22.1.2020 • 11:42

Slovinská hokejistka zaujala svým vypracovaným pozadím. Co vzkazuje hejtrům?

Vstoupit do diskuse
0

Hráčce pozemního hokeje Andreje Rituperové (32) přezdívají její fanoušci Bum Queen. Tuto přezdívku si vysloužila kvůli fotkám svého vypracovaného pozadí, které sdílí na Instagramu. Jak svou chloubu posiluje a co vzkazuje těm, kteří ji za provokativní fotky kritizují? 



Slovinská hráčka se na Instagramu rozhodně nedrží zpátky. Ať už Andreja sdílí fotky ze svého tréninku, dovolené nebo běžného života, vždy je na nich pořádně sexy.

Nejčastěji fotí svou zadní část těla, na kterou je třiatřicetiletá hokejista náležitě hrdá. A není divu. Poctivě na ní totiž maká. Na sociální síti pravidelně ukazuje své tréninky z posilovny.

Ráda cvičí s činkou, kterou si pokládá na ramena a následně ji zvedá vkleče. „Je to velmi náročný cvik, ale opravdu efektivní,“ doporučuje na Instagramu.

Slovinská pozemní hokejistka Andreja Rituper zaujala svými odvážnými fotkami na Instagramu
Slovinská pozemní hokejistka Andreja Rituper zaujala svými odvážnými fotkami na Instagramu

Za provokativní snímky a videa hráčka v minulosti schytala od svých followers i kritiku. Na hejtry zareagovala fotkou svého pozadí s komentářem: „Jasně, že ukazuji zadek. Taky byste nenechávali Ferrari zaparkované v garáži.“

Fotka vzbudila velký ohlas. Jeden z fanoušků na snímek odpověděl slovy: „To není Ferrari, to je Lamborghini." Jiný napsal: „Říkám to pořád, Andreja má nejlepší zadek na světě.“

Rituperová hraje hokej přibližně 17 let a v roce 2014 podepsala smlouvu s chorvatským týmem Zrinjevac. Stala se tak první slovinskou ženou, která hraje profesionálně pozemní hokej mimo svou vlast.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}