Ondřej Němec
25. června 2018 • 12:20

Zpěvák Habera gratuloval Saganovi: Takový zázrak bych přál i Čechům!

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělé představení předvedl Peter Sagan v silničním závodě s hromadným startem na mistrovství České a Slovenské republiky v Plzni. Svým únikem pětaosmdesát kilometrů před finišem nadchl publikum a potrápil soupeře. Popřát slovenskému šampionovi dorazil i legendární zpěvák Pavol Habera.



Haberu, který přišel pozdravit šampiona i s partnerkou Danielou Peštovou, výhra Petra Sagana doslova nadchla. „Je zázrak, že se v malém Slovensku někdo takový narodil. Je to opravdu unikátní sportovec. Přál bych i vám někoho takového,“ řekl známý muzikant.

Saganovi gratuloval k titulu i zpěvák Habera, do Plzně dorazil i s manželkou
Video se připravuje ...

„To, že Sagan vyhrál tak jednoznačně, mě trochu překvapilo. Vzal to opravdu od podlahy. Dělá si, co chce, já to nechápu,“ smál se Habera. Radost měl i z toho, že šampionát pořádají obě země společně.

„Sledoval jsem to už minulý rok, kdy se jelo v Žiaru nad Hronom, a připadá mi perfektní, že jsou česko-slovenská mistrovství, je zvlášť český a slovenský vítěz. Dohromady byla ta síla vždy větší než o samotě, tak proč to nedělat společně?“ navrhl.

Peter Sagan se věnuje svým fanouškům před startem závodu
Peter Sagan se věnuje svým fanouškům před startem závodu

„Myslím, že je to dobrá škola a cesta i pro některé jiné disciplíny. Řekl bych, že by to dostalo nový náboj. Přece jen se naše národy mezi sebou ve sportu stále hecují, tak si myslím, že by to bylo ku prospěchu. Jsme tak malé krajiny, že to propojení musí logicky jen pomoci. Když se může dělat Česko Slovenská SuperStar, tak proč ne tohle?“ připomněl Habera i známou pěveckou soutěž.

Suverénní vítěz! Sagan o úniku, nájezdu fanoušků i tréninku na Tour de France
Video se připravuje ...

Sagan ovládl MČR v cyklistice. Fanoušci šíleli, král si s nimi ťukal pěstmi
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud