19.2.2019 • 04:45

Lyžařská naděje Havlíčková sdílela svůj den: trénink, škola i vaření

Vstoupit do diskuse
0

Sympatická blondýnka Bára Havlíčková to nemá rozhodně jednoduché. Reprezentantka v běhu na lyžích musí totiž zvládnout nejen náročné tréninky, ale i školní povinnosti. Jak vypadá její běžný den nám ukázala na instagramovém účtu iSport.cz.



Právem se o ní říká, že by mohla být nástupkyní Kateřiny Neumannové . Ve svých teprve osmnácti letech je Bára Havlíčková dvojnásobnou mistryní republiky v klasickém lyžování a v minulém roce dokonce startovala na olympiádě v Pchjongčchangu. Na instagramovém účtu iSportcz však ukázala, že se její život netočí jen kolem lyžování.

Ráno Bára vstává okolo šesté, aby se stihla ještě před snídaní připravit do školy. Letos totiž maturuje na sportovním gymnáziu ve Vimperku. Škola jí však vychází vstříc a tak mohla už okolo deváte stát na svahu, kde ji čekal předzávodní trénink. Na plánu bylo testování lyží, projetí tratě a také sprinty.

Bára prozradila, že jejím největším koníčkem je vaření a pečení. Není tak divu, že se po náročném tréninku vrhla hned do kuchyně a pochlubila se fanouškům vlastnoručně připraveným tiramisu. Následující den však patřil už jen lyžování. 

GALERIE | Podívejte se, jak Havlíčková představila svůj den na Instagramu iSport.cz

Báru najdete na Instagramu jako baru_hav.
Báru najdete na Instagramu jako baru_hav.


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}