19. července 2019 • 09:49

Petr Čech: Děkujeme účastníkům KPŽ. Cyklistický seriál je v polovině

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší cyklistický seriál pro širokou veřejnost Kolo pro život má za sebou přesně polovinu jubilejního 20. ročníku. A je to ročník, na který mohou být organizátoři hrdí. Množství novinek, které bylo před sezonou představeno, se u účastníků i fanoušků seriálu potkává s úspěchem. A spokojenost závodníků se zase přelévá do jejich účasti na jednotlivých akcích.



V letošní sezoně seriálu Kolo pro život se prozatímních sedmi závodů zúčastnilo přes 10 tisíc závodníků a celkem přes 25 tisíc fanoušků. Jejich řady se rozšířily také o množství nejmladších sportovních nadšenců, protože rok 2019 je také ve znamení pátečních speciálních cyklistických programů pro děti ze základních škol. Na oblibě stoupají také neformální předzávodní vyjížďky, které vedou známé osobnosti z řad cyklistické obce.

„Jsme spokojeni především s tím, že veškeré novinky probíhajícího ročníku se nám daří přirozeně zkombinovat s tradičními závodními sobotami. Na své si tak přijdou jak pravověrní závodníci, tak také rodiny s dětmi a obecně cyklističtí nadšenci, pro které je důležitá především radost z pohybu a možnost setkání se stejně naladěným kolektivem,“ říká k probíhajícímu ročníku ředitel komunikace závodů Tomáš Pravenec.

O vzrůstajícím zájmu rodin svědčí také to, že nejpopulárnější trasou mezi širokou veřejností jsou nezávodní Family jízdy a dětské závody ČT :D Junior Trophy, kterých se v součtu dosavadních dílů seriálu účastnilo již více než 4000 dětí a rodičů. „Máme radost, že Kolo pro život nabízí alternativu opravdu pro všechny. Společně s našimi partnery navíc děláme všechno pro to, aby samotné zázemí našeho seriálu nabízelo veškerý komfort, pohodu a také další alternativy zábavy všech generací,“ pokračuje Pravenec.

Tým organizátorů čeká již nyní v sobotu 20. července výjimečná výzva v podobě tradičního ČT Trans Brdy 2019. V novém zázemí na louce u Řevnic bude Kolo pro život rozdávat dárky ke svým jubilejním narozeninám, na všechny trasy se bude moct přihlásit také na místě. Speciální trička, upomínkové medaile, zmrzlina pro děti zdarma nebo přímý přenos jedinečné 14. etapy Tour de France na Tourmalet přímo v areálu – to je pouze několik z mnoha lákadel, které organizátoři vedle skvělé připravených tratí a úžasné atmosféry mohou nabídnout.

Veškeré informace jsou k dispozici na stránkách www.kolopro.cz, všechny účastníky zve také věhlasný brankář, nadšený cyklista a jeden z mužů za seriálem stojící – legendární fotbalista Petr Čech.

Petr Čech: Děkujeme účastníkům Kola pro život
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud