Autor: Superlife
29.3.2019 • 13:07

Nývltová i Homoláč, setkejte se na festivalu v Praze. Užijte si nové tratě, vyhrajte lístky!

Vstoupit do diskuse
0

Adidas Recode Running Festival ovládne 25 světových metropolí včetně Prahy. Čeho se můžete dočkat v ulicích našeho hlavního města ve dnech 4. až 6. dubna? Běh se promění v kulturu i životní styl.



Novou podobu běhu můžete určovat také vy, když se stanete součástí adidas Recode Running Festivalu a připojíte se k běžcům, mezi kterými nebude chybět například olympionička Eva Vrabcová Nývltová či nejlepší český vytrvalec Jiří Homoláč. Budete běhat, objevovat nová místa, fotit, inspirovat, fandit, závodit a čerpat motivaci při projekci unikátních běžeckých filmů.

Recode Prague

Víte, kde je v Praze robot R2D2 nebo Stínadla z Rychlých šípů? Poznejte české město z běžeckých bot, užijte si jeho fantastické kulisy a podělte se s ostatními o místa, která jste sami objevili. Inspirujte pak ostatní běžce sdílením své fotky na Instagramu s hashtagy #adidasrunnersprague a #ultraboost. Autoři dvou fotek vyhrají běžecké boty adidas Ultraboost 19 nebo účast na speciálním eventu s filmovou projekcí. Všechny tipy na originální místa pak najdete v mapě na webu recoderunning.cz.

Shake Out Run

Opusťte své zažité trasy. Otřeste svými zvyky. Přijďte si 4. dubna v 18:30 hodin užít speciální výběh s adidas Runners Prague. Otestujete nové Ultraboost 19 a poznáte Prahu úplně jinak. Ale pozor! Na výběh je potřebná registrace přes aplikaci Runtastic (v záložce Groups & Communities se přidejte do komunity adidas Runners Prague a zaregistrujte se na událost). Dlouho neváhejte, počet míst je omezený! Více informací najdete na Facebooku

adidas Recode Running FestivalFoto adidas

Film Screening

Běžecká inspirace z celého světa bude v pátek 5. dubna koncentrována do jednoho sálu Kina Atlas. Těšit se můžete na premiéru běžeckých dokumentů, na speciální běžecké hosty a na spoustu motivace, kterou využijete o den později při pražském půlmaratonu. Vzhledem k omezené kapacitě sálu nelze vstupenky zakoupit, ale můžete je vyhrát v rámci soutěže Recode Prague. 

Race Day

V sobotu 6. dubna ovládne pražské ulice Sportisimo 1/2Maraton Praha. V závodním expu na Výstavišti Praha si můžete prohlédnout nejnovější sportovní kolekci adidas. Pro členy adidas Runners bude nachystán u startu závodu stánek s chill out zónou, občerstvením a službami fyzioterapeuta. Kdo neběží, může podpořit závodníky fanděním z adidas Runners Cheering Zone!

Jste připraveni povýšit běh na novou úroveň? Pro více informací sledujte internetové stránky www.recoderunning.cz a událost na Facebooku

.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}