3.4.2020 • 11:30

Šafářová po porodu jako proutek. Jak v karanténě maká s Plekancem?

Vstoupit do diskuse
0

Současný stav okolo epidemie koronaviru většině sportovců neumožňuje trénovat v podmínkách, na které jsou zvyklí. Aby však nepřišli o vydřenou fyzičku, nezbývá než si poradit jinak. Podívejte se, jak aktuálně vypadá trénink sportovního páru Lucie Šafářové a Tomáše Plekance.



Bývalá tenistka Lucie Šafářová zveřejnila na svém Instagramu videa z prvního společného tréninku se svým partnerem, hokejistou Tomášem Plekancem .

„Jsme oba celý den doma. V rámci zdravého partnerského vztahu jsme se proto rozhodli, začít cvičit společně,“ napsala na svém účtu Šafářová, která se loni v prosinci stala poprvé maminkou.

Sportovní pár ukázal i další cviky na posílení hýždí, středu těla a paží. Všechny je najdete v naší galerii.

Tomáš Plekanec předvedl přítahy na hokejce
Tomáš Plekanec předvedl přítahy na hokejce

Olympijská medailistka z roku 2016 po porodu rozhodně nezahálí. Ačkoliv od narození dcery Leontýnky neuplynuly ještě ani čtyři měsíce, Šafářová je už teď jako proutek.

Není proto divu, že k pohybu se v době karantény snaží vést i svého partnera, kterému kvůli pandemii skončila sezona dříve.

Plekanec při společném posilování upotřebil dokonce i svou hokejku. Tu zavěsil mezi židle a začal s přítahy. „Kdo by řekl, k čemu všemu se dá hokejka použít,“ komentovala s úsměvem Plekancův vynález Šafářová, která jej později zachytila i při tom, jak namísto chůze po domě poctivě dělá výpady.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}