Ondřej Němec
18. února 2020 • 13:58

Vémola rozjíždí Karlos show na iSport.cz! Pecka, řekli hvězdní hosté

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

To tu ještě nebylo! Bez přehánění. Karlos Vémola v neděli natáčel první dva díly pořadu Karlos show, a to ve velkém stylu. Poprvé byl v roli moderátora, přesto předvedl výkon profesionála a dokázal bavit diváky v zaplněném klubu Goldfingers bezmála dvě hodiny. „Pecka, za mě skvělý!“ pochvaloval natáčení zpěvák Václav „Noid“ Bárta, jeden z prvních hostů. Druhým účinkujícím byl rapper Marpo, který si s Terminátorem střihl i předzápasový nástup. První díl odvysílá iSport.cz ve čtvrtek v 18.00.



Karlos  Vémola , jak ho ještě neznáte, znělo jedno z hesel, kterým bylo promováno nedělní natáčení talk show nejslavnějšího českého MMA bijce. Po prvních dvou dílech lze říci: Terminátor, jak ho chcete poznat! Bojovník z Olomouce se totiž role moderátora zhostil skvěle.

V prvním díle měl jako hosty dva muzikanty, kteří se mu „pletou do řemesla“, Otakara Petřinu alias Marpa a Václava „Noida“ Bártu. Prvně jmenovaný už má za sebou několik zápasů v ringu, druhý chce mezi provazy zanedlouho vstoupit. V dalším díle byl hlavním tématem hokej, s hosty bývalým obráncem Janem Platilem, zápasníkem Michalem Martínkem a ex-trenérem a mentálním koučem Marianem Jelínkem.

Ač šlo vedení talk show hladce, Vémola se bránil tomu, aby byl považován za moderátora. „Nechci, aby si lidi mysleli, že Terminátor nemá co dělat a chce si hrát na Krause . Vůbec! Chci vytáhnout velké sportovní příběhy. To je celý důvod, proč to dělám,“ vysvětloval čtyřiatřicetiletý gladiátor.

„Bylo to hodně v pohodě, čekal jsem, že to bude vůči mně ostřejší. Ale bylo to fajn a příjemné povídání,“ komentoval po natáčení Marpo, který před nedávnem oprášil výzvu na souboj s Vémolou v médiích. Při natáčení si ale oba bojovníci notovali, i když nakonec došlo i na předzápasový stare down, tedy ostrý pohled tváří v tvář.

Karlos Vémola ve své show
Karlos Vémola ve své show

„Musím říct, že jsem mile překvapen. Nevěděl jsem, do čeho půjdeme, tak jsem čekal, že budu muset pomoci, nějakou historkou nebo tak,“ přiznal známý zpěvák a herec Bárta . „Ale Karlos byl naprosto pohotový. Má určitě moderátorský talent.“

Vémola se snažil – a velmi úspěšně – bavit diváky originálními otázkami. A své hosty občas i zaskočil. „Líbil se mi dotaz na rajčata. To mě samozřejmě potěšilo, protože miluju pěstování zeleniny. A to, že se mě Terminátor na toto téma zeptal, považuju za svůj vrcholný zahradnický úspěch,“ smál se Noid. Hlavní muž českého MMA všechny přítomné nadchl pohotovým vedením rozhovoru a premiéru v roli moderátora zvládl skutečně s přehledem.

„Vždycky jsem říkal, že Karlos umí mluvit. Na rozdíl od jiných zápasníků, kteří vlastně nevědí, jak mají vést hovor. Když se jich novinář ptá, koktají, motají se v tom. Ale on umí prostě profesionálně mluvit. Má to v sobě,“ uznal Marpo.

Z výkonu hlavní hvězdy nového pořadu byl nadšený i Adam Nenadál, zástupce šéfredaktora deníku Sport, který pořad produkuje. „Hosté byli perfektní, to, co z nich dostal Karlos, nebyla běžná porce informací. V tomto je tato show opravdu výjimečná,“ zhodnotil novinář.

Tvrďák a vtipálek prošel novou zkouškou prakticky bez stresu. „Říkal jsem si předtím, že asi budu nervózní, protože tu bude hodně lidí. Ale když přicházeli, s každým jsem se bavil. A najednou mi režisér říká: Začínáme. No tak jsem šel. Naštěstí jsem tedy neměl čas být nervózní,“ dodal s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud