Autor: iSport.cz
12.3.2019 • 04:30

Schody na Dukle, knedlíky i masáž hýždí. To je den atletky Seidlové

Vstoupit do diskuse
0

Tohle bylo super! Atletka Zdeňka Seidlová byla v pondělí hvězdou "stories" na oficiálním Instagramu Superlife. Projděte si její den, jak probíhal trénink, i co všechno na sebe práskla v odpovědích na dotazy!



Běžkyně specializující se na trať 400 metrů pochází z Vysokého Mýta a do Prahy se odstěhovala kvůli sportu v 19 letech. "Mám ráda dobré kafe, takže si šálek dopřeji nejen ráno, ale také před tréninkem," napsala Seidlová a vyrazila coby atletka pražské Dukly na trénink.

„Těmto schodům říkám první fáze. A navíc dnes prší, takže musím vyšlápnout ještě jedny," popsala Seidlová náročnou cestu do atletického tunelu stadionu na Julisce a přidala snímky nejen z rozcvičovací abecedy, ale také z regenerace, kde přiznala problémy s degenerací menisku.

Následoval oběd, vzorové kuřecí s těstovinami? Zapomeňte! Seidlová upřednostnila kachničku s knedlíky a zelím. "Jídlo miluju, proto chodím ráda do duklácké jídelny," smála se sympatická blondýnka.

Mezi nejoblíbenější místa krásné atletky patří masážní stůl
Mezi nejoblíbenější místa krásné atletky patří masážní stůl

Co na to přisní trenéři? „Všeho s mírou. My přece nejíme knedlíky každý den, tak proč si něco dobrého jednou za čas nedopřát,“ vysvětlila mladá atletka. „Jakmile však přibíráme, tak mají trenéři námitky,“ dodala.

V jednadvaceti letech má Seidlová to nejlepší teprve před sebou, její aktuální osobní rekord má hodnotu 53,08.

Občas toho má na tréninku opravdu plné zuby a to se i z úst drobné blondýnky linou ne zrovna lichotivé výrazy. „Nebudu tu nikomu nic nalhávat, když už nemůžu, tak si v duchu nadávám (občas i nahlas). A říkám si, zda mi to za to stojí,“ smála se česká naděje.

A jak skončil její den? Menší večeři následovaly školní povinnosti a krátká četba. A jede se znovu od začátku.

Mezi nejoblíbenější místa krásné atletky patří masážní stůl
Mezi nejoblíbenější místa krásné atletky patří masážní stůl


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}