31. srpna 2020 • 12:50

iSport Premium: slevy pro předplatitele při nákupu na trenyrkarna.cz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

S velkým potěšením pozorujeme, jak se základna odběratelů iSport Premium v poslední době rozrůstá. Jako poděkování za důvěru, kterou v nás vkládáte při čtení exkluzivních článků jsme pro předplatitele spoustili program speciálních Premium odměn. 



Jako každý měsíc také nabízíme unikátní odměnu v podobě slevy na produkt nebo službu jednoho z našich partnerů. Využít ji můžete vždy po celý měsíc.

Odměnu najde ve svém profilu každý uživatel iSport Premium a Premium Plus. Uživatelé, kteří si předplatné pořídili v mobilní aplikaci (Google Play>>> nebo Appstore>>>) se pro využití odměny musí přihlásit a odměnu si vybrat v profilu na webu.

Pro září jsme si pro vás přichystali následující výhody:

Sleva 100 Kč pro nákup na trenyrkarna.cz!

Jak uplatnit voucher?

1. V e-shopu www.trenyrkarna.cz si vyberete zboží a vložíte jí do nákupního košíku.

2. Do pole „Slevové kupony“ vložíte kód voucheru a kliknete na „Přidat“. Poté se Vám automaticky odečte hodnota voucheru. Každý voucher lze využít pouze jednou, sleva platí na celý nákup. Vyplňte požadované údaje, vyberete Způsob dopravy (osobní odběr, GLS, Česká pošta, Zásilkovna) a Způsob platby (kartou, převodem, dobírkou, v hotovosti). Projdete ke shrnutí a Potvrzení objednávky.

Po dokončení objednávky v e-shopu, Můžete sledovat její stav na  www.trenyrkarna.cz/sledovani-objednavky

Vouchery nelze mezi sebou sčítat ani kombinovat v rámci jedné objednávky. Vouchery takové nelze kombinovat s jinými Slevová kódy, ale dají se uplatnit na doposud zlevněné zboží.

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud