Miroslav Horák
Premium
16. srpna 2022 • 04:55

Nový šéf Hadamczik čeká na audit. Jaký kontroverzní projekt utne první?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez pár hodin dva měsíce vládne českému hokeji nové jméno. Delegáti svými hlasy na červnové konferenci vyzvali Aloise Hadamczika, aby změnil a nakopl prostředí. Co se za tu dobu událo? „Pracuju podle vytyčeného plánu a v dohledné době veřejnost seznámím s konkrétními výsledky a výstupy,“ říká pro iSport Premium nástupce Tomáše Krále. Prvním zásadním krokem je chystaný konec rozporuplného projektu...



Zkontrolovat a prověřit vše, od A do Z. Pak teprve vynést finální soudy a kroky. Zhruba tak zní plán Aloise Hadamczika od té doby, co přesedlal z předního glosátora domácího dění do křesla prvního muže českého hokeje. „Pracuje se na plné obrátky. Především jde o kontrolu ekonomických záležitostí forenzním auditem, řeší se a zvažuje nové obsazení lidí,“ říká v kostce.

V hloubi českého hokeje se čeká na první zásadní závěry po Hadamczikově nástupu do prestižního úřadu. Ještě nějaký čas to potrvá – 70letý manažer nemíní střílet od pasu. Přesto poví: „Když to řeknu slušně, firma nebyla dobře řízená.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2


Články odjinud


Články odjinud