18. srpna 2016 • 21:29

Zlín prohrál v přípravě na ledě Slovanu Bratislava 2:5

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Zlína podlehli v přípravném utkání na ledě Slovanu Bratislava 2:5. Pro slovenského účastníka Kontinentální ligy vedeného českým trenérem Milošem Říhou starším to byla generálka před úterním vstupem do soutěžního ročníku v Kazani.


Zlín v Bratislavě dvakrát vyrovnal, když na trefu Cheechooa odpověděl Podešva a na gól Taffeho reagoval Honejsek. Slovanu zařídili rozhodující náskok Tomáš Kubalík a Smoleňák, dva ze šesti českých krajánku v jeho sestavě. Výsledek dovršil šest vteřin před koncem Petráš.

Třinec prohrál 2:3 v prodloužení na ledě své farmy Frýdku-Místku, který je nováčkem první ligy. Oceláři vedli díky Petružálkově trefě ze sedmé minuty. V úvodu druhé části smazal ztrátu Radek Meidl a Třinci vrátil vedení ve 35. minutě Irgl, ale v závěru třetí třetiny vyrovnal v přesilovce bek Lukáš Doudera a v čase 62:51 rozhodl Luka.

Hradec Králové si proti svému partnerskému klubu rovněž z druhé nejvyšší soutěže naopak snadno poradil a vyhrál nad Litoměřicemi 5:1. Už po první třetině vedl Mountfield díky trefám Beránka, Šimánka v přesilovce, Červeného a Baráka už 4:0, v druhém dějství ještě zvýraznil náskok Bednář a v závěru zaznamenal čestný úspěch domácích v početní výhodě Valášek.

Karlovy Vary zvítězily na Dukla Cupu v Jihlavě nad Olomoucí 2:1 a posunuly se se sedmi body do čela o dva body před Nižnij Novgorod. Torpedo jim však může sebrat triumf na turnaji v pátečním závěrečném duelu, v kterém se utká s pořádající Jihlavou.

Energie otevřela skóre utkání v osmé minutě díky Vojtěchu Tomečkovi a v polovině utkání upravil v přesilové hře na 2:0 Tomáš Rohan. Za Olomouc už jen snížil 96 sekund před koncem v početní výhodě umocněné power play Jan Knotek.

Brankové hody přenesl duel Litvínova s Chomutovem, v němž domácí v severočeském derby vyhráli 7:4. Hostující Piráti sice vedli díky přesilovkovému gólu Humla, ale Jakub Černý, Trávníček a Lukeš otočili stav na 3:1 a Verva už si náskok průběžně udržovala a duel dovedla do vítězného konce.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud