18. února 2018 • 19:21

Českobudějovičtí volejbalisté prohráli a pustili do čela Kladno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Šlágr víkendového programu extraligy volejbalistů skončil v Českých Budějovicích pětisetovým vítězstvím hostů z Liberce. Dvě kola před koncem základní části vede tabulku díky vyššímu počtu výher Kladno, které si doma snadno poradilo se Zlínem, čtvrté Karlovarsko na něj ale ztrácí pouhé tři body.


Jihostroj vedl 2:1, ale čtvrtý set vyzněl jasně pro Duklu, která lépe podávala a bránila na síti i v poli. Domácí hráči pak v tie-breaku vedli už 10:6, avšak Liberec dokázal skóre otočit. Při Janouchově podání chyboval na příjmu střídající Michálek a Dukla proměnila hned první mečbol, když využila nedorozumění mezi Palgutem a Ondrovičem na síti.

"Jihostroj u nás vyhrál, my jsme jim to vrátili, byl to krásný zápas. Potřebovali jsme tohle vítězství před pohárem," řekl spolupracovnici ČTK univerzál Jan Štokr, autor 23 libereckých bodů.

Ostrava zvítězila v Příbrami 3:1 a domácí se hodně zlobili na rozhodčí, kteří podle svazového webu museli po zápase utéct před rozzlobenými fanoušky z haly zadním vchodem. "Ostrava hrála dobře, ale co dnes předvedli rozhodčí, je neuvěřitelné a já to tak nenechám být. Jestliže hrajeme s Ostravou o rozhodující šesté místo a pošlou nám sem rozhodčí z Karviné a z Ostravy, tak opravdu nechápu to nasazování," prohlásil příbramský trenér Martin Kop.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud