10.4.2019 • 10:00

Rozjeďte cyklistickou sezonu naplno: novinky, které vám nesmí uniknout

Vstoupit do diskuse
0
  • Outfit pro milovníky Tour de France – Mavic - Limitovaná edice Tour de France

    Cyklistická sezona je tu a s ní i spoutu nadupaných novinek. Vydejte se s námi na obhlídku letošních trháků a inspirujte se tím nejlepším mezi koly a cyklistickými doplňky.

  • ARGON 18 - DARK MATTER

    Tohle je čistokrevný gravel s karbonovým monocogue rámem a průchodností plášťů až 45 mm, kompatibilní s 2x11 i 1x11, přesto nízkou váhou a skvělou aerodynamikou. Kola disponují celokarbonovou vidlicí se skrytými úchyty na blatník. Výhodou kola je jeho lehkost a současně pevnost ideální pro zdolávání těžkých kopců a tréninky ve zvlněném terénu. 

    Cena: 70 000 Kč

    ARGON 18 - DARK MATTERFoto Archiv

  • Horské kolo Saracen ARIEL LT

    Ať už jezdíte po horách nebo lokálních trailech, Ariel si poradí s jakýmkoliv terénem! Použitím 24T / 40T /3K Toray UD Carbon technologie si kolo udržuje nízkou váhu (14,51 kg) a vysokou tuhost. Hlavová trubka umožňuje nastavení +/- 5mm pro dokonalý posed a pocit z jízdy. Odpružení je v režii Foxu v top tovární variantě s úpravou Kashima. Vnitřní vedení kabeláže včetně speciálního držáku baterie pro Shimano Di2 dává kolu moderní vzhled a praktičnost. Řazení 1x11 vás požene vpřed a brzdy Shimano M800 XT včas zastaví. Zapletená kola DT Swiss E1900 zabalená do pneumatik Maxxis DHR II vám poskytnou maximální kontrolu nad jízdou. 

    Cena: 159 990 Kč

    Horské kolo Saracen ARIEL LTFoto Archiv

  • Giant Revolt Advanced

    Kategorie „štěrkoletů“ neboli gravel biků získává stále více příznivců. Pokud i vy patříte mezi ně, právě pro vás bude nový model Revolt Advanced značky Giant. Jde o velmi pohodlné i zábavné kolo, které se nejlépe předvede při celodenním dobrodružství anebo rovnou na závodech gravel biků. Základem kola je superlehký, vysoce tuhý a zároveň velmi pohodlný karbonový rám Advanced Composite s moderní gravel geometrií. V nabídce jsou tři modely v cenovém rozpětí 54 999 Kč až 91 999 Kč.

    Cena: 91 999 Kč

    Giant Revolt AdvancedFoto giant-bicycles.com
    Giant Revolt AdvancedFoto giant-bicycles.com

  • Kladka CERAMICSPEED OSPW SHIMANO 10 11s (Ultegra DuraAce) COATED Red

    Tohle je oversize systém kladek Ceramicspeed ve variantě COATED, tedy jemným metalickým potahem, který prodlužuje životnost součástky a navíc i snižuje tření ložisek. OSPW systém byl vyvinut ve spolupráci s profesionálními cyklisty a triatlonisty. Poslední inovace od Ceramicspeedu vykazuje až o 60% menší tření než klasické systémy kladek a ušetří 2.4W! Oversize kladky jsou jediné kladky se 17 zuby na trhu. Společně s použitím nejkvalitnějších materiálů ložisek právě tato konstrukce výrazně snižuje tření a zajistí úsporu wattů. Kladky Ceramicspeed navíc díky použitému kovu vykazují až 5x delší životnost než ostatní klasické kladky.

    Cena: 15 000 Kč

    Kladka CERAMICSPEED OSPW SHIMANO 10 + 11s (Ultegra+DuraAce) COATED RedFoto Archiv

  • Brýle od Mistra Petera Sagana - 100% GLENDALE

    Vyvážená kombinace nadčasového designu, retro stylu, prémiových rámečků a skel nabitých nejnovějšími technologiemi od Ride 100%. To vše v sobě ukrývají brýle od GLENDALE. Součástí balení je taképouzdro, náhradní čiré sklo, náhradní nánosník a sáček/hadřík. Tyto brýle si oblíbil také trojnásobný mistr světa Peter Sagan.

    Cena: 4990 Kč

    Brýle od Mistra Petera Sagana - 100% GLENDALEFoto Archiv

  • Outfit pro milovníky Tour de France – Mavic - Limitovaná edice Tour de France

    Značka Mavic se svými kultovními produkty Cosmic, Ksyrium a Crossmax dobila svět veloprůmyslu. Nyní se rozhodla podobný úspěch dokázat i v oblasti cyklistického oblečení a doplňků. Historie francouzské značky se píše od roku 1889. Během více než stoleté historie si Mavic zapsal několik pokrokových patentů. Od roku 2008 se pak značka začala věnovat produkci treter, oblečení a přileb.

    Nyní tato značka přochází se setem kraťasů a dresu z limitované edice La France. Dres je z měkkého funkčního materiálu příjemného na omak a má perforované rukávy z elastické mesh tkaniny pro chladivý efekt. Jeho přiléhavý střih ProFit ze stabilizačními lemy a ergonomicky tvarovaným kapsovým dílem na zádech sedne každému.

    Kraťasy disponují 3D tvarovanou vložkou s paměťovou pěnou, která tlumí nárazy o 20% efektivněji než standartní vložky. Jejich výhodou jsou také elastické šle z měkkého materiálu. Na stehnech najdete protiskluzové lemy ErgoGrip.

    Cena: 6590 Kč

    Outfit pro milovníky Tour de France – Mavic - Limitovaná edice Tour de FranceFoto Archiv

  • Gravel bike od české značky BEANY PULSE 26

    Gravel bike BEANY PULSE je kolo pro děti, které rády objevují krásy krajiny po polních a lesních cestách a zároveň milují i rychlou jízdu po silnici, kde je pro ně už tradiční horské kolo prostě pomalé. Kolo má hydroformní duralový rám s dvakrát zeslabovanými trubkami. Velikost rámu je 406mm.

    Cena: 14 990 Kč

    Gravel bike od české značky BEANY PULSE 26Foto Archiv



Další články autora
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}