Zdeněk Janda
30. října 2012 • 17:00

Zachumlaný Jágr: Větší zima než při venkovním zápase!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brrr, to je zima! Jaromír Jágr si dnes připadal jako při venkovním utkání. Spolu s Rytíři totiž po dopoledním tréninku odehrál krátký přátelský zápas se zástupci sponzorů a majitel klubu na stadionu pořádně promrzl.



„Zažil už jsem Winter Classic, ale řeknu vám, na zimu na našem zimáku to nemá!“ smál se po utkání, na který se vybavil i teplou čepicí pod svou typickou skořápkou. A s rolákem.

Od pusy mu šla na střídačce pára. „Takovou zimu ještě snad ještě nezažil,“ vykládal pak. Na kladenském stadionu byla skutečně tentokrát pořádná „kosa“, jako už dlouho ne.

„Se nedivím soupeřům, že k nám v tomhle počasí nechtějí na zápasy jezdit. Už když uvidí cedulku s nápisem města, tak jsou naštvaní!“ smál se útočník, jenž na začátku ledna odehrál s Philadelphií venkovní utkání proti New York Rangers.

Jaromír Jágr odehrál s Rytíři exhibiční utkání proti zástupcům sponzorů
Video se připravuje ...

„Ale přišlo mi, že teď byla ještě větší zima,“ dodal majitel Rytířů. „Když hrajeme u nás, tak vlastně už před začátkem vedeme 2:0. Aspoň soupeře donutíme, aby se před zápasem pořádně rozcvičil a rozběhal,“ vykládal se smíchem.

V kabině si hned dal čaj na zahřátí. A v posilovně přidal pár cviků. Manažeři, kteří si proti Jágrovi a spol. zahráli, byli každopádně nadšení. Takový zážitek z rekreačních hokejistů hned tak někdo nemá...

Jaromír Jágr před koncem první třetiny opouští scénu Winter Classic
Jaromír Jágr před koncem první třetiny opouští scénu Winter Classic



Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud