18. února 2018 • 19:49

Mladá Boleslav uspěla v hale florbalistů Chodova a vede superligu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli ve šlágru 24. kola superligy v Praze nad mistrovským Chodovem 5:3 a posunuli se do čela tabulky o bod před svého dnešního soka a třetí Vítkovice. Udělali tak výrazný krok k obhajobě prvenství v základní části, které mají před závěrečnými duely na hřišti Bulldogs Brno a doma se Znojmem ve svých rukou.


Mladá Boleslav prohrávala po dvou třetinách 1:3, ale díky brankám Tomáše Chrousta, Jiřího Curneyho, Jana Natova a Milana Tomašíka v závěrečném dějství duel otočila.

"Byla to vybojovaná výhra, na které se podílel celý tým. Chodov nás dobře zvládnutou druhou třetinou dostal pod tlak. O to cennější pro nás je, že jsme ve třetí třetině aktivní hrou zápas otočili," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera webu Českého florbalu.

"My jsme měli vše ve svých rukách, ale bohužel jsme ve třetí třetině neproměnili stoprocentní šance, které by rozhodly. Následně jsme několikrát lacině ztratili míček a byli za to potrestáni. Nedá se nic dělat, zvolili jsme si trochu trnitější cestu, ale cíle se nemění," podotkl kouč Chodova David Podhráský.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud