20. února 2018 • 08:00

Vyhodnocení soutěže: Vyhrajte chytrý telefon Asus ZenFone Max Plus (M1)

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Elektronika nás baví a chceme změnit současný styl online nakupování. Nakupování na WHAAT.cz je extrémně rychle bez jakýchkoli skrytých nástrah na zákazníka. Nabízíme přes 100 000 produktů z oblasti elektroniky jak pro firemní klientelu, tak pro domácnosti. Na své si u nás přijdou i milovníci kávy – nabízíme prémiovou čerstvě praženou kávu.



Vítězem je: Petr Křístek, Frýdek-Místek

GRATULUJEME!

Hrajeme fair-play

Se zákazníky hrajeme vždy fair-play. Nesnažíme se je nalákat klamavou reklamou nebo neexistujícími slevami – chceme hrát férově a ohlášené slevy jsou u nás vždy skutečné z aktuální prodejní ceny. Spokojený zákazník je pro nás hlavním měřítkem úspěchu. Neustále se snažíme zlepšovat a nabízet našim zákazníkům více možností. Rozšiřujeme možnosti financování, dopravy, zefektivňujeme funkce eshopu a domlouváme nová partnerství, abychom mohli nabízet to nejkvalitnější, nejmodernější zboží za nejlepší ceny.

Spolupráce je pro nás důležitá

Na počátku roku 2018 se WHAAT.cz stal oficiálním partnerem Asus, proto u nás najdete veškeré zboží od této značky určené pro český trh. Nejnovějším přírůstkem do Asusácké a naší rodiny je nový ZenFone Max Plus (M1).

Asus ZenBook UX550Foto WHAAT.cz

Asus Zenfone Max Plus (M1)

Smartphone navržený tak, aby vydržel déle a mohl vás doprovázet na vašich cestách za každodenním dobrodružstvím. Dokáže udržet krok s vaším aktivním životním stylem a je vždy připravený zachytit každý výjimečný okamžik. Zachyťte sportovní zážitky na fotoaparát s mimořádným předním 16-megapixelovým fotoaparátem vybaveným čočkou se clonou f2.0, přenášejte video online s křišťálově čistým obrazem nebo si vyfoťte dokonalé selfíčko s vašimi oblíbenými sportovci – s režimem Krása to zaručeně bude slušet každému. Fotoaparát s širokoúhlým objektivem 120° má o 200% větší zorné pole, díky čemuž vtěsnáte do jediného snímku komplet celé dění na ledě.

Asus ZenFone Max PlusFoto WHAAT.cz

Chcete mít své sportovní zážitky zachycené v té nejlepší kvalitě? Hrajte s námi a Asus ZenFone Max Plus (M1) může být váš.

Odpovězte na otázku:

Soutěž probíhá od 20.2. - 26.2. 2018.

Vyhrává 100. správná odpověď.

Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Články odjinud


Články odjinud