3. února 2023 • 20:35

SESTŘIHY: Vítkovice - Sparta 3:4. Šalé hattrick! Cenná výhra pro Kladno

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velký večer klubové legendy nedostal vítěznou tečku. Hokejisté Vítkovic v 44. kole Tipsport extraligy, při kterém klub vyvěsil dres někdejšího hráče a trenéra Vladimíra Vůjtka, prohráli 3:4 v bitvě se Spartou a padli počtvrté za sebou. Třetí Pražané tak na druhé Ostravany ztrácejí už jen dva body. Brněnská Kometa smetla Třinec 5:1 a i díky hattricku Eduarda Šalého (17) vyhrála počtvrté v řadě. Kladno ve veledůležitém duelu o vyhnutí se baráži vyhrálo 5:2 nad Litvínovem. Vedoucí Pardubice zvítězily 4:1 nad Olomoucí. Karlovy Vary vyhrály 3:1 v západočeském derby proti Plzni. Liberec v derby porazil Mladou Boleslav 4:3 v prodloužení.



Lakatošův zkrat, Kempný se dočkal gólu

Dvacetiminutovou předehru šlágru kola obstarala vzpomínka na třicet let staré finále obou soupeřů a slavnostní uvedení dresu Vladimíra Vůjtka staršího pod strop arény. Také nástupní pětiminutovka byla pod taktovkou domácích, hrajících v retro dresech ze sezony 1992/93. Jejím vrcholem byla tyčka, kterou trefil tečí z prostoru před brankou Fridrich.

Do vedení ale šla Sparta, která vytaženým forčekinkem získala puk v útočném pásmu a pak se Kaše nenápadnou bekhendovou střelou z úhlu trefil mezi Stezkovu ruku a tělo.

Druhá část však přinesla zvrat ve vývoji. Hosté také zazmatkovali v rozehrávce ve středním pásmu, domácí hráči se dostali do přečíslení a Mueller po Bukartsově přihrávce srovnal. Sparta šla záhy do oslabení a v něm Muller ideálně narazil kotouč Kriegerovi, jehož dělovka bez přípravy skončila v 31. minutě pod horní tyčkou. Oba Američané v ostravském dresu zapsali šestnácté trefy v sezoně.

Z velké euforie ale Vítkovice vyvedl v dalším oslabení Buchtele, který v 33. minutě po rychlé souhře s Horákem zakončil bleskový kontr Sparty. Vítkovice ale ve druhé části udávaly tempo, což v 36. minutě gólově potvrdil Jarůšek. Čerstvá posila z rakouského Vorarlbergu skórovala hned ve svém prvním utkání švihem, který proletěl skrumáží před bránou až za Kovářova záda.

Sparta ale v závěru dokázala skóre otočit. A rozhodly přesilovky. Nejprve prošlo do sítě Kempného nahození od modré čáry a pro sparťanského beka to byla první trefa v extralize téměř po osmi letech. Chvíli nato se Lakatoš ve středním pásmu bez rukavic pustil do Němečka, sudí ho vykázali na pět minut a do konce utkání a v dlouhé početní výhodě jedna kombinace hostům vyšla: Tomáškovu pobídku uklidil z voleje do sítě Horák.

Ostravané v závěru zvýraznili přesilovku pět na čtyři odvoláním gólmana, ale soupeř je do šance už nepustil.

Ohlasy trenérů

Miloš Holaň (Vítkovice): „Hráli jsme dnes dobře. Sice jsme nebyli od začátku ve vedení, ale kluci otočili výsledek a šli si za tím. Rozhodl ale závěr a zkratové jednání Lakatoše, které nás dnes stálo body. Tohle byl klíčový moment. Jinak hráčům stejně jako proti Třinci v úterý nemám moc co vytknout.“

Miloslav Hořava (Sparta): „Musím říct, že Vítkovice dnes hrály výborně. My jsme měli i trošku štěstí, že se stalo, co se stalo (vyloučení Lakatoše). Pět minut přesilovka, tam jsme dali vítězný gól. To byl rozhodující moment. Jsme rádi, že jsme získali tři body.“

SESTŘIH: Vítkovice - Sparta Praha 3:4. Hosté soupeři pokazili slavnostní utkání
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 28:18. Mueller, 30:31. Krieger, 35:23. Jarůšek

Hosté: 05:23. Kaše, 32:24. Buchtele, 47:14. Kempný, 50:39. Horák

Sestavy

Domácí: Stezka (Klimeš) – Mikuš, Raskob, Koch, Grman, Gewiese, L. Kovář, Prčík – Bukarts, Krieger, Mueller (A) – Jarůšek, Lindberg, Lakatoš (A) – Kotala, Dej, Kalus – L. Krenželok (C), Chlán, Fridrich.

Hosté: J. Kovář (Kořenář) – Němeček, Jandus, Kempný, Mikliš, Moravčík, Polášek (A) – Tomášek, Horák, P. Kousal – Buchtele, D. Vitouch, Vauhkonen – Řepík (C), Sobotka (A), M. Forman – Kaše, G. Thorell, Konečný.

Rozhodčí

Šindel, Cabák – Komárek, Svoboda

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

9 693 diváků

Havlín trefil první sezonní výhru v derby

Hostující Indiáni nastoupili s triem posil. V sestavě byli obránce Jan Jaroměřský i útočníci Antonín Honejsek s Martinem Beránkem. Úvodní dějství se však hrálo především podle not karlovarských hokejistů. Ti už po 23 sekundách hráli přesilovku, kterou však nevyužili. V šesté minutě zachránila strážce hostující branky Pavláta tyčka po Havlínově ráně. A v 11. minutě už Karlovarští vedli, když se dorážkou vleže po Rachůnkově nahození prosadil Gríger.

Ve druhé třetině nejprve zahrozil Kohout, pak následovala série vyloučení na obou stranách, z níž vzešla více než minutová přesilovka Plzně čtyři na tři. Domácí se statečně ubránili i v následném klasickém oslabení, byť měli na své straně štěstěnu, když Schleiss napálil tvrdou ranou pravou tyčku za zády gólmana Lukeše. Ve 37. minutě ale slavil znovu tým Energie, když Kružík krásnou bekhendovou „žabkou“ poslal do sóla Havlína, jenž povedenou akci zakončil precizním blafákem.

Na konci 47. minuty mohl přidat pojistku Černoch, ale Pavlát byl proti. Netrvalo dlouho a přišla zápletka, když se parádní ranou zpoza kruhu přes bránícího Havlína prosadil Martin Beránek. Hned krátce nato hráli Indiáni přesilovku, vyrovnat však nedokázali. V 57. minutě je pak přibrzdilo špatné střídání. Koblasa pak napálil tyčku, při hře hráčů Škody bez gólmana pak pečetil výsledek 14 sekund před koncem Kohout.

Ohlasy trenérů

Vojtěch Šik (Karlovy Vary): „Jsme moc rádi za tři body. Během celého zápasu jsme podali poctivý výkon, podpořený Štěpánem Lukešem v brance. Navíc byla parádní atmosféra. Je vidět, že plný barák nám svědčí. Třikrát bylo téměř vyprodáno a třikrát jsme zvítězili. Jsme rádi, že diváci chodí a my se prezentujeme výbornými výkony. Hrajeme poctivý hokej. Chceme na to dál navazovat a vzít si před pauzou tři body i v neděli v Litvínově.“

Petr Kořínek (Plzeň): „Do utkání jsme nevstoupili ideálně a dostali jsme se pod tlak. Podařilo se nám nějak přežít, ale inkasovali jsme první gól. Ve druhé třetině jsme si občas vytvořili tlak, byli jsme v útočném pásmu, ale celkově jsme v utkání byli neproduktivní. Málo jsme stříleli a neměli jsme tlak do brány. Soupeř vše výborně zblokoval. Neměli jsme tolik příležitostí. Z našeho tlaku vznikla chyba a inkasovali jsme druhý gól. Ve třetí třetině se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky, následně jsme měli možnost v přesilové hře, ale bohužel se nám nedaří. Tahali jsme za kratší konec. Energie hrála dobře a obětavě, vyhrála zaslouženě.“

SESTŘIH: Karlovy Vary - Plzeň 3:1. Havlín trefil první sezonní výhru v derby
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 10:37. Gríger, 36:50. Havlín, 59:46. Kohout

Hosté: 48:33. Beránek

Sestavy

Domácí: Lukeš (Hamalčík) – Huttula, Mikyska, Dlapa, Stříteský, Rohan, Havlín, Rulík – Koblasa, Černoch (C), O. Beránek (A) – Rachůnek (A), Gríger, Kofroň – Kružík, Hladonik, Koffer – Redlich, Jiskra, Kohout.

Hosté: Pavlát (Mi. Svoboda) – Baránek, Zámorský, Houdek, Kvasnička, Jaroměřský, Piskáček (A) – Schleiss (C), Suchý, Pour – Holešinský, Kodýtek, Blomstrand – Hrabík, Mertl (A), Rekonen – Bitten, Honejsek, Beránek.

Rozhodčí

Pražák, Květoň – Hynek, Gerát

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

5153 diváků

Při důležité výhře zářili Ticháček s Bláhou

V úvodu zápasu byli aktivnější hosté, rychle ale převzali iniciativu domácí hráči. Brankáře Zajíčka však výrazněji neohrozili. V 8. minutě byl vyloučený Kubík, Bow v kladenské brance však bez výraznějších problémů udržel čisté konto.

Ve 14. minutě si rozhodčí ověřili u videa, že Zajíček dokázal zastavit Cibulskisovu dorážku ještě před brankovou čárou, o dvě minuty později se mu to ale již nepodařilo. Při Sukeľově vyloučení připravil Klepiš gól pro Zikmunda, jenž zakončil do odkryté branky.

V 25. minutě se povedenou akcí prezentoval litvínovský Zdráhal, Bow byl ale připravený. Kanadský gólman poté domácí podržel i při Melkově vyloučení a v polovině utkání se mohl radovat z navýšení vedení Rytířů. Hned při svém prvním střídání se prosadil z pohotové dorážky Michnáč. O 111 sekund později se Kladno prosadilo potřetí, když Zajíčka prostřelil Cibulskis.

Do branky Litvínova se poté místo Zajíčka postavil Tomek a hosté se snažili zápas zdramatizovat. V závěru druhé třetiny nebezpečně vystřelil od modré čáry Zile, Bow ale chytal spolehlivě. Premiérové čisté konto v sezoně však neudržel, v 54. minutě jej v přesilové hře překonal Estephan.

Následně se oba týmy prosadily ještě třikrát, na výhře domácích se ale nic nezměnilo. Hosté sice dokázali odpovědět na Indrákovu čtvrtou branku, když si Kudrna připsal jubilejní dvacátý gól v sezoně, poslední slovo mělo ale při power play Kladno. Plekanec upravil na konečných 5:2 a připsal si jubilejní stý gól v dresu Rytířů.

Ohlasy trenérů

Pavel Skrbek (Kladno): „Po delší době se nám podařil vstup do utkání. Dobře jsme bruslili, dostali jsme se do vedení 3:0 a více méně se nám ho podařilo udržet skrz celý zápas. Byli jsme velice silní v osobních soubojích, dobře jsme bruslili a podařilo se nám ubránit několik přesilovek, což bylo klíčové. Brankář chytal velice dobře. Také jsme dali pět gólů, což se nám nepovedlo hodně dlouho.“

David Kočí (Litvínov): „Po dobrém zápase proti Budějovicím, kdy jsme se dokázali připravit na těžké utkání, jsme to dnes psychicky nezvládli. Soupeř byl od začátku lepší, hlavně v osobních soubojích. V obranném i v útočném pásmu je dokázal vyhrávat a tím pádem se držel na kotouči. Vyhrál zaslouženě. V první třetině byly střely na branku 16:3, což je hrozivé. Kladno se na klíčové utkání připravilo lépe a hrálo play off hokej a my jsme v sobě drajv a play off atmostéru neměli.“

Góly

Domácí: 15:57. Zikmund, 29:36. Michnáč, 31:27. Cibulskis, 56:37. Indrák, 59:23. Plekanec

Hosté: 53:44. Estephan, 58:04. Kudrna

Sestavy

Domácí: Bow (Brízgala) – Sotnieks, Dotchin (A), Cibulskis, Ticháček, Slováček, Babka – Kubík, Plekanec (C), Jágr – M. Procházka, Klepiš, Indrák – Beran, Filip, Zikmund (A) – Melka, Pytlík, O. Bláha II – Michnáč.

Hosté: Zajíček (35. M. Tomek) – Zile, D. Zeman, Freibergs, Strejček, Demel (A), Jaks, Wesley – Kudrna, Sukeľ (C), Jícha – Abdul, Estephan, Zdráhal (A) – Straka, Gut, Havelka – Jurčík, Fronk, Hlava.

Rozhodčí

Jeřábek, Hradil – Ondráček, Špůr

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

Návštěva

3952 diváků

Talent senzačně sestřelil Oceláře

Kometa vstoupila do utkání velmi aktivně a už ve 3. minutě vstřelila vedoucí gól. Holland nahodil puk od mantinelu na třineckou branku a lehká teč mladého reprezentanta Šalého přinesla Brnu vedení.

Domácí dobře bránili a nepustili mistrovský tým do vážnější akce. Navíc svoji herní pohodu přetavili ve druhou trefu, když se v přesilovce přesně do šibenice trefil Kundrátek. Třetí gól pak měli na svých hokejkách Holík a Kučeřík, Mazanec ale jejich šance zlikvidoval.

Oceláři po první přestávce zvýšili útočnou iniciativu, více se tlačili do brány, což záhy přineslo efekt. Douderův nahozený puk od modré čáry prošel změtí těl až za Furcha, který přišel po dvou vychytaných nulách po 154 minutách o neprůstřelnost.

Brněnským trumfem se i v další vyrovnané části zápasu stala přesilovka. Po Pospíšilově přihrávce se podruhé v utkání prosadil Šalé. V jeho střeleckých šlépějích ale nešli Kollár ani Okál, jinak mohlo být vedení Komety ještě výraznější.

Třinecký cíl pro třetí třetinu byl jasný: dostat domácí pod tlak, zkorigovat výsledek a zdramatizovat duel. Brněnská obrana v čele s Furchem byla pevná, ustála přesilovku i nápor Ocelářů a udeřila z brejku. Zbořil naservíroval Šalému luxusní nabídku a vicemistr světa do 20 let měl cestu k prvnímu hattricku v dospělém hokeji otevřenou.

Na tříbrankový deficit už Slezané nestihli přes všechnu snahu zareagovat, naopak Pospíšil pátým gólem pojistil výhru Brna, načež frustrovaný gólman Mazanec rozštípl svoji hůl o brankovou konstrukci. Oceláři vyšli v souboji s Kometou naprázdno po sedmi duelech, v nichž bodovali.

Ohlasy trenérů

Patrik Martinec (Kometa Brno): „Odehráli jsme výborný zápas. Hráli jsme s Třincem potřetí v krátké době, oba předchozí jsme prohráli hlavně proto, že jsme inkasovali v jejich přesilovkách. Na to jsme se dnes připravovali, nechtěli jsme jim dát šance, byli jsme disciplinovaní a proto jsme dokázali vyhrát. Gratuluju klukům do kabiny a speciálně Edovi Šalému za hattrick v sedmnácti letech.“

Vladimír Orságh (Třinec): „My jsme absolutně nezvládli první třetinu, v níž si domácí vypracovali dvougólový náskok. Pak už naše hra měli lepší parametry, dostali jsme se do šancí, ale Brno nás trestalo z přesilovek a protiútoků. Museli jsme to otevřít, což nepomohlo. Zápas nás stála první promarněná třetina. Nezasloužili jsme si vyhrát, protože jsme nepracovali celých 60 minut.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Třinec 5:1. Šalého show! Mladíček sestřelil Oceláře prvním extraligovým hattrickem
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 02:34. Šalé, 11:06. Kundrátek, 34:26. Šalé, 49:39. Šalé, 57:47. Pospíšil

Hosté: 23:38. M. Doudera

Sestavy

Domácí: Furch (Čiliak) – Kundrátek (A), Ďaloga, Holland, Kučeřík, Ščotka, Hrbas – Horký, Holík, Okál – Pospíšil, Kollár, Flek – Koblížek, Strömberg, Vincour – Šalé, Zbořil, Zaťovič (C) – Ondráček.

Hosté: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, J. Jeřábek, Zahradníček, Roth, Čukste – M. Růžička, Marcinko, Voženílek – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, M. Roman, Chmielewski – Kurovský, Dravecký, Hrňa – Buček.

Rozhodčí

Hejduk, Mrkva – Zíka, Šimánek

Stadion

Winning Group Arena

Duel rozhodl Dvořák, Sedlák 0+3

V prvních větších šancích se objevili domácí hráči Dvořák a Kousal, ale brankáře Lukáše nepřekonali. Ani Olomouc se na ledě lídra nesoustředila jen na defenzivu a vytvořila si nebezpečné situace. Při jedné z nich Ondrušek trefil tyč, následovaly další závary a nevyužitá přesilovka hostů.

Ve druhém dějství hráli početní výhodu poprvé domácí a po 14 vteřinách ji využili. Po Košťálkově střele se nejlépe zorientoval Poulíček a z dorážky skóroval. Za Moru mohl vyrovnat v polovině zápasu Káňa, který ujel, jenže proti němu stál připravený brankář Will.

Skóre se změnilo opět na druhé straně, když se ve 33. minutě do souhry Dynama zapojili i oba obránci a Dvořák zvýšil na 2:0. Pardubický gólman Will pak držel svůj tým v oslabení, kdy zlikvidoval i velkou Dujsíkovu šanci. Nestačil až na Knotka, který po olomoucké kombinaci v přesilovce snížil.

Hosté byli stále na dohled, ale jejich situaci zkomplikoval David Musil, který po 13 vteřinách třetí třetiny upravil střelou od modré čáry na 3:1. Aktivní Dynamo útočilo dál, další šance měli Hyka se Sedlákem, po Bučkově střele zazněla branková konstrukce. Pardubičtí přidali další gól v 54. minutě, kdy střelou z kruhu využil přesilovku Cienciala.

Ohlasy trenérů

Radim Rulík (Pardubice): „Prvních deset minut zápasu nám nešly nohy, Olomouc byla v úvodu lepší. Potom se to začalo srovnávat, ale první třetina nebyla z naší strany celkově dobrá. Od druhého dějství jsme se už zlepšili, dali jsme góly, tím se taky hráčům zvedlo sebevědomí. Začali si na ledě více věřit, což bylo znát. Druhou a třetí třetinu jsme zahráli velmi dobře. Dokázali jsme odskočit na 3:1, což podle mě bylo klíčové. Jsem rád, že jsme to zvládli, protože Olomouc je nepříjemný soupeř. Nikdo to s ní nemá jednoduché.“

Jan Tomajko (Olomouc): „Dobře jsme začali, první třetina podle mě byla z naší strany nejlepší. Snažili jsme se rychle přistupovat k pardubickým hráčům, protože jsou výborní v soubojích a celkově jsou podle výsledků v laufu. Začátek druhé třetiny jsme nechytili a potom inkasovali dva góly, tam jsme začali hrát až posledních osm minut. Myslím, že rozhodl gól na 3:1, který jsme dostali na začátku třetí třetiny. Pak jsme z toho vypadli a nemohli se dostat zpátky. Gratuluji Pardubicím k vítězství.“

SESTŘIH: Pardubice - Olomouc 4:1. Lídr tabulky dál válí, Sedlák 0+3
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 25:37. Poulíček, 32:17. T. Dvořák, 40:13. D. Musil, 53:13. Cienciala

Hosté: 34:37. Knotek

Sestavy

Domácí: Will (J. Růžička) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, J. Kolář (A), Bučko – Cienciala, L. Sedlák, Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Paulovič, Poulíček (C), T. Zeman – Mandát, A. Musil, Vondráček.

Hosté: Lukáš (Konrád) – Ondrušek (C), Dujsík, Rašner, Škůrek, Mareš, Švrček, T. Černý – J. Káňa (A), Knotek (A), Bambula – Klimek, Nahodil, P. Musil – Plášek ml., Kusko, Navrátil – Olesz, Anděl, Rutar.

Rozhodčí

Šír, Veselý – Hlavatý, Lederer

Stadion

Enteria arena, Pardubice

Návštěva

9126 diváků

Vyrovnané derby rozsekl Birner

Zápas zahájili lépe domácí hráči. Ve 3. minutě důrazně napadal za Krošeljovou brankou Dlouhý, Vlach puk přihrál před branku a sváteční střelec obránce Kolmann poprvé rozjásal libereckou arénu.

I v dalším průběhu úvodní třetiny byli domácí hokejisté aktivnější. Velkou šanci měl ve 12. minutě Šír, ale puk neusměrnil do odkryté branky. V 17. minutě dostali Liberečtí výhodu při signalizovaném faulu a dlouhý zámek nakonec zúročili. Po ose Faško-Rudáš, Birner se puk dostal na modrou čáru k Filippimu a první liberecký centr mířil přesně.

Bílí Tygři pokračovali ve druhém dějství v tlaku. V 26. minutě měl velkou šanci Melancon, ale na brankovišti neuspěl. Hosté postupně začali přebírat iniciativu a ve 32. minutě snížili, když přesilovku využil Fořt. Domácí odpověděli velmi rychle, již za tři minuty a taktéž při přesilovce. Liberecký kanonýr Flynn sice při střele zlomil hokejku, ale puk skončil v brance.

Pak ale přišly chvíle hostů. Aktivita jim v 38. minutě vynesla snížení z hole Štastného, jehož nenápadná střela si od mantinelu našla cestu až do Kváčovy sítě. Hosté stupňovali tlak, Kváča ještě zasáhl proti Malátovi, ale pouhé tři vteřiny před koncem druhé třetiny se prakticky z nulového úhlu trefila nová mladoboleslavská akvizice Malát.

Na začátku 50. minuty se Krošelj vytáhl proti šanci Filippiho i následné Birnerově dorážce. Závěrečný tlak domácích gól nepřinesl a tak utkání dospělo do prodloužení.

Na jeho začátku pronikl k brance Balinskis, ale Krošelj byl na místě. Vzápětí domácí bek ztratil puk a hosté jeli na Kváču ve dvojici, Jánošík ale ani nadvakrát neuspěl. Poté fauloval Přibyl a domácí hráči početní výhodu využili už za pět vteřin. Tvrdou ranou od modré rozhodl Birner.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): „Povedla se nám první třetina, soupeři jsme odskočili. Ve druhé třetině jsme si takticky zkomplikovali život. Ve třetí části to bylo kdo z koho. Nakonec se nám podařilo vstřelit gól a byli jsme šťastnějším týmem.“

Petr Haken (Mladá Boleslav): „Po první třetině jsme rádi i za bod. Druhou a třetí třetinu jsme byli domácím rovnocenným soupeřem, možná jsme i Liberec přehrávali. Dělba bodů tak asi byla zasloužená, pomohli jsme si i přesilovkami.“

SESTŘIH: Liberec - Mladá Boleslav 4:3p. Tygři neudrželi náskok. Rozhodnout musel až Birner
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 02:37. Kolmann, 16:13. Filippi, 34:12. Flynn, 61:39. Birner

Hosté: 31:20. Fořt, 37:03. Šťastný, 39:57. Malát

Sestavy

Domácí: Kváča (Král) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, Kolmann – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek (C), Rychlovský – Vlach, Šír (A), Dlouhý.

Hosté: Krošelj (Novotný) – Jánošík, Lintuniemi, R. Jeřábek, Pýcha, Čech, Pláněk (A), Štich – Söderlund, O. Najman (A), Lantoši – J. Stránský (C), Bičevskis, Šťastný – Přibyl, Malát, Kel. Klíma – Lunter, Fořt, Dvořáček.

Rozhodčí

Úlehla, Sýkora – Brejcha, Lhotský

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Návštěva

6732 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Pardubice 52 29 8 5 10 159:110 108
2. Vítkovice 52 28 4 10 10 159:122 102
3. Sparta 52 28 6 3 15 155:122 99
4. Mountfield 52 23 7 5 17 141:124 88
5. Liberec 52 19 10 10 13 156:129 87
6. Třinec 52 21 5 7 19 149:121 80
7. Brno 52 19 6 3 24 134:150 72
8. Olomouc 52 19 6 2 25 121:141 71
9. K. Vary 52 19 4 3 26 129:163 68
10. M. Boleslav 52 15 7 8 22 116:128 67
11. Litvínov 52 15 7 8 22 137:144 67
12. Plzeň 52 15 6 8 23 127:146 65
13. Č. Budějovice 52 15 5 6 26 132:158 61
14. Kladno 52 15 3 6 28 122:179 57
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud