16. ledna 2018 • 13:32

Bohemians porazili Varnsdorf a v Tipsport lize podruhé vyhráli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Bohemians 1905 porazili Varnsdorf 3:1 a na přípravném turnaji Tipsport liga vyhráli i druhé utkání. Pražané navázali na úvodní vítězství 2:0 nad jiným druholigovým soupeřem Táborskem a mají na dosah postup z vyšehradské skupiny A.


Bohemians poslal do vedení po půl hodině hry Martin Hašek mladší. Na začátku druhého poločasu sice vyrovnal Jakub Barac, ale závěr patřil favorizovaným "Klokanům". Nejprve Dominik Mašek proměnil penaltu a vítězství pojistil třetím zásahem Brazilec Lucas Dias. Bohemians stačí k jistotě Final Four získat bod v závěrečném utkání skupiny s poslední Olympií Praha.

Olomouc doma deklasovala druholigový Hradec Králové 7:3. Skóroval i útočník Jakub Řezníček, který po lednovém příchodu na hostování z Plzně dal ve dvou přípravných duelech tři góly. Za Sigmu se dnes dvakrát prosadili Martin Hála a Bidje Manzia z Konga.

Mladá Boleslav si poradila s pražským Vltavínem a třetiligového soupeře na svém hřišti zdolala 3:1. Dvě branky Středočechů zaznamenal Rus Nikolaj Komličenko, jednu Jan Chramosta.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud