15. května 2017 • 00:00

Správné dávkování pracího prostředku už není žádná věda

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Automatické pračky Miele se mohou pochlubit (v závislosti na modelu) i množstvím užitečných programů, funkcí a dalších předností. Patří k nim silný a úsporný ProfiEco motor, voštinový či termo-voštinový buben pro jemnou péči o prádlo a vyhlazení textilií, množstevní automatika, patentovaný samočisticí zásobník AutoClean, funkce skvrny nebo speciální programy praní jako impregnace, sportovní prádlo, sportovní obuv, záclony, peří nebo plyšové hračky.



Perfektní výsledky praní se speciální řadou prostředků CareCollection

Pro maximální spokojenost vyvinula firmy Miele i vlastní řadu pracích a ošetřujících prostředků CareCollection, které kromě UltraPhase 1 a 2 zahrnují např. také aviváže, přípravky pro péči o vlnu, peří, sportovní i outdoor textilie, impregnaci, ochranu barev a jiné.

Miele pračka se sušičkou. Dávkuje, pere a suší pouhým stisknutím tlačítka Miele pračka se sušičkou. Dávkuje, pere a suší pouhým stisknutím tlačítkaFoto Miele

Málo místa? Zkuste pračku se sušičkou

Pokud je vaším problémem málo místa, ale přesto chcete mít prádlo dokonale vyprané i vysušené, je pro vás ideálním řešením pračka se sušičkou. Její podstatnou výhodou je, že proces praní a sušení prádla probíhá bez přerušení. Vy se tak můžete v ušetřeném čase věnovat tomu, co vám dělá radost. Přístroje s označením WT jsou vybaveny oblíbenými funkcemi a programy, stejně jako samostatné přístroje. Kromě voštinového bubnu zde najdete např. funkce QuickPower, SteamCare, CapDosing nebo PowerWash. Novinkou ve výbavě je rovněž unikátní systém TwinDos – zcela automatické dávkování tekutého pracího prostředku.

Detail na dávkování Miele TwinDos Detail na dávkování Miele TwinDosFoto Miele

Chcete prát celý rok zdarma?

Kvalitní prací prostředky nejsou zcela nejlevnější záležitostí, ale Miele nabízí svým zákazníkům speciální akci. Každý, kdo si do 31. srpna 2017 zakoupí vybraný model pračky se systémem TwinDos, může získat prací prostředky UltraPhase 1 a UltraPhase 2 na celý rok zdarma.

Prací prostředky Miele CareCollection Prací prostředky Miele CareCollectionFoto Miele
Prověřená kvalita – testováno na 20 let

Díky nejmodernějším technologiím, vysoce kvalitním materiálům i velmi přísnému testování (přístroje Miele jsou jako jediné testovány na životnost 20 let) jsou pračky Miele považovány za synonymum kvality. Pravidelně vítězí v nezávislých spotřebitelských testech a testech spolehlivosti u nás i ve světě.S výběrem optimální pračky, jejíž cena začíná již na 22 990 Kč, vám poradí v pražském či brněnském Miele Experience Centru či u některého z obchodních partnerů Miele.

Potřebné informace naleznete také na www.miele.cz.

Články odjinud


Články odjinud