Autor: tej
18.3.2019 • 12:43

Den v podání MMA bojovníka Dvořáka. Trénuje v Thajsku a svačí žáby

Vstoupit do diskuse
0

Je považován za jednoho z největších talentů českého MMA. Bojovník David Dvořák byl jedním z mála českých bojovníků, o které byl zájem i na pražském galavečeru UFC na konci února. Nabídku tehdy kvůli váze odmítl a o pár týdnů později se rozhodl opustit i organizaci XFN. Kam ho nyní cesta zavede, zatím není jasné, přesto ale nezahálí a v Thajsku tvrdě dře. Co všechno ze svého typického dne prozradil všem, kteří sledují Instagram iSport.cz?



Slunečné Thajsko a tvrdé tréninky. Šestadvacetiletý Dvořák, který v poslední době zažil velký kariérní zvrat, se připravuje poctivě. Za necelý měsíc by se měl představit na galavečeru Night of Warriors, který se bude konat v Liberci. A v přípravě rozhodně nezahálí.

Nejdřív pořádná rozcvička, pak těžká závaží. Nechybí ani nácvik kombinací na boxovací pytel ani důležitý trénink zápasu, bez kterého se zápasníci v MMA téměř neobejdou. Kromě svého tréninkového programu ukázal i něco z thajských reálií. Jak vypadá tržiště a co všechno tam můžete pořídit? A obědvá tam i žáby, nebo dá přednost raději tradičnímu obědu?

Podívejte se do galerie, jak vypadal Dvořákův tréninkový den na Instagramu iSport.cz

Co si v Thajsku dává český MMA bojovník k obědu?
Co si v Thajsku dává český MMA bojovník k obědu?


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}