4. února 2015 • 08:22

SRAB Armstrong: Boural a nehodu nechal na své přítelkyni

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Padlý cyklistický hrdina Lance Armstrong se zase ukázal. Muž, který se sice v přímém televizním přenosu omluvil za doping, ale nedávno prohlásil, že by si zřejmě cestu podvodníka vybral znovu, koncem minulého roku naboural dvě auta a vinu hodil na svou přítelkyni Annu Hansenovou.



Zmatky provázejí vyšetřování nehody z 28. prosince. Armstrong se tehdy v coloradském Aspenu vracel z párty ve zdejším muzeu, když jeho auto na kluzké silnici vrazilo do dvou zaparkovaných aut.

Podle původních zpráv auto řídila Armstrongova přítelkyně Anna Hansenová. Ta nehodu oznámila v půjčovně aut, omluvila se a slíbila náhradu nákladů.

„Řekla: Jsem Anna, my jsme Armstrongovi. Můj manžel Lance asi vjel příliš rychle do zatáčky,“ svědčil muž z půjčovny podle Aspen Daily News.

Policejní vyšetřovatelé ale nakonec zjistili, že auto řídil Armstrong, pár se ale rozhodl, že vinu na sebe vezme Hansenová.

„Jméno naší rodiny je v posledních letech v novinách po celém světě. Mám doma teenagery, chtěla jsem chránit rodinu,“ řekla Hansenová policii. „Myslela jsem si, že když Anna Hansenová vrazí do nějakých aut, neobjeví se to v novinách. Ale když do nich vrazí Lance Armstrong, bude z toho celonárodní story.“

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud