25.3.2019 • 18:40

Očima závodníka: Pozor! Nakažlivé video z tratě: zadýcháte se a přihlásíte na závod

Vstoupit do diskuse
0

Jak se asi běží v čele závodu? Jaké je předehnat běžce a pak se nechat předbíhat? Podívejte se na video očima muže, který doběhl na jedenácté pozici našeho březnového Superlife Columbia závodu přes tydýty a nadýchejte se nabité atmosféry.



Nervózní start a pak "ti tydýti", tři po sobě jdoucí krátké, zato strmé navážky, které tam musel do cesty postavit snad jedině nějaký tydýt. Ano, odtud pramení jméno více než šestikilometrového závodu. Zcela právem si tak při cestě vzhůru můžete zanadávat do tydýtů.

Závodník jménem Vít Nehasil si svůj běh natočil a nám se tak záznam zalíbil, že jsme si vyžádali souhlas, podělit se o zážitek s vámi. Zavzpomínejte si s námi na krásný čas, který jsme spolu 16. března v Praze Milíčovském lese prožili a pokud zatoužíte zažít atmosféru Superlife Columbia závodů zas, přihlaste se na další v Ostravě, Brně a v Praze. Při včasné registraci získáte zdarma funkční tričko Columbia. Více najdete na www.superlifezavody.cz.

Očima závodníka: Jak jsem běžel Superlife přes tydýty
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}