17. října 2016 • 04:58

Svět obdivuje šampiona Sagana: Dominantní síla cyklistiky, pravý král!

Autor: pav, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Legenda, král cyklistiky, skutečný šampion. Lavina obdivu po obhajobě titulu mistra světa v závodě s hromadným startem v podání Petera Sagana zaplavila světová média i sociální sítě. "Slovenský sport má za sebou další historický den," píše server sport.sk. Jízda slovenské hvězdy za druhým titulem mistra světa v řadě vyvolala nadšené reakce po celém světě.



"Slovenský cyklista Peter Sagan odstavil i Marka Cavendishe v šíleném závěrečném spurtu a obhájil titul na cyklistickém mistrovství světa."
www.dpa.com

"Sagan byl prostě vynikající a s velkou chutí si dojel pro titul mistra světa. I v dalším roce bude jezdit v duhovém dresu. Sagan je dominantní síla světové cyklistiky a naprosto zasloužený šampión.
www.cyclingweekly.co.uk

"Peter Sagan obhájil titul mistra světa v Dauhá. V závěrečném spurtu zdolal i takové velikány jako je Cavendish a Boonen."
Cycling-news.com

Slovenský cyklistika Peter Sagan ukázal svoji dominanciFoto Reuters


"Slovenský cyklista Peter Sagan zdolal v závěrečném spurtu i šampiona z roku 2011 Marka Cavendishe, když o svém triumfu rozhodl v mírném kopečku těsně před cílem. Cavendish se Sagana snažil zachytit, ale neměl šanci."
www.bbc.com

"V obrovském vedru v katarském Dauhá ukázal nejvíce sil Slovák Peter Sagan. Frustrovanému Cavendishovi zůstala jen stříbrná medaile."
www.theguardian.com

"A znovu Peter Sagan! Je to prostě šampion. Po vítězství si hned vychutnal pivo, je hvězdou a zaslouží si to."
www. uci.ch

Peter Sagan slaví titul mistra světaFoto EPA

"Staronový mistr světa si vysloužil pochvaly hlavně za skvělý finiš, ve kterém nechal za sebou i favorita Marka Cavendishe. Soupeřům nedal šanci."
www.novycas.sk

"Dobrý výkon podal i Saganův krajan Michael Kolář, který obsadil 19. místo, šampiónův bratr Juraj skončil 39. Slováci jezdili velmi umně."
www. Denníkn.sk

Pozadu nezůstal ani jediný z Čechů, kteří dokončili závod, Zdeněk Štybar. "Tak teď už vím, jaké máte pocity v pekle. Ale na něj je ještě brzy... Gratulace Petrovi, už teď je legendou."

 Jak na Saganovu obhajobu titulu reagovali fanoušci na Twitteru?
"Je mu šestadvacet let a už patří mezi největší osobnosti cyklistiky. Je legendou se vzácným charakterem, fanouškům nabízí skvělou podívanou. Je super sledovat Sagana při závodě." V podobném duchu se nesla záplava komentářů napříč sociálními sítěmi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud