17.7.2019 • 04:30

Celebrity propadly běhu. Kdo se chystá na Ironmana? Kdo sbírá odpadky?

Vstoupit do diskuse
0
  • Podívejte se na hvězdy showbyznysu, které si bez pravidelného tréninku už nedokáží představit život.

    Běh v dnešní době stále získává na popularitě. Běhají maminky s kočárky, senioři i ti, kteří atletiku v hodinách tělovýchovy nesnášeli. Této populární aktivitě propadly také některé české celebrity. Podívejte se na hvězdy showbyznysu, které si bez pravidelného tréninku už nedokáží představit život.

  • Dalibor Gondík

    Daliboru Gondíkovi je devětačtyřicet let. Se sportem však začal až po čtyřicítce. Mohly za to změny, které se v té době udály v jeho životě. Podle svých slov mu běh pomáhá zklidnit hlavu a utřídit si v ní myšlenky. Pokud nemá příliš mnoho práce, pravidelný trénink nikdy nevynechá, a to dokonce ani když mrzne nebo prší. Není tak divu, že pražský půlmaraton zvládl absolvovat ve skvělém čase hodina dvacet sedm minut.

    Dalibor Gondík na svém pravidelném výběhu.Foto Instagram Dalibora Gondíka

  • Taťána Gregor Brzobohatá

    Taťána Gregor Brzobohatá si musí svou postavu coby modelka hlídat. Za dokonalé křivky vděčí nejen tréninkům v posilovně ale také běhu. Jako milovnice sportu a ambasadorka cílů udržitelného rozvoje se rozhodla zapojit také do výzvy v rámci Celosvětového úklidového dne a propojit svůj běžecký trénink se sbíráním odpadků. Podle Taťány jde o skvělý způsob, jak udělat nejen něco pro své tělo, ale i planetu.

    Taťána Gregor Brzobohatá se rozhodla propojit běh se sbíráním odpadků.Foto Instagram Taťány Gregor Brzobohaté

  • Patrik Eliáš

    Patrik Eliáš ukončil svou aktivní hokejovou kariéru před dvěma lety. Rozhodl se však předávat své bohaté zkušenosti nadějným hráčům a coby trenér vede národní tým U20. Svým svěřencům jde Patrik rozhodně příkladem. Stále se udržuje v kondici, a to pravidelným během. Letos v květnu dokonce zvládl i svůj první půlmaraton v čase hodina čtyřicet šest minut.

    Patrik Eliáš jde svým svěřencům příkladem.Foto Instagram Patrika Eliáše

  • Václav Neužil

    V roce 2020 by měl do kin přijít očekávaný snímek natočený podle životního příběhu čtyřnásobného olympijského vítěze Emila Zátopka. Hlavní roli československého atleta ztvární herec Václav Neužil, který se na natáčení důkladně připravoval. "Běhám na Strahově s trenérem Honzou Pernicou. V šesti dnech mám pět tréninků, takže je toho docela dost. Řádově běžím dvacet až třicet dvoustovek za den, samozřejmě s pauzami. Dál jsme nastoupili na intervalové tréninky, které mimochodem vymyslel Emil Zátopek. Kruhové tréninky a veškerou běžeckou abecedu najednou znám velmi dobře, protože to žiju," vypráví o přípravě na svou novou roli Neužil, který díky ní získal nového koníčka. 

    Emila Zátopka ztvární herec Václav NeužilFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Petr Vágner

    Moderátor televize Prima Petr Vágner se může pyšnit vypracovanou postavou, a není divu. Poctivě na ní totiž maká. Chodí do posilovny, jezdí na kole, boxuje a také běhá. Letos se dokonce rozhodl prověřit své tělo na legendárním triatlonovém závodu Ironman. Petr tak pravidelně trénuje, aby zvládl uplavat 3 800 metrů, zdolal 180 kilometrů na kole a na závěr mu zbyly síly ještě na 42 kilometrů běhu.

    Petr Vágner má rád extrémy. Letos se rozhodl, že zvládne legendární triatlonový závod Ironman.Foto Instagram Petra Vágnera

  • Šárka Strachová

    Už jsou tomu sice dva roky, co Šárka Strachová ukončila svou lyžařskou kariéru, avšak na sport rozhodně nezanevřela. Svou fyzičku se snaží stále udržovat, a to pravidelným běháním. Před nedávnem se rozhodla podělit o své zkušenosti v běžeckém seriálu, ve kterém vám kromě užitečných rad prozradila také běžecký plán na zdolání pěti kilometrů. Pokud jste seriál nestihli, nevadí. První díl najdete ZDE.

    Šárka Strachová po ukončení lyžařské kariéry na sport rozhodně nezanevřela.Foto Pavel Mazáč

  • Jan Pirk

    Kardiochirurg Jan Pirk pochází se sokolské rodiny. Ke sportu měl tak už od dětství velmi blízko. V mládí hrával pozemní hokej, což mu bylo dobrou průpravou na přespolní běhy, s kterými později začal. Dnes je Janu Pirkovi už jednasedmdesát, avšak na svůj milovaný běh stále nedá dopustit. Běžecké boty si nezapomíná brát na žádný kongres a s výjimkou Antarktidy běhal na všech kontinentech světa.

    Jan Pirk v mládí hrával pozemní hokej. Dnes je jeho oblíbeným sportem běh.Foto Dan Materna / MAFRA / Profimedia

  • Vojtěch Bernatský

    Vojtěch Bernatský už odmala tíhnul ke sportu. K tenisu, který hrával už jako dítě, se v dospělosti přidala také láska k běhu. Televizní moderátor má za sebou už několik půlmaratonů a jeden z nich dokonce absolvoval i v bydlišti své maminky - ve švédském Göteborgu.

    Sportovní moderátor Vojtěch Bernatský se pravidelně účastní půlmaratonů.Foto Instagram Vojtěcha Bernátského


    Zdroj: https://prazsky.denik.cz/kultura_region/kvuli-ironmanovi-jsem-prekopal-cely-zivot-20200502.html


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}