za Škůrkem Kubík a v úniku vyzrál na Sedláčka. Odpovědět mohl v útoku hrající obránce Rutar, ale pokus o blafák do bekhendu mu nevyšel.

V úvodu druhé části mohli zvýšit Procházka či Brodecki. Povedlo se to až v 25. minutě Kubíkovi, který po levé straně prokličkoval přes celé hřiště, objel branku a u tyče zasunul puk za Sedláčka, kterého vzápětí vystřídal Lukáš.

Hanáci se pak ubránili při prvním vyloučení utkání, kdy pykal Plášek. V 36. minutě mohl zkorigovat stav střelou z pravého kruhu Knotek, ale Bow puk vytěsnil. V čase 37:51 při Švrčkově trestu zvýšil po Plekancově ideální přihrávce Brodecki už na 5:1. Rytíři měli možnost i v oslabení při Klepišově trestu, Lukáš vytěsnil Zikmundovu střelu z přečíslení.

Na startu závěrečné části zkoušel Kubík ve zkrácené přesilovce dovršit hattrick zpoza branky fintou, kdy nabral za brankou puk na čepel a snažil se ho zasunout za Lukáše. Bow pak už v plném počtu kryl Káňovu možnost a nepřekonal jej ani ve 47. minutě Nahodil.

V polovině třetí třetiny už se Nahodil dostal přes Cibulskise a zkorigoval stav na 2:5. Lukáš kryl Bláhovu možnost. Kladno, které větší část třetí třetiny dohrávalo bez kapitána Plekance, mělo i další šance, ale Kubíkovi další dva pokusy o hattrick nevyšly.

SESTŘIH: Kladno - Olomouc 5:2. Dvougóloví střelci Klepiš s Kubíkem nasměrovali Rytíře k úspěchu
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:08. Klepiš, 07:51. Klepiš, 12:51. Kubík, 24:31. Kubík, 37:51. Brodecki

Hosté: 12:22. Olesz, 49:23. Nahodil

Sestavy

Domácí: Bow (Brízgala) – Slováček, Kehar, Ticháček, Sotnieks, Cibulskis, Babka – M. Procházka, Plekanec (C), Kubík – Brodecki, Klepiš, Indrák – Melka, Zikmund (A), Pytlík – Bláha, Filip, Michnáč – Beran.

Hosté: Jak. Sedláček (25. Lukáš) – Ondrušek (C), Mareš, Rašner, Škůrek, Dujsík, Švrček, Řezníček – J. Káňa (A), Knotek (A), Bambula – Kusko, Nahodil, Olesz – Plášek ml., Kunc, Navrátil – Menšík, Anděl, Rutar.

Rozhodčí

Veselý, Šindel – Lhotský, Klouček

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

2917 diváků

Boleslav bodovala naplno po deseti kolech

Mladá Boleslav vyhrála ve 22. kole extraligy na ledě Brna 3:1 a z plného bodového zisku se radovala po deseti kolech. Na vedoucí gól brněnského Kima Strömberga z úvodu utkání odpověděli Martin Beránek, Pavel Kousal a do prázdné branky Ondřej Najman. Kometa prohrála potřetí za sebou, v tabulce zůstává pátá, hosté poskočili na šestou příčku.

Kometa začala cestu za možnou nápravou dvou posledních nepovedených zápasů aktivně a už v 5. minutě se dostala do vedení, když rychlou brejkovou akci zakončil po přihrávce Koblížka finský útočník Strömberg.

Na severského spoluhráče mohl navázat Zaťovič, ale na Krošelje nevyzrál. Výborně si v brankovišti vedl i jeho domácí protějšek Čiliak, který čelil v první třetině 13 střelám, z nichž žádná neměla gólové parametry.

Bruslaři měli i po první přestávce herní a kombinační převahu a vyrovnání se dočkali ve 26. minutě, ze skrumáže před brněnskou brankou protlačil puk za Čiliaka útočník Beránek.

Jednu z mála šancí Komety měl Koblížek, ale nájezd na mladoboleslavského gólmana neproměnil. Hosté herně dominovali a v závěru druhé třetiny šli do vedení. Pohotovou střelou se prosadil jejich nejproduktivnější hráč Kousal.

Mezi brněnské tyče se v posledním dějství postavil Furch, nicméně obraz hry zůstal stejný. Boleslav byla aktivnější, lépe bruslila a bez problémů ustála i čtyřminutové oslabení při vyloučení Kousala. Brno neuspělo ani při power play, do prázdné branky se naopak trefil Najman. Mladá Boleslav vyhrála šest z uplynulých osmi vzájemných duelů.

SESTŘIH: Kometa Brno - Mladá Boleslav 1:3. Bruslaři připravili domácím třetí porážku v řadě
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 04:47. Strömberg

Hosté: 25:53. M. Beránek, 39:25. P. Kousal, 58:26. O. Najman

Sestavy

Domácí: Čiliak (41. Furch) – Ščotka, Ďaloga, Hrbas, Kundrátek (A), Gulaši (A), Kučeřík – Flek, Holík, Horký – Zaťovič (C), Strömberg, Koblížek – Dufek, Sallinen, Vincour – Šalé, Zbořil, Kollár – Kratochvíl.

Hosté: Krošelj (Novotný) – Pláněk (A), Pýcha, Lintuniemi, Jánošík, Stříteský, R. Jeřábek, Štich – Åberg, O. Najman, Lantoši – P. Kousal, Závora, Kantner – J. Stránský (C), Fořt, M. Beránek – Šťastný (A), Bičevskis, Kotala.

Rozhodčí

Pražák, Obadal – Axman,Hlavatý

Stadion

Winning Group Arena

Návštěva

6031 diváků

Plzně výhrou přeskočila Hradec v tabulce

Hradec Králové prohrál ve 22. kola extraligy doma s Plzní 1:4 a nenavázal tak na úterní úspěch, kdy postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů. Západočeši zabrali po třech porážkách, jejich triumf řídil třemi asistencemi útočník Petr Kodýtek. Plzeň se tak v tabulce posunula na sedmé místo, o skóre před Hradec Králové.

Domácí nasadili do utkání hned dvě nové tváře: důrazného obránce Marcela, jenž vyrůstal právě v Plzni, a mladého útočníka Ouřadu z partnerského Kolína.

Východočeši v úvodu jasně dominovali, brankáře Svobodu zasypali deseti střelami už do šesté minuty. Gólman podržel Indiány zejména proti osamocenému Kevinu Klímovi nebo Cingelově dorážce před odkrytou brankou.

Soupeře pak šokoval plzeňský kapitán Schleiss, jenž otevřel skóre v 17. minutě z první obstojnější akce svého týmu. Po Kodýtkově nabídce překonal Kiviaha přesně umístěnou střelou k tyčce.

Teprve v polovině utkání pohasla hradecká převaha a Škoda se dostala do tlaku, který rovnou využila ke dvěma gólům. Kodýtek byl režisérem další úspěšné akce, když po zaváhání Kiviaha našel zpoza branky volného Suchého. Pokračující chaos v obraně Mountfieldu zakončil svou premiérovou trefou v extralize obránce Houdek.

Hradeckou marnost zlomil až ve třetí třetině snadnou dorážkou Kevin Klíma. Svobodu poté málem překvapil ranou z vlastního písma Kalina, ale brzy nato v přesilové hře proměnil Rekonen třetí gólovou asistenci Kodýtka a sedm minut před koncem pojistil Plzni vítězství. Západočeši zdolali Hradec po čtyřech porážkách ve vzájemných soubojích.

SESTŘIH: Mountfield HK - Plzeň 1:4. Indiáni zaskočili čerstvého čtvrtfinalistu Ligy mistrů
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 45:22. Kev. Klíma

Hosté: 16:15. Schleiss, 32:38. Suchý, 36:11. Houdek, 52:58. Rekonen

Sestavy

Domácí: Kiviaho (J. Růžička) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Okuliar, Lev (A), Doležal – Kev. Klíma, Lalancette, Jergl – Pilař, Cingel, Kel. Klíma – Moravec, Štohanzl, Ouřada.

Hosté: Mi. Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Piskáček (A), Kaňák, Houdek, Kvasnička, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek, Hrabík – Suchý, Malát, Holešinský – Lang, Mertl (A), Rekonen – A. Dvořák, Bitten, Adamec.

Rozhodčí

Hribik, Vrba –⁠ Lučan, Rampír

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Sparta vyhrála pod Hořavou i druhý zápas

Sparta porazila v utkání 22. extraligového kola Liberec 3:1. Pražané vyhráli od nástupu kouče Miloslava Hořavy, jenž měl dnes poprvé vedle sebe v roli rovnocenného kolegy Švéda Hanse Wallsona, i druhý zápas. Vítězný gól dal ve 35. minutě útočník Michal Řepík, jenž zvyšoval v početní výhodě na 2:0. Bílí Tygři nebodovali potřetí za poslední čtyři vystoupení.

Vyrovnaná první třetina příliš vzruchu nenabídla. Pražané byli střelecky aktivnější, ale cestu do velkých gólových šancí hledali marně. Ve čtvrté minutě zkoušel štěstí Tomášek, ale branku střeženou bývalým sparťanem Neužilem těsně minul. Na druhé straně prošel Kovářovi mezi betony Frolíkův pokus, ale kotouč zazvonil pouze na tyčku. Neužil pohotově zachránil proti Moravčíkovi. Liberečtí hráli i dvě přesilovky, bezbrankovým stavem však nepohnuli.

Dění ve druhém dějství rozproudil úvodní gól, který zařídil přesnou ranou od modré čáry reprezentační obránce Němeček. O chvilku později vyslal další zajímavý pokus z křídla Frolík, Kovár byl však pozorný. S vedoucím zásahem v zádech však měla postupně čím dál více navrch Sparta.

Ve 34. minutě fauloval Filippi, domácí měli k dispozici první početní výhodu v utkání a také ji využili. Po závaru před Neužilovým brankovištěm po Kempného ráně se k odraženému puku dostal kapitán Řepík a bekhendem zvýšil na 2:0. Se snížením Ivana ve 39. minutě však přišla zápletka a nechybělo mnoho, aby Flynn stihl ještě do přestávky vyrovnat. V dobré pozici však minul kotouč.

V úvodu třetí části mohl vrátit domácím dvoubrankový náskok Tomášek, jeho dobře mířenou ránu ze středu útočného pásma však Neužil vytěsnil. Na druhé straně zachránil Kovář před dotírajícím Bulířem, jenž dokázal zblízka usměrnit Frolíkovu nahrávku. Ve 48. minutě připravil Kovář o radost z vyrovnání také Ivana.

Tři minuty před vypršením základní doby ztratil kotouč v nahrnutém sněhu u střídaček Nedomlel, vybojoval ho Erik Thorell, po sprintu za libereckou branku našel Tomáška, který propasíroval se štěstím puk za Neužilova a zvýšil na 3:1. Jen o necelou půlminutu později přesměroval ze vzduchu Birner kotouč za Kovářova záda, ale gól naděje pro hosty nepřišel - po dlouhém zkoumání situace na videu sudí vyhodnotili, že liberecký útočník měl hůl až příliš vysoko. Sparta pak závěr v poklidu zvládla.

SESTŘIH: Sparta Praha - Liberec 3:1. Domácí vyhráli také druhé utkání po trenérské výměně
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 26:50. Němeček, 34:20. Řepík, 57:10. Tomášek

Hosté: 38:15. Ivan

Sestavy

Domácí: J. Kovář (Kořenář) – Kempný, Polášek (A), Krejčík, Moravčík, Němeček, Jandus, Mikliš – Forman, Sobotka (A), Řepík (C) – E. Thorell, Horák, Tomášek – Buchtele, D. Vitouch, D. Simon – Konečný, G. Thorell, Safin.

Hosté: Neužil (Kváča) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, J. Dvořák, Kolmann – A. Najman, Bulíř (C), Frolík – Birner (A), Filippi, Ordoš – Flynn, Šír, Faško-Rudáš – Dlouhý, Jelínek (A), Rychlovský.

Rozhodčí

Sýkora, Hejduk – Svoboda, Hnát

Stadion

O2 arena (Praha - Vysočany)

Návštěva

9 279 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Pardubice 52 29 8 5 10 159:110 108
2. Vítkovice 52 28 4 10 10 159:122 102
3. Sparta 52 28 6 3 15 155:122 99
4. Mountfield 52 23 7 5 17 141:124 88
5. Liberec 52 19 10 10 13 156:129 87
6. Třinec 52 21 5 7 19 149:121 80
7. Brno 52 19 6 3 24 134:150 72
8. Olomouc 52 19 6 2 25 121:141 71
9. K. Vary 52 19 4 3 26 129:163 68
10. M. Boleslav 52 15 7 8 22 116:128 67
11. Litvínov 52 15 7 8 22 137:144 67
12. Plzeň 52 15 6 8 23 127:146 65
13. Č. Budějovice 52 15 5 6 26 132:158 61
14. Kladno 52 15 3 6 28 122:179 57
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud