19. února 2018 • 22:54

Frankfurt po vzájemném zápase předstihl v bundeslize vicemistra

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Frankfurtu porazili v dohrávce bundesligy Lipsko 2:1 a posunuli se na třetí místo tabulky. Hosté naopak jako jediný tým z popředí pořadí ve 23. kole nevyhrál a z druhého místa se ve vyrovnaném poli pronásledovatelů suverénního Bayernu Mnichov propadl až na pátou pozici.


Vše podstatné se odehrálo v první půlhodině. Lipského vicemistra poslal brzy do vedení francouzský útočník Jean-Kevin Augustin, ale americký zadák Timothy Chandler a ghanský záložník Kevin-Prince Boateng v rozmezí čtyř minut otočili skóre ve prospěch Eintrachtu.

Zápasu přihlíželo 45.100 diváků, kteří ale prakticky rezignovali na povzbuzování hráčů a soustředili se na protesty proti neoblíbenému pondělnímu termínu utkání. Vedle pískotu, skandování a dalších projevů nespokojenosti zasypali diváci před začátkem druhého poločasu hřiště stovkami tenisových míčků, v hledišti se objevily plakáty s nápisy například "Kašleme na pondělní zápasy, "Fanouškovská kultura trpí, sledovanost stoupá" nebo "I můj holič má v pondělí volno".

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud