17. ledna 2018 • 14:16

Evropská liga zůstane na ČT. Má práva i na Ligu národů a kvalifikaci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaké fotbalové přenosy uvidí diváci v České televizi? Jak dnes oznámili, zprostředkuje zápasy fotbalové reprezentace až do roku 2022. ČT také potvrdila, že bude dál vysílat Evropskou ligu, koupila práva na utkání českého národního týmu v nadcházejících kvalifikacích o mistrovství Evropy i světa a také na novou soutěž Ligu národů. Odvysílá rovněž evropský šampionát v roce 2020 a už delší dobu vlastní práva na mistrovství světa v roce 2022.



Liga národů odstartuje na podzim a nabídne reprezentacím dodatečnou šanci kvalifikovat se na evropský šampionát. Nový projekt, který bude rozlosován příští týden, do velké míry nahradí stávající přípravné zápasy.

Česká televize rovněž koupila do roku 2021 vysílací práva na Evropskou ligu s možností první volby přenosu. ČT o tom informovala v tiskové zprávě.

Evropskou ligu bude dál vysílat i Nova, která podle tiskové zprávy prodloužila smlouvu s UEFA rovněž do roku 2021. Společnost na svých stanicích Nova Sport 1, Nova Sport 2 a videoportálu Voyo každý hrací den nabídne minimálně čtyři přímé přenosy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud