30.3.2020 • 12:23

Zasportujte si doma s profesionály! Povedou vás vítězka StarDance či mistryně světa

Vstoupit do diskuse
0

Chcete si doma zasportovat s profesionálními trenéry a známými osobnostmi? Stačí se zapojit do projektu sport v karanténě. „Chceme, aby lidé, kteří teď musí zůstávat doma, se mohli hýbat pod vedením profesionálů,“ říká Dan Thiel, jeden ze zakladatelů této iniciativy a koordinátor sportovně-vědeckých projektů v armádním sportovním centru Dukla Praha.



Sportování pomocí internetu a sociálních sítí už není v době celonárodní karantény novinkou, ale v tomhle případě si můžete vybrat různá sportovní odvětví a pustit se do tréninku s opravdovými specialisty.

Stačí se zdarma zaregistrovat na webu sportvkarantene.cz a můžete si dopřát taneční průpravu s  Veronikou Lálovou , vítězkou populární televizí soutěže StarDance, fitness aerobik s několikanásobnou mistryní světa Magdalénou Husákovou, kondiční ragbyovou průpravu s koučem Markem Pluhařem a dalšími odborníky. Pro děti je nachystán trénink s Terezou Michálkovou, kondiční trenérkou zaměřující se na fyzioterapeutickou metodu DNS.

„Náš projekt je určený opravdu všem věkovým skupinám a lidem všech výkonnostních úrovních. Každý si vybere, co chce, a může si doma zatrénovat. Je k tomu třeba jen chuť,“ zdůrazňuje Daniel Thiel.

Jak se do toho pustit?

Stačí vyplnit registrační formulář a poté se přihlásit do tréninkového deníku. Tam už na vás čekají náplně konkrétních tréninků, které jsou nejen napsané, ale i s videoukázkami, abyste netápali a viděli, jak se mají jednotlivé cviky přesně provádět.  Sami si pak můžete do tréninkového deníku zapsat, kolik jste toho za den zvládli.  Nestojí to ani korunu.

„Dobře se bavte a makejte,“ uzavírá Thiel.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}