23. července 2018 • 17:25

Takhle bolí Tour! Cyklista ukázal loket, operovali ho sešívačkou

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní Tour de France je pro cyklisty obzvlášť krutá. Velká řada jezdců už musela z prestižního závodu odstoupit kvůli zranění. Španělského veterána Luise Leóna Sáncheze potkal pád už v druhé etapě. A šlo o hororové zranění! Zlomený levý loket i čtyři zlomená žebra si vyžádali operaci. Téměř 14 dní po incidentu Sánchez ukázal následky světu. A není to hezký pohled…



Druhá etapa Tour nabídla hodně pádů. Do jednoho z nich se namíchl i 34letý Španěl Luis León Sánchez z Astany. Zhruba 25 kilometrů před cílem se nachomýtl do kolize několika závodníků, kterou však odnesl nejhůře.

Etapu nedokončil, se zlomeným loktem a čtyřmi zlomenými žebry zamířil rovnou do nemocnice v La Roche-sur-Yon. Operace následně podstoupil ve španělské Murcii. Že šlo o rozsáhlá zranění, dokazují fotografie zdevastovaného lokte, které byly pořízeny po zákrocích doktorů.

Na řadu přišla při zranění Luise León Sáncheze i sešívačka
Na řadu přišla při zranění Luise León Sáncheze i sešívačka

Ruku španělského cyklisty drží pohromadě minimálně osm kovových spon. Sánchez nicméně zůstává pozitivní, fanoušky i přes zranění pravidelně informuje na Twitteru, kam vložil fotku z nemocničního lůžka s lékaři i rentgenové snímky.

„Udělali jsme první kroky, nyní je čas na užívání si s rodinou a zotavení se. Děkuji doktorovi a týmu Astana,“ uvedl Sánchez, který v minulosti ovládl na Tour de France čtyři etapy a je čtyřnásobným španělským mistrem v časovce. Doufejme, že se co nejdříve znovu objeví na silnici.

VIDEO: Sánchezova kolize ve 2. etapě

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud