11.6.2019 • 09:21

Magazín iSport LIFE v dnešním Sportu: velké rozhovory se sportovci

Vstoupit do diskuse
0

Už dnes vychází v deníku Sport nové číslo magazínu iSport LIFE. Najdete v něm povídání o fungování těla i mysli s cyklistou Petrem Vakočem, který se skvěle popral se zraněním po těžkém pádu. Mrkneme, jak dopadl test sportovních podprsenek a velká část tohoto čísla je věnována pak tématu "Tělo jako zbraň". Budeme si povídat o budování síly se sifu Pavlem Mackem a dozvíme se například, jak se modelka vypořádala se ztrátou nohou a ještě mnohem víc zajímavého čtení.



Obsah iSport LIFE, 70 stran skvělého čtení:

Petr Vakoč: rozhovor o otužování, meditaci a cyklistickém životě. V čem ho posunula strašná nehoda, od které teď uplynul rok?

Profil Lauren Wasserové: sportující dívka, se zlatýma nohama. Neuvěříte, jak se modelka vyrovnala s tělesnou ztrátou.

Pavel Macek: vůdčí persona československé sítě škol silového a kondičního tréninku KB5 a rozhovor o tom, proč být silný. 

TEST: sportovní podprsenky pod lupou

Boxer Tyson Fury: profil britského obra o jeho jízdě životem

Ženy XY: nesprávné určení pohlaví ovlivnilo v minulosti osud mnoha sportovkyň. Jak se z české prvorepublikové "rekordwoman" stal prvoligový ragbista?

Magazín iSport LIFE získáte spolu s deníkem Sport, jako jeho přílohu, a to pouze v úterý 11. června na novinových stáncích. Cena novin je 16 korun!

Titulka nového magazínu iSport LIFE pro 11. června 2019 Titulka nového magazínu iSport LIFE pro 11. června 2019Foto iSport LIFE


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}